marigo173
Δραστήριο μέλος
. Κάποιος ελεεινός είχε πετάζει τέσσερα γατάκια στα σκουπίδια και μόνο ένα επέζησε

. Τι να 'κανα, δεν είχα άλλη επιλογή... το έβαλα στο αυτοκίνητο και το έφερα στη Λευκωσία. Η Λουκρητία δυστυχώς δεν το συμπάθησε.Το έχω σε μία κούτα με μπουκάλι με ζεστό νερο, πετσετούλες, φλις και του έδωσα εβαπορέ. Έφαγε το γλυκό μου του έτριψα και την κοιλίτσα και τώρα κοιμάται. Δεν έχω καθόλου ελπίδες γιατί είναι νεογέννητο, ακόμη έχει τον ομφάλιο λώρο. Θα προσπαθήσω
.Αύριο θα πάω στην Πάφο για δύο μέρες και θα το πάρω μαζί. Αν ζήσει μέχρι την Τρίτη που θα ανοίξουν τα καταστήματα θα πάω να πάρω όλο τον εξοπλισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μηπως να εψαχνες σε καποιο εφημερευον φαρμακειο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
), μου είπε ότι το εβαπορέ είναι το καλύτερο αν δεν έχεις το ειδικό γάλα για γατάκια, πρέπει να τρώει το 1/10 του βάρους του. Έφτιαξα και ένα αυτοσχέδιο μπιμπερό με μια σύριγγα και ένα σταγονόμετρο αλλά δεν θέλω να ελπίζω γιατί μετά δεν θα το αντέξω. Μου το είπε και η Κική ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει αλλά μ' αφού το ανέλαβα οφείλω να κάνω ό,τι μπορώ
Ευτυχως που εχεις και την αδελφη σου και σου δινει οδηγιες!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Εχω ενα φιλο στην κτηνιατρικη αλλα στη Θεσσαλονικη...
marigo173
Δραστήριο μέλος
Στη Θεσσαλονική καλέ. Δεν έχει Κτηνιατρική στην Αθήνα, μόνο στην Καρδίτσα έχει άλλη.
Α, ναι?

Ismini
Διάσημο μέλος
Πω πω δεν αντεχω αλλο..τι θα απογινουν όλα αυτά?
Μαριγω ευχές κι από εμένα για τα καλύτερα!!!!

marigo173
Δραστήριο μέλος
. Δεν θα κοιμηθώ απόψε τη βλέπω τη δουλειά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ μωρέ μακάρι να τα καταφέρει το μικρουλινάκι σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ωραίοι τρόποι πάντως, δεν στειρώνουμε την γάτα, αυτή γεννάει και πετάμε τα νεογέννητα στα σκουπίδια! Έτσι και δεν χαλάμε τα ένστικτα του ζώου και δεν τρέχουμε να βρούμε σπίτι σε γατάκια
mimikaki
Διάσημο μέλος
ίσως είναι και το πιο δυνατό πέρα απο τυχερό, αφου ήταν το μόνο που τα κατάφερε ανάμεσα στα άτυχα αδερφάκια του...
όλα τα καλά εύχομαι!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Μηπως το μικρο εχει σκουλήκια?Ουφ, ο μικρός έχει διάρροιες. Ξυπνάει κάθε μία ώρα και κλαίει. Εντωμεταξύ η αδερφή λέει ότι μάλλον του έδωσα περισσότερο φαϊ απ' ότι έπρεπε και φταίει αυτό. Δεν θα κοιμηθώ απόψε τη βλέπω τη δουλειά..
Πρόσφατα πάντως ο δικός μου κτηνίατρος ειπε οτι οι κολικοί ειναι συνηθισμένοι στα μωρα.
(Ελπίζω να κοιμήθηκες...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool