Βρήκα νεογέννητο στα σκουπίδια

marigo173

Δραστήριο μέλος

Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Σήμερα είχα πάει για ιστιοπλοίια στη Λάρνακα. Γυρίσαμε το απόγευμα, όλοι έφυγαν και γω έμεινα λίγο παραπάνω για να πάω στην τουαλέτα του εστιατορίου της Μαρίνας. Βγήκα από την πλαϊνή πόρτα (όλα της μοίρας είναι..) και ακούω τα γνωστά κλάματα:(. Κάποιος ελεεινός είχε πετάζει τέσσερα γατάκια στα σκουπίδια και μόνο ένα επέζησε:(:(:(. Τι να 'κανα, δεν είχα άλλη επιλογή... το έβαλα στο αυτοκίνητο και το έφερα στη Λευκωσία. Η Λουκρητία δυστυχώς δεν το συμπάθησε.
Το έχω σε μία κούτα με μπουκάλι με ζεστό νερο, πετσετούλες, φλις και του έδωσα εβαπορέ. Έφαγε το γλυκό μου του έτριψα και την κοιλίτσα και τώρα κοιμάται. Δεν έχω καθόλου ελπίδες γιατί είναι νεογέννητο, ακόμη έχει τον ομφάλιο λώρο. Θα προσπαθήσω:(.
Αύριο θα πάω στην Πάφο για δύο μέρες και θα το πάρω μαζί. Αν ζήσει μέχρι την Τρίτη που θα ανοίξουν τα καταστήματα θα πάω να πάρω όλο τον εξοπλισμό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γαλα για μωρα κανει για τα γατακια???

Μηπως να εψαχνες σε καποιο εφημερευον φαρμακειο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, Σαρδέλα μου ρώτησα την αδερφή μου (το καλό του να έχεις αδερφή κτηνίατρο, την ζαλίζεις ότι ώρα θέλεις:P), μου είπε ότι το εβαπορέ είναι το καλύτερο αν δεν έχεις το ειδικό γάλα για γατάκια, πρέπει να τρώει το 1/10 του βάρους του. Έφτιαξα και ένα αυτοσχέδιο μπιμπερό με μια σύριγγα και ένα σταγονόμετρο αλλά δεν θέλω να ελπίζω γιατί μετά δεν θα το αντέξω. Μου το είπε και η Κική ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει αλλά μ' αφού το ανέλαβα οφείλω να κάνω ό,τι μπορώ:/:

Κουραγιο!
Ευτυχως που εχεις και την αδελφη σου και σου δινει οδηγιες!:)

Ισως εχει ελπιδα αν το κρατας πολυ συχνα κοντα στην καρδια σου σε γυμνο δερμα, πολλες φορες το να νιωθουν μια καρδια τα βοηθαει...οχι οργανικα απλα τους δινει κουραγιο

Το άγγιξα πριν λίγο και για πρώτη φορά ήταν ζεστό. Η αδερφή μού μου είπε ότι μ' αφού έφαγε, έκανε τσίσα και κακά και τώρα κοιμάται ήσυχα τα σημάδια είναι κάλα. Θα δούμε:/:

Μακάρι να ζήσει το μικρούλι! Πράγματι είσαι πολύ τυχερή που έχεις αδελφή κτηνίατρο!!!:)

Σπουδάζει ακόμη το χρυσό μου αλλά είναι επι πτυχίω (θέλει κανένα δυο εξεταστικές ακόμη) και έχει πάρει και κατεύθυνση μικρά ζώα όποτε είναι αρκετά καταρτισμένη πια.

Στην Αθηνα σπουδαζει?
Εχω ενα φιλο στην κτηνιατρικη αλλα στη Θεσσαλονικη...

Στη Θεσσαλονική καλέ. Δεν έχει Κτηνιατρική στην Αθήνα, μόνο στην Καρδίτσα έχει άλλη.

Στη Θεσσαλονική καλέ. Δεν έχει Κτηνιατρική στην Αθήνα, μόνο στην Καρδίτσα έχει άλλη.

Α, ναι?:redface: :redface: :redface:

"Βρεχει γατάκια" και στην Κυπρο....?
Πω πω δεν αντεχω αλλο..τι θα απογινουν όλα αυτά?
Μαριγω ευχές κι από εμένα για τα καλύτερα!!!!:)

Ουφ, ο μικρός έχει διάρροιες. Ξυπνάει κάθε μία ώρα και κλαίει. Εντωμεταξύ η αδερφή λέει ότι μάλλον του έδωσα περισσότερο φαϊ απ' ότι έπρεπε και φταίει αυτό:/:. Δεν θα κοιμηθώ απόψε τη βλέπω τη δουλειά..

Τυχερό μέσα στην ατυχία του το μικρούλι... Κουράγιο και μακάρι να τα καταφέρετε!

:) :) :) Αχ μωρέ μακάρι να τα καταφέρει το μικρουλινάκι σου.

Μαριγώ αν και δύσκολο αξίζει να προσπαθήσεις! Εύχομαι ολόψυχα όλα να του πάνε καλά και να τα καταφέρει!
Ωραίοι τρόποι πάντως, δεν στειρώνουμε την γάτα, αυτή γεννάει και πετάμε τα νεογέννητα στα σκουπίδια! Έτσι και δεν χαλάμε τα ένστικτα του ζώου και δεν τρέχουμε να βρούμε σπίτι σε γατάκια :down:. Μερικοί άνθρωποι με αηδιάζουν.

Μαριγω μου ελπίζω να τα καταφέρεις , είναι δύσκολο το ξερουμε όλοι πια και το γατάκι είναι τοοοσο μικρό...
ίσως είναι και το πιο δυνατό πέρα απο τυχερό, αφου ήταν το μόνο που τα κατάφερε ανάμεσα στα άτυχα αδερφάκια του...
όλα τα καλά εύχομαι!:up:

Μαριγώ κουράγιο. Είναι δύσκολο αυτό που προσπαθείς και μακάρι να πάνε όλα καλά!

καλή δύναμη και σε σενα marigo173 και στο μικρούλι σου:)

Ουφ, ο μικρός έχει διάρροιες. Ξυπνάει κάθε μία ώρα και κλαίει. Εντωμεταξύ η αδερφή λέει ότι μάλλον του έδωσα περισσότερο φαϊ απ' ότι έπρεπε και φταίει αυτό:/:. Δεν θα κοιμηθώ απόψε τη βλέπω τη δουλειά..
Μηπως το μικρο εχει σκουλήκια?
Πρόσφατα πάντως ο δικός μου κτηνίατρος ειπε οτι οι κολικοί ειναι συνηθισμένοι στα μωρα.
(Ελπίζω να κοιμήθηκες...:) )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back