aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μ'έχει δει και κάποιες φορές που τον παίρνω αγκαλιά κυρίως όταν τρέχω να τον σώσω. Λέτε να ζηλεύει? Ελπίζω να ηρεμήσουν γιατί δε θέλω ν' αναγκαστώ να δώσω τον μικρούλη μου...Όσο για τα αέρια του μικρού δεν ξέρω αν κρύωσε. Το πρόσεξα χθες που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου στον καναπέ και κάθε λίγο και λιγάκι μου ερχόταν άσχημη μυρωδιά. Μέχρι που έψαχνα να δω μήπως τα είχε κάνει πουθενά, αλλά τελικά όπως κοιμόταν άφηνε κάθε λίγο κι ένα "πριτς"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
εγώ το μόνο που έχω να σου συστήσω είναι υπομονή και πάλι. Μην απογοητεύεσαι. Είναι πιθανο ο Χιονάκος να ζηλεύει. Καλύτερα να ακολουθείς την τακτική "μόλις αγριευουν τα πράγματα..τα χωρίζω" για να εχεις και εσυ το κεφαλι σου ήσυχο και θα δεις οτι στο τελος μονος του ο Χιονης θα σου ζηταει να ανοιξεις την πόρτα για να παιξει με τον μικρο...δωστου το καημενου λίγο χρονο να προσαρμοστει...όπως και μου είχαν πει κα ιστον Αιλουρο σχετικα...η ζωη του γατιου που προυπηρχε αλλαζει και παραβιαζεται ο χωρος του, ενω το μικρο ειναι οπως συνηθισει. οσο και αν το μικρο ειναι γλυκουλι ο χιονης τώρα θελει εξτρα αγαπη και χαδακια....το ξερω οτι καμμια φορα είναι ανυποφορα και φοβομαστε μην κανουν κακο στα μικρα αλλα σπανια συμβαινει αυτο. Αν μπορεις μην αρχισεις απεναντι του συμπεριφορα που δεν ειχες μεχρι τωρα γιατι θα "απομακρυνθει" απο σενα και ισως αγριεψει..οσο για τα νευρα και μενα καθε πρωι τσακωνονται γιατι η μικρη τον ακολουθει μεχρι την αμμο που ο Τσε παει για το νούμερο δυο (το χοντρό του δηλαδή
) και καθεται και τον βλεπει...ο αλλος ενοχλειται και πρεπει να της ριχνει γατικά μπινελικια με τελειωτικο ενα μεγαλοπρεπο χχχχχχχχχχχ...Και η Μαφαλντα στις αρχες ειχε πολλα (ΒΡΩΜΕΡΟΤΑΤΑ) αερια, μάλλον κρυωμενο πρεπει να ειναι το μικρο σου..εχει μηπως και λίγο διαρροια?
Ενημερωσέ μας όποτε μπορείς και για ψυχολογική υποστηριξη αν θες στείλε πμ... τα περασα και εγω μη φοβασαι..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
) και δε θέλει πολλά πολλά και γενικά έχει "βαρύνει", αλλά αυτό ξεκίνησε με τις ζέστες και δεν ξέρω αν φταίει και αυτό για την αλλαγή συμπεριφοράς.
Από το πρωί που τα είχα χωριστά πήγαινε ο Χιόνης κι έκλαιγε πίσω από την κλειστή πόρτα και ο Κώστας του άνοιξε για να είναι μαζί.Όσο για τον μικρό, όχι δεν έχει διάροια μόνο αέρια...

RedCat
Διάσημο μέλος
δεν είναι απομακρος απεναντι σου, ούτε βεβαια θα παψει να σ'αγαπαει...ειναι οτι βρηκε "καινουργιο interactive παιχνίδι" (το ότι έχει βαρύνει είναι και η ζέστη και επίσης ότι το μικρό είναι πιο duracel και τον εξουθενώνει). Παντως μη φοβασαι. να τα χωρίζεις μόνο όταν βλέπεις να αγριευει πολύ το πράγμα αλλιώς βαζουν μόνα τους τα όρια τους...μάλλον κρυωσε το κοιλάκι του, του Πίπη....εγώ τι να πω που ειναι και δεσποινίδα και πέρδεται ασύστολα

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
αλλά που θα πάει, θα φτιάξουν τα πράγματα. Αυτό σκέφτομαι και παρηγοριέμαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Τώρα ο Χιόνης βρήκε παρέα. Αυτό δεν σημαίνει πως δε σε αγαπάει, αλλά σε αγαπάει λιγότερο εξαρτητικά, και περισσότερο γατίσια, αποστασιοποιημένα.
Επίσης καλό θα ήταν να αφήνεις τον Πίπη έξω το βράδυ, ώστε να αρχίσουν να κοιμούνται μαζί ή τουλάχιστον στον ίδιο χώρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις γάτες.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιόνης κοιμόταν μαζί μας με τον καύσωνα γιατί φοβόμουν να τον αφήσω έξω στη ζέστη.Αυτός προτιμά να κοιμάται στη βεράντα. Αν αφήσω και τον μικρό στη βεράντα φοβάμαι ότι θα τον βρω το πρωί πνιγμένο. Άσε που αν ακούσω κάτι (πράγμα απίθανο γιατί κοιμάμαι ξερή) θα πρέπει ν'ανοίγω ρολά και να σηκώσω την γειτονιά στο πόδι, μιας και δεν έχω συρόμενες μπαλκονόπορτες που θα ήταν πιο εύκολο. Ίσως να κρατήσω με το ζόρι τον Χιόνη μέσα σήμερα και να έχω και τον μικρό μαζί να μπορώ να τα ελέγχω...Επίσης καλό θα ήταν να αφήνεις τον Πίπη έξω το βράδυ, ώστε να αρχίσουν να κοιμούνται μαζί ή τουλάχιστον στον ίδιο χώρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις γάτες.

ruko
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mηπως για λιγο καιρό αλλάξει ο Xιονης τροφή και βρεθεί κάτι να το τρώνε και οι δύο;Πάντως μην στενοχωριέσαι με τα αγορια. Θα τα βρουν. Σε λιγο που θα παρει λιγο μποι ακομα, να μην φοβάσαι καθόλου. Πάρε τη χαρά που σου δίνει η υπαρξη του μικρού και όλα θα γίνουν. Σε καταλαβαίνω που στενοχωριεσαι και που έχει αλλάξει ο Xιόνης
αλλά μην σε καταβάλει αυτό. Δες τα θετικά κι ας μην τα έχει καταλάβει ο Xιόνης ακόμα. 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
). Είναι απίστευτο κουκλί σας λέω. Τόσο γλυκιά φατσούλα...
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τη Φρισω ειχα πετυχειμονο μια φορα με τον Φελιξακο(παρεπιπτοντως,Φροσω,τι κανει?)εμεις θα παμε την αλλη βδομαδα για εμβολιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασια και τα δικα μου παιζουν αγρια καμια φορα, αν κι αγαπημενα (ειδικα τα αγορακια). Αλλα δεν εχει συμβει τιποτα κακο και δεν νομιζω να συμβει ποτε.... Μαλλον ξερουν τα ορια
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είδαμε κ τον Πίπη σήμερα (μα καλά όλες μαζί κανονίζουμε ραντεβού στον κ. Πάνο?). Είναι απίστευτο κουκλί σας λέω. Τόσο γλυκιά φατσούλα...
!!!
Σας έριξε κι εσάς το μούτρο! Μέγας απατεώνας ο Πίπης παιδιά! Καθόταν παναγίτσα και πήγαινε γουργουρίζοντας από την μια αγκαλιά στην άλλη. Στην κυρία Μίλλυ δε, πήγε και κατσικώθηκε στην αγκαλιά της και δεν κουνιόταν μέχρι να τελειώσει η στείρωση της Πατούνας για να μπει κι αυτός για εμβόλιο. Μόνο στο σπίτι κάνει σαν παλάβό! Αφού στο τέλος δεν θα με πιστεύει κανείς όταν λέω ότι είναι διαβολάκι!!!! Είχε πλάκα όταν τον εξέταζε ο κ.Πάνος και γουργούριζε ακόμα κι όταν του έκανε το εμβόλιο!καλα μιλαμε οχι απλα κουκλος μιλαμε για τρελλο μωρο ο πιπις θελω να τον αγκαλιασω να τον ζουληξω να τον φιλησω να τον κανω μακια μακια στα πατουσακια
Έφτασε αισίως 1,800 το μοσχαράκι μου και δεν είναι καλά-καλά 3 μηνών. Μα πόσο θα φτάσει αυτό το γατί? Και είναι και αδυνατούλης... Απλά έχει ψηλώσει κι έχει μακρύνει πολύ.Μπα! Δεν τσακώνονται πια. Μόνο παίζουν. Όταν μάλιστα τα χωρίζω καμιά φορά σε διαφορετικά δωμάτια ο Χιόνης πάει έξω από την πόρτα και νιαουρίζει μέχρι ν'ανοίξω στον μικρό και μετά αφού τρίψουν λίγο τις μουσουδίτσες τους αρχίζουν το κυνηγητό. Καμμιά φορά μάλιστα όταν ο μικρός κοιμάται ή παίζει μόνος του, ο Χιόνης αρχίζει και τρέχει σαν παλαβός σπινιάροντας μπροστά του μάλλον για να τον ξεσηκώσει και όταν δεν γίνεται τίποτα αρχίζει και νιαουρίζει. Μάλλον τον καλεί να παίξουν. Από την άλλη ο Πίπης δεν αφήνει τον Χιόνη σε ησυχία. Είτε τρώει, είτε κάνει πιπί του είτε κοιμάται έχει μονίμως τον Πίπη να παίζει με την ουρά του ή να τον δαγκώνει. Κάνουμε τρελλό χάζι κάθε μέρα!!! Αφήστε που ο μικρός έχει αποκτήσει όλες τις συνήθειες του μεγάλου. Βλέπει μετά μανίας τηλεόραση, κοιμάται αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ, κοιμάται ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά κλπ.Στεκι εγινε βλεπω
![]()
![]()
![]()
Ασπασια και τα δικα μου παιζουν αγρια καμια φορα, αν κι αγαπημενα (ειδικα τα αγορακια). Αλλα δεν εχει συμβει τιποτα κακο και δεν νομιζω να συμβει ποτε.... Μαλλον ξερουν τα ορια

avtwvia
Διάσημο μέλος
Εμένα ο δικός μου όσο ήταν μόνος του στεναχωριόμουν όταν τον άφηνα μόνο του τώρα εδώ και ένα 6μηνο με τον μικρό κάνουν τρελές παρέες και είμαι πιο άνετη όταν φεύγω γιατί ξέρω ότι έχει παρέα και με εσας αυτό συμβαίνει? Αφου λέω στον δικό μου που έχουν ένα γατάκι που τώρα θα γίνει ενος χρόνου να πάρει κ άλλο το σκέφτονται και όταν το αποφασίσουν θα σας ενημερώσω!Μακάρι να είναι συντομα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool