Βρήκα νεογέννητα γατάκια!!!!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Μολις πηρα 2 νεογεννητα γατακια σπιτι που βρησκονταν σε μια πολυκατοικια και η μητερα τους ηταν αφαντη....Μαλλον καποιος τα πεταξε εκει γιατι η κοπελα που με ειδοποιησε να τα παρω τα ειδε ξαφνικα εχτες. Ειναι γεματα ψιλους και τα κτηνιατρεια ειναι κλειστα.Μου ειπαν οτι θελουν ειδικο γαλα για να πινουν.Πειραζει να τα ταισω σημερα με αγελαδινο γαλα αν δεν βρω κτηνιατρειο?Τι αλλο πρεπει να προσεξω?Ο γατος μου κανει να ερθει σε επαφη με τα μωρα οταν τα ξεψιλιασω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεχασα να προσθεσω οτι σε αυτην την πολυκατοικια μενει ενα πακιστανακι που τα πειραζε και συνεχως τους αλλαζε θεση...Ελπιζω να εκανα το σωστο που τα πηρα.Οπως και να χει θα κανω τα παντα για να ζησουν...
Α!Και για να μιλησω και για τη φιλοζωικη του Ρεθυμνου πηρα τηλ μια κυρια και μου ειπε αν μπορω να περασω απο το σπιτι της για να μου δωσει γαλα και οτι τα γατακια επειδη εχουν κλειστα ματια δεν εχουν ελπιδες επιβιωσης!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως τα δεχτικες!!!:up:Καλη μου για το γαλα δεν ξερω:blink: ,εχω δωσει σε γατακι νουνου στην αρχη γιατι βρισκομουν και γω στην ιδια κατασταση δεν επαθε κατι αλλα ηταν μεμονομενο περιστατικο.Οσο για τους ψηλους βαλε πρωτα φαρμακο στα γατονια αστα 2-3 μερες και μετα φερτα σε επαφη με το γατι σου,για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα του μεταφερουν τπτ.Αντε καλη αρχη!!! βαλε και καμια φωτο. να δουμε τα γατουνια...

Οχι αγελαδινο γαλα...Αν δεν βρισκεις ειδικο για γατακια δωσε εβαπορε.Δες και το αρθρο για τα ορφανα γατακια,εχει συνταγη για γαλα αντι για το ειδικο για νεογεννητα.Επισης,ενα μαλλινο ή ενα λουτρινο για να νιωθουν οικεια,με ενα αναλογικο ρολοϊ απο κατω του για να νιωθουν την καρδια της μαμας τους.Βαλε τους μια θερμοφορα,πρεπει αν τα κρατας πολυ πολυ ζεστα.Αν δεν εχεις,γεμισε μπουκαλι με ζεστο νερο και τυλιξε το σε πετσετα.

ευχαριστω πολυ!Θα βαλω γιατι θελω να τα δωσω για υιοθεσια μολις μεγαλωσουν...

Οχι αγελαδινο γαλα...Αν δεν βρισκεις ειδικο για γατακια δωσε εβαπορε.Δες και το αρθρο για τα ορφανα γατακια,εχει συνταγη για γαλα αντι για το ειδικο για νεογεννητα.Επισης,ενα μαλλινο ή ενα λουτρινο για να νιωθουν οικεια,με ενα αναλογικο ρολοϊ απο κατω του για να νιωθουν την καρδια της μαμας τους.Βαλε τους μια θερμοφορα,πρεπει αν τα κρατας πολυ πολυ ζεστα.Αν δεν εχεις,γεμισε μπουκαλι με ζεστο νερο και τυλιξε το σε πετσετα.
Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ...Δωσε μου το λινκ για το αρθρο αν μπορεις...Το εβαπορε να το αραιωσω?

Αν καεις οσα λεει η μουκελις θα ειναι μια χαρα μπορεις να δωσεις νουνου λαιτ με ρυζόνερο αναμεμειγμενο ( μισο μισο) για να μη τα πιασει διαρροια αν δεν εχεις γαλα σημερα, αλλα αυριο παρε η ορμιλακ η ρουαγιαλ κανιν οπωσδηποτε. Κρατησε τα ζεστα και θα δω τι θα γινει με τη φιλοζωικη εκει εχω γνωστες σε χανια κα ηρακλειο σε ρεθυμνο δεν ξερω αλλα θα μου πουν πιστευω σημερα

Το άρθρο ειναι εδω.Αν δεν εχουν ανοιξει καν τα ματια τους μην τα πλυνεις και μην τους βαλεις αποπαρασιτικο,αν εχουν πολλους ψυλλους μπορεις να τα περασεις ελαφρα με ενα ψειροχτενο.Τωρα προεχει να επιβιωσουν.

Το άρθρο ειναι εδω.Αν δεν εχουν ανοιξει καν τα ματια τους μην τα πλυνεις και μην τους βαλεις αποπαρασιτικο,αν εχουν πολλους ψυλλους μπορεις να τα περασεις ελαφρα με ενα ψειροχτενο.Τωρα προεχει να επιβιωσουν.
Ευχαριστω πολυ!Θα τα παω στον κτηνιατρο σε λιγο να τα δει.Μου ειπαν οτι σε λιγο ανοιγει!:D:D:D

Αν βρείς σουπερ μαρκετ, κάνει και το παιδικό γάλα για μετα τον 6ο μήνα.:)

Παιδια τα πηγα στον κτηνιατρο,τους εβαλε σπρευ για τους ψηλους κ μου εδωσε γαλατακι σε σκονη.Τα ταισα και ρουφουσαν με πολυ ορεξη!Θα βαλω μερικες φωτογραφιες που εβγαλα!

:up::up::up::up::up:

Συνημμένα

• Εικόνα114.jpg
    Εικόνα114.jpg
    250,4 KB · Εμφανίσεις: 122
  • Εικόνα115.jpg
    Εικόνα115.jpg
    227,8 KB · Εμφανίσεις: 140
  • Εικόνα116.jpg
    Εικόνα116.jpg
    214,6 KB · Εμφανίσεις: 214
:P:P:P:P:P

Συνημμένα

• Εικόνα117.jpg
    Εικόνα117.jpg
    237,3 KB · Εμφανίσεις: 101
  • Εικόνα118.jpg
    Εικόνα118.jpg
    266,8 KB · Εμφανίσεις: 238
  • Εικόνα119.jpg
    Εικόνα119.jpg
    240 KB · Εμφανίσεις: 307
Τι ζουζουνοφατσες...Ποσο σου ειπε οτι ειναι;Τα βρηκε καλα;

Ονειρο είναι τα μικρούλια!:inlove::inlove:
Ειδικά το μαυρόασπρο είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:inlove::inlove::inlove:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για τα μικράκια!:D:D:D

Τι ζουζουνοφατσες...Ποσο σου ειπε οτι ειναι;Τα βρηκε καλα;
Mου ειπε οτι ειναι μεγαλουτσικα,οχι νεογεννητα,δεν μου ειπε ποσο αλλα υπολογιζω τουλαχιστον 2-2,5 εβδομαδων! Τα βρηκε μια χαρα και μου ειπε οτι θα ζησουν σιγουρα!Εξαλλου ρουφανε το μπιμπερο με μανια! Μαχη γινεται ποιος θα το πρωτοπαρει!

;););):P:P:P:up::up::up:

Συνημμένα

• Εικόνα120.jpg
    Εικόνα120.jpg
    286,6 KB · Εμφανίσεις: 93
  • Εικόνα134.jpg
    Εικόνα134.jpg
    281,2 KB · Εμφανίσεις: 224
Το ασπρομαυρο ειναι θυληκο? Ψαχει μια κοπελα ασπρομαυρο θυληκο. Μην ξεχασεις να τους τριβεις την κοιλιτσα και τον ποπουλη με ενα βρεγμενο μπαμπακι για να κανουν τσισακια και κακα....

Το ασπρομαυρο ειναι θυληκο? Ψαχει μια κοπελα ασπρομαυρο θυληκο. Μην ξεχασεις να τους τριβεις την κοιλιτσα και τον ποπουλη με ενα βρεγμενο μπαμπακι για να κανουν τσισακια και κακα....
Μαλλον...Θηλυκο πρεπει να ειναι αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη....Αυτο εψαχνα κ εγω...Στειλε της link το θεμα μου αν ενδιαφερεται

Της το εστειλα, μονο που η κοπελα ειναι Αθηνα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back