omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
.Εγω το θελω τοσο πολυ να φερω μια γατα στο σπιτι που σκεφτομαι να την φερω κρυφα. Εσεις τη λετε? Σκεφτομαι να την φερω και με τον καιρο να συνηθησουν.
Ειναι καλη στιγμη 2 μηνων να το παρω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Με μπέρδεψες.Την ομορφούλα..πως την θέλουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Συγνωμη αν δεν καταλαβατε κατι αλλα δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες
marina289
Περιβόητο μέλος
Λέω όχι κρυφά! Με θυμάμαι όταν ζούσα με τους γονείς μου, να μαζεύω μια ζωή γατούνια από το δρόμο κρυφά στο δωμάτιό μου, με την προοπτική να πείσω και να τα κρατήσω... Οι γονείς ήταν πάντα αδιαπραγμάτευτοι...Εβαζα λοιπόν και γω νερό στο κρασί μου και τουλάχιστον έκανα μια ψιλοδιαπραγμάτευση, και τους εξασφάλιζα μια ζωή στην αυλή του παππού και της γιαγιάς στο χωριό... Κάτι ήταν κ'αυτό...
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φροντίζεις όσο μπορεις,ή ,ακόμα καλύτερα,να βρείς καποιον φίλο σου ή συγγενή σου που να το θέλουν.
Αργότερα που θα μεγαλώσεις(φαντάζομαι ότι είσαι ανήλικος)..και θα μένεις μόνος σου,θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου.

omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τωρα..αν μπορέσεις να τους πείσεις..τι να πω; Μακάρι.Παντως καμια αρρώστια δεν κολλάει ο άνθρωπος απο τις γάτες..είναι ένας μύθος αυτό.Το μόνο που μπορεί να κολλήσει είναι σκουλικάκια.,και όχι εύκολα βέβαια,..αλλα οταν τους κάνουμε τακτικά αποπαρασίτωση..δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
τους έχω κολλήσει εγώ το καλοκαίρι (είχα κοιμηθεί με το κεφάλι μέσα στο μπολάκι του νερού)
αν δε θέλουν οι γονείς σου πάντως νομίζω πρέπει να το σεβαστείς
Μαυρούλης
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Εξωτερικό χώρο έχεις στο σπίτι σου? Αν ναι ίσως θα μπορούσες να φροντίζεις αδέσποτα γατάκια εκεί, έτσι και εσυ θα εκφράζεις την γατοαγάπη σου και απίστευτο καλό να κάνεις σε αυτά τα πλάσματα. Και μόλις με το καλό γίνεις ανεξάρτητος τότε θα μπορέσεις να έχεις και τον δικό σου γατούλη για την επιβίωση και την ευτυχία του οποίου θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος!Σκέψου και πόσο θα υποφέρεις εσύ αλλά και το γατάκι αν το φέρεις στο σπίτι και σε ένα μήνα σου πουν οι γονείς σου (ακόμη και αν το δεχτούν αρχικά) ότι δεν το αντέχουν άλλο και πρέπει να το διώξουν!!
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool