Μια αποριά,που είναι τώρα οι υπέρμαχοι της μη στείρωσης των γατιών
Δεν πρέπει να ν'αλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις
αλλά και αυτές που βρέθηκαν γατούλες και χαρίζοντε!ρωτάω εγώ η χαζή τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κι αν ξανακουσω για τις χαρες της μητροτητας εκει να δειτε ποσα θα τους κουβαλησω να φροντιζουν .. αντε να αισθανθουν λιγο αυτοι μαμαδες κι ας αφησουν τα ζωα ησυχα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ετσι πρεπει να γινει μπας και καταλαβουν μερικοι ,μερικοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χαχαχα μαζι σου γιασμιν να του εδινα για 48 ςρεσ την πατουνα οταν ηταν μωρο που ολο εκλεγε εκλεγε εκλεγεΝαι, τα εχω παρει τοσο που εχουμε γεμισει γατακια στο φορουμ,οταν μου ξαναπει ανδρας για το γατο του "τον αφηνω να χαρει το σεξ" θα του φερω μια κουτα γατακια στο κεφαλι αμεσως, και θα κατσω απο πανω του υποχρεονοντας τον να τα φροντισει και μετα ας ξαναπει κατι για τον αστειρωτο γατο του!!!Κι αν ξανακουσω για τις χαρες της μητροτητας εκει να δειτε ποσα θα τους κουβαλησω να φροντιζουν .. αντε να αισθανθουν λιγο αυτοι μαμαδες κι ας αφησουν τα ζωα ησυχα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Μαριγω,ευχομαι ολα να πανε καλα με το μωρο!κι εγω συμφωνω οτι η παιδεια που εχουμε πανω στα ζωα ειναι ανυπαρκτη!πρεπει ολοι ανεξαιρετως να στειρωνουν τα ζωα τους(ειτε ημιαιμα ειτε ρατσας)εκτος αν ειναι διατεθειμμενοι να βρουν σπιτια για ολα(αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο).
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Τα χειρότερα είναι πάντα στην άκρη του μυαλού μου αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι one day at a time..
Θα σας έβαζα και φωτογραφία αλλά αν αρχίσω να βγάζω φωτογραφίες, να του δώσω όνομα και να σκέφτομαι το αύριο μετά θα με μαζεύετε με το κουταλάκι...
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σκέψεις και τις ευχές! Μου δίνετε κουράγιο. Στο ζήτημα της στείρωσης τις απόψεις μου τις ξέρετε, να σας πω μόνο ότι στα σχετικά ευχάριστα των ημερών ο Δήμος Λευκωσίας ξεκίνησε επιχείρηση στείρωσης των αδέσποτων γάτων. Το πώς θα γίνει βέβαια και τι αποτέλεσμα θα έχει δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον είναι κάτι
.Α περιττό να σας πω ότι η Λουκρητία μου κρατάει μούτρα και μόνο που βλέπει την κούτα με το μωρό τσαντίζεται αλλά θα της περάσει πιστεύω. Όταν το βγάζω για να το ταϊσω κάθεται και παρακολουθεί σε απόσταση ασφαλείας και μου ρίχνει κάτι βλέμματα....
@ψιψίνο αν τα καταφέρει ο μικρούλης θα τον δώσω στα ανιψάκια μου (παιδιά της ξαδέρφης μου) που ψάχνουν να υιοθετήσουν γατάκι. Είναι φιλόζωη οικογένεια και τους βλέπω καθημερινά.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Φρόσω,χαχαχα μαζι σου γιασμιν να του εδινα για 48 ςρεσ την πατουνα οταν ηταν μωρο που ολο εκλεγε εκλεγε εκλεγε
τι έκανες όταν έκλαιγε η Πατούνα;;; Ο μπέμπης έχει αρχίσει να θέλει πολύ ντάντεμα μετά από κάθε ταϊσμα μέχρι να κοιμηθεί. Τον ταϊζω όσο πρέπει, κάνει την τουαλέτα του, τον τρίβω, του δίνω το δάχτυλο μου για πιπίλισμα και πάλι κλαίει κανένα τέταρτο μέσα στην κούτα μέχρι να τον πάρει ο ύπνος

. Όταν κοιμηθεί βέβαια το παίρνει σερί 3-4 ώρες. Καμιά εισήγηση για να τον ηρεμώ;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
) τυλιγμένο σε πανιά. Θα νομίζει ότι είναι η καρδιά της μαμας του και θα ηρεμεί!
marigo173
Δραστήριο μέλος

Έκλεισα και ραντεβού να τον πάρω στον κτηνίατρο. Θα πάμε στις 3:30.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
!!και που να κανεις μωρακι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πρεπει να συνηθιζεις σιγα σιγα![]()
!!και που να κανεις μωρακι!
Πες τα Αγγελική εγώ στη ηλικία της Μαριγώς είχα τα 2 και πραγματικά τα γατουλίνια δεν είναι τίποτα μπροστά στα μωρά.
Εκε΄να δεις κλάμα και να λες το τάισα,το άλλαξα,εύτηκε αγκαλιά το έχω γιατί κλέει;

ladycat
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Πράγματι!!!!πρεπει να συνηθιζεις σιγα σιγα![]()
!!και που να κανεις μωρακι!

Μια ξαδέρφη γέννησε πριν 2 μήνες το 4ο και την "κοιμίζει" ο μπέμπης, όποτε θέλει εκείνος
. Την πήρα σήμερα τηλέφωνο και της το είπα, πώς αντέχει;;;;

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ανα μιση ωρα;;;;;;;;;
Πώς αντεξες καλε; Οχι 2 χρονια, ουτε 2 ημερες. Για υιοθεσία θα το εδινα!!!!! Αξια μανα πάντως!!!!
Τα καλυτερα κι από εμενα για το γατακι κι ευχομαι να τα καταφερει ο μικρούλης!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool