Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι να κάνω βρε Ισμήνη! Γάτες και άνδρας μου βγήκαν ανατολίτες.... Μάλλον τους κακομαθαίνωΠάντως και οι δυο σου Ασπασία δείχνουν μια τάση προς τον "Ανατολίτικο" τρόπο ζωής. Αραλίκι, ξεγνοισιά και ύφος "Πασά"!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
(Δηλαδη φαγητο για μας μπορει να μην εχει, αλλα για τα γατια πάντα έχει...κ.τ.λ.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιόνης πότε είναι καλά, πότε το βάζει κάτω και το δαγκώνει στο λαιμό!
Μου θυμίζει κάτι ντοκυμαντέρ του National Geographic και του Animal Planet όπου τα αρσενικά ενήλικα λιοντάρια κυνηγάνε να πνίξουν τα μωρά αρσενικά.Ελπίζω να ηρεμίσουν κάποια στιγμή. Η δε ανηψιά μου αρχίζει τα "Νονάάάάά μηηηη το δώώώώσειειεις!" σε άκρως κλαψιάρικο τόνο. Ο ανηψιός έχει πάθει έρωτα και το τραβάει συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες με το κινητό κι εγώ με τον Κώστα, κυρίως ο Κώστας, έχουμε πάθει έρωτα! Πάντως το σπίτι είναι χωρισμένο σε 2 στρατόπεδα: ο Γιάννης, ο Κώστας και η μητέρα μου έχουν χαζέψει με το μικρό και λένε πόσο κουκλί και πανέξυπνο είναι
και εγώ, η Έλενα και η αδελφή μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Χιόνη και τον θεωρούμε μακράν το πιο ωραίο και πιο καλό γατούλι του κόσμου!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μείνει ο μιρκούλης!!!! Πολύ χαίρομαι Ασπασία! Να δείτε που δεν θα το μετανιωσετε. Κάντε λιγο υπομονή καιθα τα πάνε τέλεια με το Χιόνη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαντάσου οτι ζουν και περίοδο προσαρμογής τα καημένα (η μάλλον ο καημένος ο Xιόνης
) Πάλι καλά... Eσύ έτσι, να είσαι με το μέρος του. Tο νιώθει αυτός 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι απλώς το νιώθει, έχει αρχήσει και δυσανασχετεί κιόλας! Τον έχω κατσιάσει στις αγκαλιές και τα φιλιά. Μέχρι και η αδελφή μου που δεν συμπαθούσε ποτέ τις γάτες όλη την ώρα αγκαλιά τον παίρνει και αυτός γκρινιάζει. Χθες βράδυ πέσαμε για ύπνο μύτη με μύτη και με έπλενε στο πρόσωπο (κοινώς μου έκανε peeling) μέχρι που κοιμήθηκα και είχαμε στρημώξει τον Κώστα στην άλλη άκρη του κρεβατιού. Πότε θα τα πάρει στο κρανίο δεν ξέρω...Eσύ έτσι, να είσαι με το μέρος του. Tο νιώθει αυτός![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
E, με το μαλακό πάντως μην ζηλέψει ο καημένος ο Kώστας, δώσε του κι εκείνου λίγο το Xιόνη.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως Ασπασια Κι εμενα ο Πιου Μιου βαζει κατω το Πουρπουρη και τον "δαγκωνει" στο λαιμο,αλλα ποτε πολυ δυνατα.Ειναι φιλαρακια. Φανταζομαι ειναι κωδικας επικοινωνιας, τροπος να μαθει ο νεος τα ορια του. Αλλα δεν τον ποναει
Iσχύει! Παιχνίδι είναι!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι η Σακίρα τις παρακολουθεί
Kώδικες επικοινωνίας είναι αυτά, δεν τρέχει τίποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα οντως τον ποναγε γιατι αυτος τσιριζε...ειναι και γκρινιαρης!
Τωρα που ειναι μονος του, τον λυπαμαι!Ολη μερα δεν εχει παρεα...
Ασπασια, κανενα δεν ηθελες, τελικα δυο απεκτησες!
Σας αφηνω τωρα γιατι μου εφεραν τον σαρδελο, και θα τον παω να δει την μαμα του!

myrtos
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το καλό είναι ότι ο Χιόνης εκεί που κοιμόταν όλη μέρα κι είχε βαρύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά, τώρα τρέχει πάνω κάτω κυνηγόντας τον μικρούλη. Ο οποίος μικρούλη μόνο μικρούλης δεν είναι πια. Από μια χουφτίτσα που ήταν όταν τον βρήκα (700-750 γρ.), τώρα τον κόβω να έχει φτάσει το 1,5 κιλό. Τρώει ακαταπαυστα. Χθες τον τσάκωσα να τρώει την light τροφή του Χιόνη. Μα καλά δεν τον πειράζει η ζέστη αυτόν?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πριν λίγο ο μίκρός πήγε να πιει νερό και όπω; ήταν σκυμένος του την έπεσε ο Χιόνης από πίσω και το μωρό έπεσε με τα μούτρα στο νερό και χτυπιόταν να ξεφύγει. Έβαλα φωνή και δεν τον άφησε οπότε έριξα μια σφαλιάρα στον Χιόνη και τότε μόνο τον άφησε. Ίσως να μην τον άφηνε ούτε τότε, αλλά πρέπει να ξαφνιάστηκε γιατί δε νομίζω ότι τον έχω ξαναχτυπήσειποτέ....
Δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι να τους αφήσω μαζί στο ίδιο δωμάτιο. ¨ηταν να φύγω Σ/Κ και δεν το έκανα γιατί φοβόμουν να τους αφήσω στη μαμά μου μη γυρίσω και δε βρω το μικρό.
Ένα άλλο θέμα που έχω είναι ότι ο μικρός κάνει συνέχεια αέρια.
Σας έχει τύχει ποτέ? Να κρύωσε? Κατά τ'άλλα είναι καλά και μ'εμένα πολύ χαδιάρης. Μπορεί να κάθεται να με γλύφει με τις ώρες μέχρι να βαρεθώ και να τραβήξω το χέρι μου. Από το πολύ τρίψιμο με τη γλωσσίτσα του για πάνω από 30' το απόγευμα, ο καρπός μου είχε γίνει κατακόκκινος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σκέφτομαι το εξής: μήπως (επειδή μεσολάβησε μόνο μια μέρα από το προηγούμενο μήνυμά σου) είχε απλώς νεύρα σήμερα και τα ξεσπάει στο μικρό; Καμιά φορά τα πιάνει κι αυτά η αναποδιά τους...
Ο Πίπης κατά κανόνα τι κάνει, όταν του επιτίθεται; Φεύγει τρομαγμένος ή μένει κοντά του; Ίσως να μπορέσεις να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει από αυτό.
Τέλος πάντων, δες πώς θα πάει αύριο και πες μας.
Δεν ξέρω γιατί πέρδεται ο μικρός (η μαμά μου θα το έλεγε αυτό "κάνει μπουρτ").
Μπας και την άπρπαξε από κανένα κλιματιστικό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??κι απο τη μια ο μικρος θα φοβηθηκε,ειδικα αφου μπηκε το μουτρακι του μεσα στο νερο,κι απο την αλλη ο Χιονης που σου'χει και αδυναμια θα επαθε σοκ απο το χαστουκι...
σου κραταει μουτρα τωρα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool