Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Μεσα στη γατοφορο ειναι? Νομιζα οτι ειναι σε καποιο δωμάτιο.
Βρε Ασπασια μηπως να το αφηνες καλυτερα στο μπανιο αν γινεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεσα στη γατοφορο ειναι? Νομιζα οτι ειναι σε καποιο δωμάτιο.
Βρε Ασπασια μηπως να το αφηνες καλυτερα στο μπανιο αν γινεται?
Φοβάμαι! Αν παέι και χωθεί πίσω από το πληντύριο ή χτυπήσει πουθενά? Άσε που έχει γενικά πράγματα επικίνδυνα εκεί μέσα για το μωράκι... Μέσα στη γατοφόρο που είναι αρκετά μεγάλη έχει την κουβερτούλα του, τη θερμοφόρα, νερό και άμμο. Και φυσικά το γουρουνάκι για παρέα!;) Αισθάνομαι περισσότερη σιγουριά έτσι. Διαφορετικά δε θα κοιμηθώ όλο το βράδυ...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια παρε τη γατοφορο και βελτην σε μια καρεκλα διπλα στο κρεβαττι σου σκεπασμενη κατα μεγαλο μερος απο μια κουβερτουλα. Ετσι θα ειναι κοντα σου και θα ακουει την ανασα σου αλλα δεν θα κινδυνευει απο τον χιονη.. η επομενη λυση ειναι να το βαλεις στο μπανιο, δεν ειναι τρομερο να παει να κρυφτει σε καμια τρυπα ουτε θα χτυπησει ειναι λιγο υπερβολικο να το φοβασαι αυτο θελει η εσενα η να μεινει μονο του να ησυχασει

Αχ ασπασια ειναι πολυ ομορφο!!!!! Αν το κρατησεις θα γινουν φιλοι με τον Χιονη μην ανησυχεις!:) :P

Αν χωθει πισω απο το πλυντηριο θα μπορει και να ξαναβγει. Νομιζω αν κλεισεις το καπακι της λεκανης δεν θα εχεις να φοβασαι τιποτα.
Αν ξαναπας το πρωι με φαγητο θα ερθει τρεχοντας! :)
Μην το βλεπεις ετσι μικρούλι... Αυτο εχει καταλαβει ηδη πολλά!;)
Ξεχασα: Κουκλος! Ακομα και βρωμικος!:up:

ασπασια μπραβο που το εσωσες το μικρουλι!!!
Κι εγω πιστευω αν τον αφησεις στο μπανιο, ακομη και να παραπονεθει για τις μοναξιες, δεν θα παθει τιποτα μεχρι αυριο. Τελικα θα το παρει αποφαση και θα κοιμηθει. Εσυ μην αναστατωθεις.
Σε σχεση με το Χιονη νομιζω επειδη το γατακι ειναι μικρουλι δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Τουλαχιστον αυτο εχω ζησει εγω με πολλα γατακια. Μπορεινα μην αγαπηθουνε αμεσα, να αγριεψει λιγοο Χιονης, να φτυσει,να του ριξει και κανενα χαστουκακι,αλλα μη τρομαξεις και μην απελπιστεις. Αν το κρατησεις τοπιθανοτερο ειαι σε λιγο καιρο να ειναι αχωριστοι
Πανεμορφο ειναι παντως
:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: :baby:
Κουκλακι!!!!

:) :) :) Μπράβο Ασπασία μου έκανες το καλύτερο,είναι κουκλάκι το μικρό και λογικό να πέσει με τα μούτρα στο φαγητό,τα ίδια είχε κάνει και ο:greycat: όταν το μάζεψα.Όταν είναι στο δρόμο δεν ξέρεις πόσες μέρες μπορεί να είναι νηστικό και όταν το βρίσκουν τρώνε για να έχουν και απόθεμα.
Μακάρι να το κρατήσετε είναι κουκλί.

Ασπασία, τι τέλεια νέα είναι αυτά!! :up: Χάρηκα πάρα πολύ που τα διάβασα, μου έφτιαξες την Κυριακή! Κούκλος ο Πίπης και πολύ, πολύ τυχερός, όχι μόνο γιατί τη γλύτωσε στη Βάρης-Κορωπίου, αλλά και γιατί έπεσε στα χέρια σου. :happy: Ελπίζω να είναι κι απ' τον Αίλουρο καλά τα νέα, να μην έχει τίποτα το γατάκι, αν και στη φωτογραφία φαίνεται καλά, φοβισμένο, αλλά γερό. Πες μας νέα όταν ξυπνήσετε! :)

Ασπασία μπράβο σου! Το μικρούλι είναι κουκλί και φαίνεται μια χαρά!!! Περιμενουμε νέα!!! :up:

Ασπασια μου καλα εκανες και το εσωσες το μικρουλι:) ειναι πανεμορφο.πες μας νεα απ το γιατρο θα περιμενουμε

Τα κατάφερε στη λεωφόρο δε θα τα καταφέρει τώρα στα δικά σου χέρια? Καλά, πλλλάκα με κάνεις???? :lol: Είναι κουκλί , το κρατάς δε το κρατάς ένα είναι σίγουρο, πως η τύχη του άλλαξε .

Ααααααααα….. εγώ του βρήκα και όνομα , Ρουλης από το ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ!!!!:up:

Λοιπόν τα νέα μας!!! Επειδή είμαι φοβιτσιάρα κι φοβήθηκα μη χωθεί πουθενά και μη το πατήσουμε καταλάθος αν πάμε το βράδυ τουαλέτα το άφησα μέσα στη γατοφόρο. Τελευταία φορά το κοίταξα κατά τις 03:00 και κοιμόταν. Το πρωί 07:15 το ίδιο. Κατά τις 09:30 έφαγε όλο το υπόλοιπο φακελλάκι αραιωμένο με νερό γιατί δεν το είχα δει να πίνει καθόλου εκτός από λίγο που του είχα δώσει με το ζόρι με τη συριγγα. Το εξαφάνισε!!! Στην αρχή την ώρα που έτρωγε το χάιδευα και μου γρύλιζε, ενώ προς το τέλος που ήταν χορτάτο με άφησε και του πήρα και το μπωλάκι. Μη με ρωτήσετε γιατί του το πήρα. Έκανα τεστ να δω αντιδράσεις!:rolleyes: Κακιά εεε???:cool: Μετά τον έπλυνα με βρεγμένη πετσετούλα και του ξανάκανα τον πωπούλι αλλά τίποτα. Του έβαλα ξανά ζεστό νερό στη θερμοφόρα γιατί είχε κρυωσει και μόλις το ξανάβαλα μέσα άκουσα που έσκαβε την άμμο. Πήγα να δω κι είχε κάνει τέσσερα σκ*&&^κια και πολλά τσισάκια! Το μωρό μου δεν ήθελε βοήθεια, είναι μεγάλο πια και κάνει μόνο του!:up: Μου είχαν πει από τον ΑΙΛΟΥΡΟ αν δω ότι δεν κάνει να το πάω οπωσδήποτε σήμερα. Σκέφτομαι να τους πάρω και να το πάω έτσι κι αλλιώς, γιατί αύριο δεν θα μπορέσω θα πάω για μια μικροεπέμβαση (πολύποδας) και δεν ξέρω πως θα είμαι μετά και την νάρκωση που με πειράζει...:( Δεν είναι κρίμα να τον αφήσω για την Τρίτη το γιατρό? Θέλω να του κάνω αποπαρασίτωση και να ρωτήσω αν μπορώ να τον κάνω μπάνιο και να τον φέρω επιτέλους σε επαφή με τον Χιόνη.:hmm: Ο καημένος την έχει συνέχεια στημένη έξω από την πόρτα της τουαλέτας!
P.S. Σας βάζω μια τελετυαία φωτογραφία από την ώρα του φαγητού. Επειδή και χθες και σήμερα που έτρωγε τα έκανε όλα λίμπα από τη μανία του, το έβαλα μέσα στο νιπτήρα(!!!) για να μη λερώσει τα πάντα....:whistle:

Τα νέα είναι ευχάριστα , αφού τρώει ,κάνει τα κακά του μη φοβάσαι τίποτα , σ ότι αφορά το Χιόνη λάου λάου !!και γω μέσα στην εβδομάδα θα φέρω το αδεσποτάκι μου στο σπίτι η αλήθεια είναι πως ένα άγχος το έχω
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2244&c=3&userid=668

:) :) :) Μπράβο Ασπασία μου στο γιατρό καλύτερα σήμερα παρά να την πατήσεις όπως εμείς.Τα καλύτερα για τον Πίπη,αφού το είπε η μικρή μη της χαλάσεις το χατήρι.

Καλά τι κουκλί είναι αυτό? Και τι υπέροχο χρώμα?:inlove: Τα πιο όμορφα γατάκια του forum και όλα τα γαλανομάτικα τα έχεις μαζέψει εσύ μου φαίνεται!!!:P
:) :) :) Μπράβο Ασπασία μου στο γιατρό καλύτερα σήμερα παρά να την πατήσεις όπως εμείς.Τα καλύτερα για τον Πίπη,αφού το είπε η μικρή μη της χαλάσεις το χατήρι.
Αυτό λέω κι εγώ βρε Πόπη να τους τον πάω, αλλά να τους κουβαλάω Κυριακάτικα στο ιατρείο? Ντρέπομαι...:redface:
Κι εγώ λέω να κρατήσω το Πίπης μιας και τον βάφτισε η βαφτιστήρα μου...;) Δεύτερη φορά νονά: την Παρακευή βάφτισε τη Φωτεινή-Χρύσα την κόρη μιας φίλης μας και θα έχουν μόνο 9 χρόνια διαφορά, και χθες Σάββατο το γατούλι!!!:up:

Μαζεύω , μαζεύω με σε λίγο με βλέπω θέμα σε ρεπορτάζ «Τα 101 γαλανομάτικα του Κώστα» χαχαχαχαχαχαχαχ

μπραβο!τωρα ειδα το θεμα,ειδες πηγες στο ικεα και γυρισες με δωρο!:) το γατακι μια χαρα δειχνει,ειναι και κουκλι!σας βλεπω να το κρατατε και αυτο,ευκαιρια ειναι να εχει παρεα και ο χιονης!

κουκλακι ειναι θα το αγαπησεις πολυ το παρλαπιπι :) αν κανει κακακια εγω θα το πηγαινα και τριτη παντως και θα του εκανα μπανιο και θα εδινα κι απο ολα φλουτελμιουμ και φροντλαιν η στρονγκχολντ... ειναι μια χαρα και με το χιονη σιγα σιγα κανε αυτο που λεει εδω

Να σου ζησει Ασπασια και μακαρι να τον κρατησετε!
Σιγα σιγα να δεις που ολοι θα το αγαπησουν...
Βαλε και τον κωστα να τον ταισει ή να παει να δει τι κανει...
Ετσι εκανα και εγω με την μαμα μου και τον μπεμπη μας και τωρα τον λατρευει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back