Βρήκα μια γάτα με 5 μικρά γατάκια (2 μηνών)

omorfoulis

Νεοφερμένο μέλος

Ο omorfoulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Εινα πανεμορφα και υγιεστατα και ζουν κοντα στην αυλη του σπιτιου μου.Το προβλημα ειναι οτι θελω να παρω ενα να το εχω στο σπιτι αλλα μονο εγω το θελω.Η οικογενια μου ειναι δεν θελει μια γατα στο σπιτι για διαφορους λογους :confused:.Εγω το θελω τοσο πολυ να φερω μια γατα στο σπιτι που σκεφτομαι να την φερω κρυφα. Εσεις τη λετε? Σκεφτομαι να την φερω και με τον καιρο να συνηθησουν.:/:
Ειναι καλη στιγμη 2 μηνων να το παρω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βρηκα μια γατα με 5 μιρκα γατακια (2 μηνων)

Με μπέρδεψες.Την ομορφούλα..πως την θέλουν;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ομορφουλα ειναι μια γατα της γειτονιας
Συγνωμη αν δεν καταλαβατε κατι αλλα δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες

Χμ.....:hmm: Λέω όχι κρυφά! Με θυμάμαι όταν ζούσα με τους γονείς μου, να μαζεύω μια ζωή γατούνια από το δρόμο κρυφά στο δωμάτιό μου, με την προοπτική να πείσω και να τα κρατήσω... Οι γονείς ήταν πάντα αδιαπραγμάτευτοι...
Εβαζα λοιπόν και γω νερό στο κρασί μου και τουλάχιστον έκανα μια ψιλοδιαπραγμάτευση, και τους εξασφάλιζα μια ζωή στην αυλή του παππού και της γιαγιάς στο χωριό... Κάτι ήταν κ'αυτό...

Η οικογενια μου απλα τα σιχενετε .Λενε οτι ειναι βρώμικα και αρωστα.Τους ειπα οτι θα τα πηγενω στον κτηνιατρο για εμβολια και φαρμακα με δικα μου χρηματα αλλα αυτη απλα δεν θελουν μια γατα στο σπιτι.Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο αντιθετη στο θεμα μια γατα στο σπιτι.

Πωπω..παρεξήγηση έγινε.Σε μπέρδεψα με άλλον χρήστη,που έχει το νικ "ομορφούλα".Συγνώμη.

Καμια σκεψη?

Πιστεύω ότι εφόσον δεν θέλουν ζώα μέσα στο σπίτι,θα πρέπει να το σεβαστείς.Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να βρεθεί ένα ζωάκι εξω απο το σπίτι,ενώ συνήθισε σε αυτό.Και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που οι άλλοι δεν θέλουν ζώα..αυτό συμβαίνει.Κάποια στιγμή πετιώνται στο δρόμο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φροντίζεις όσο μπορεις,ή ,ακόμα καλύτερα,να βρείς καποιον φίλο σου ή συγγενή σου που να το θέλουν.
Αργότερα που θα μεγαλώσεις(φαντάζομαι ότι είσαι ανήλικος)..και θα μένεις μόνος σου,θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου.:)

αχχ...και ειναι τοσο ομορφα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αλλα το σημαντικότερο είναι το καλό των γατιών.:)
Τωρα..αν μπορέσεις να τους πείσεις..τι να πω; Μακάρι.Παντως καμια αρρώστια δεν κολλάει ο άνθρωπος απο τις γάτες..είναι ένας μύθος αυτό.Το μόνο που μπορεί να κολλήσει είναι σκουλικάκια.,και όχι εύκολα βέβαια,..αλλα οταν τους κάνουμε τακτικά αποπαρασίτωση..δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

μπορεί να κολλήσει και συνάχι:P
τους έχω κολλήσει εγώ το καλοκαίρι (είχα κοιμηθεί με το κεφάλι μέσα στο μπολάκι του νερού)

αν δε θέλουν οι γονείς σου πάντως νομίζω πρέπει να το σεβαστείς

Μαυρούλης

Εχω αρχισει να περνω μετρα ωστε να γεινη το δικο μου και να φερω ενα γατακι στο σπιτι .Ειμαι σαν λυπημενος και δεν τους πολυμιλαω.Θα το εφαρμοσο αυτο και ελπιζω να πετυχη

Δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα απο όσα σου είπαμε.Εύχομαι μόνο να μην την πληρώσει το γατάκι.

Καταλαμβαινω αλλα το θελω τοσο μα τοσο πολυ .Φυσικα δεν θα το φερω και χωρις την θεληση τους!!

Tα ζωάκια έχουν πολύ αναπτυγμένο ένστικτο και μπορούν να καταλάβουν πολύ καλά ποτέ είναι ανεπιθύμητα σε ένα σπίτι. Ακόμη και αν εσύ το θέλεις πάρα πολύ και το προσέχεις αν οι υπόλοιποι δεν το θέλουν επειδή μάλιστα το θεωρούν άρρωστο και βρώμικο δεν θα μπορεί να περνάει καλά μέσα στο σπίτι.Αυτό θέλεις για το μικρούλι σου?
Εξωτερικό χώρο έχεις στο σπίτι σου? Αν ναι ίσως θα μπορούσες να φροντίζεις αδέσποτα γατάκια εκεί, έτσι και εσυ θα εκφράζεις την γατοαγάπη σου και απίστευτο καλό να κάνεις σε αυτά τα πλάσματα. Και μόλις με το καλό γίνεις ανεξάρτητος τότε θα μπορέσεις να έχεις και τον δικό σου γατούλη για την επιβίωση και την ευτυχία του οποίου θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος!Σκέψου και πόσο θα υποφέρεις εσύ αλλά και το γατάκι αν το φέρεις στο σπίτι και σε ένα μήνα σου πουν οι γονείς σου (ακόμη και αν το δεχτούν αρχικά) ότι δεν το αντέχουν άλλο και πρέπει να το διώξουν!!

Εχετε δικαιο. Θα κινηθω προσεκτικα ωστε να τους πισω τουλαχιστον να τ εχω μαζι μου με καπιο τροπο εστο και στην αυλη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back