kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackmyrto
Εκκολαπτόμενο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος
faybn
Νεοφερμένο μέλος
πρόσφατα πήρα και εγώ ένα γατάκι κ μου είπαν ότι απαγορεύετε αυστηρώς το 'αν8ρώπινο'γάλα διότι τους προκαλεί διάρεια κ έτσι αφιδατόνετε ο οργανισμός τους και πεθαίνουν! πήγαινε σε ένα πετσοπ και θα σου δώσουν ειδικό γάλα!
να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι:
πρόσφατα μάζεψα από το δρόμο 2 παρατημένα γατάκια το ένα το κράτησα εγώ και το άλλο μια φίλη μου!
το δικό μου κλαίει και φωνάζει συνεχώς..τι να κάνω?

moukelis
Επιφανές μέλος
faybn
Νεοφερμένο μέλος
πηγα στο πετσηοπ μου εδωσαν ειδική τροφη κ μου είπαν πως ειναι 1ος μηνος
επισησ μου ειπαν πς σε μια εβδομάδα να το παω στο γιατρό
moukelis
Επιφανές μέλος
faybn
Νεοφερμένο μέλος
εθχαριστω πολυ!
8α το παω συντομα στο κτηνιατρο
moukelis
Επιφανές μέλος
$tel!0$
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά καλησπέρα!
Θα ήθελα να μου δώσετε τη συμβουλή σας για ένα σχετικό θέμα: Σήμερα το απόγευμα ανακάλυψα ότι πάνω στη σοφίτα του σπιτιού μας, μία γάτα μόλις έφερε στο κόσμο 4 νεογγέννητα γατάκια (στην ουσία ηταν 5 αλλά το ένα δυστυχώς απεβίωσε στη γέννα
). Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι πριν φύγουν θα ήθελα να κρατήσω ένα απ'αυτά...μόνο που δε θέλω να στεναχωρήσω τη νέα μανούλα
Τι με συμβούλευετε λοιπόν; Να κρατήσω ένα; Αν ναι πώς μπορώ να το πάρω χωρίς να το καταλάβει η μαμά-γάτα; Την ώρα που λείπει για φαϊ; Να δοκιμάσω να πλησιάσω τα γατάκια με τη μαμά-γάτα παρούσα ή υπάρχει κίνδυνος να μου επιτεθεί;Υπάρχει περίπτωση η μάμα-γάτα να με πάρει με καλό μάτι αν της πηγαίνω λίγη τροφή; Θα μπορούσα να φοβίσω τη μαμά-γάτα ώστε να φύγει να μου αφήσει το πεδίο ελεύθερο για να πλησιάσω και να αγγίξωτα μωρά της; Αν τελικά κρατήσω ένα γατάκι μπορώ έπειτα από μια βδομάδα της γέννησης του να το φροντίσω μόνος μου χωρίς τη φροντίδα της μητέρα του;Περιμένω τις συμβουλές σας - Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Υ.Γ. Ελπίζω να λάβω απάντηση εντός της εβδομάδας προτού τα γατάκια ανοίξουν τα μάτια τους,τα πάρει η μητέρα τους και γίνουν καπνός... Θα ήθελα να αποκλείσω κάθε πιθανή έξοδο της γάτας και των μικρών της απ'τη σοφίτα ώστε να κερδίσω κάτι σαν παράταση αλλά απ'τν άλλη θα ήταν σαν να φυλακίζω το ζώο
(Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αυταρχικό αλλά είναι απλώς η επιθυμία μου να έχω ένα κατοικίδιο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacta90
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacta90
Νεοφερμένο μέλος
Ουπςςςςςς τωρα ειδα ποσο παλιο ειναι το μηνυμα χεχε οπως και να χει μπραβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Stelio Καλημερα!!!!!!!!!
Αν συνεχιζει να ειναι η γατουλα με τα μωρακια της στη σοφιτα σου,θα σου ελεγα να την φροντισεις ,βαζοντας φαγητο και νερο καθημερινα,προκειμενου να εχει γαλα για να θηλαζει τα μικρα.
Ειναι πολυ νωρις για να απομακρυνεις γατι απο τη μανα του,αφου ειναι νεογεννητα.Πρεπει τουλαχιστον να περασει 1 μηνας ,διαφορετικα υπαρχει περιπτωση να μην καταφερει να επιβιωσει.
Αν καταφερεις να την κρατησεις ,μετα απο 1 μηνα,μπορεις να παρεις το ενα γατακι και να δωσεις τα υπολοιπα για υιοθεσια,γιατι θα ειναι κριμα να βρεθουν στο δρομο.
Το καλυτερο θα ηταν,αν μπορεις, να στειρωσεις και τη γατουλα η να βαλεις αγγελια για υιοθεσια της.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Στέλιο, επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα με το μήνυμα σου...
Τα μικρά γατιά μπορούν να αποχωριστούν τη μητέρα τους όταν έχουν συμπληρώσει την 7η - 8η εβδομάδα, τουλάχιστον τότε μπορεί να γίνει με ασφάλεια για το γατάκι.
Πολλές φορές μπορεί κάποιος να βρει κάποια γατάκια ημερών, τα οποία δεν είναι για διάφορους λόγους με τη μητέρα τους, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τα φροντίσει και να αντικαταστήσει τη μητρική φροντίδα που θα λάμβαναν.
Το να χωρίσεις ένα γατάκι ημερών από τη μητέρα του, ίσως είναι ολέθριο και για την υγεία του και για τη ζωή του...
Μέσω του θηλασμού λαμβάνει τα απαραίτητα αντισώματα για να αναπτυχθεί σωστά οπότε με το να διακόψεις αυτή τη διαδικασία, θα είναι σα να το αφήνεις απροστάτευτο...
Εάν θέλεις να φροντίσεις τη μητέρα, η οποία θηλάζει τα μικρά της, προσπάθησε να της βάζεις καθαρό νερό 1 - 2 φορές τη μητέρα και να της βάζεις λίγο φαγητό.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
https://filozoiki-komotinis.blogspot.gr/2011/04/blog-post_1714.htmlΘέματα Υγείας : Διροφιλαρίωση ή αλλιώς "σκουλήκι της καρδιάς"
...
...
Μερικές φορές παράσιτα μπορεί να μετακινηθούν στα μάτια , στον εγκέφαλο , στις αρθρώσεις , δίνοντας αντίστοιχα συμπτώματα.
Καλύτερα αν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς ή έστω να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με κάποιον κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν δεν ηταν 10 ημερων. Ο κτηνιατρος ειπε αν το αφησουμε θα πεθανει σε 2-3 μερες. Κριμα να υποφερειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εσύ όμως Nicole μου έκανες το καλύτερο δυνατό που μπορούσες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool