Βρήκα νεογέννητο στα σκουπίδια

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:( :( :( :( Μια αποριά,που είναι τώρα οι υπέρμαχοι της μη στείρωσης των γατιών:( :( :( :( Δεν πρέπει να ν'αλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις:/: :/: :/: αλλά και αυτές που βρέθηκαν γατούλες και χαρίζοντε!ρωτάω εγώ η χαζή τώρα;) ;) ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, τα εχω παρει τοσο που εχουμε γεμισει γατακια στο φορουμ,οταν μου ξαναπει ανδρας για το γατο του "τον αφηνω να χαρει το σεξ" θα του φερω μια κουτα γατακια στο κεφαλι αμεσως, και θα κατσω απο πανω του υποχρεονοντας τον να τα φροντισει και μετα ας ξαναπει κατι για τον αστειρωτο γατο του!!!:mad: Κι αν ξανακουσω για τις χαρες της μητροτητας εκει να δειτε ποσα θα τους κουβαλησω να φροντιζουν .. αντε να αισθανθουν λιγο αυτοι μαμαδες κι ας αφησουν τα ζωα ησυχα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: ετσι πρεπει να γινει μπας και καταλαβουν μερικοι ,μερικοι!

Ναι, τα εχω παρει τοσο που εχουμε γεμισει γατακια στο φορουμ,οταν μου ξαναπει ανδρας για το γατο του "τον αφηνω να χαρει το σεξ" θα του φερω μια κουτα γατακια στο κεφαλι αμεσως, και θα κατσω απο πανω του υποχρεονοντας τον να τα φροντισει και μετα ας ξαναπει κατι για τον αστειρωτο γατο του!!!:mad: Κι αν ξανακουσω για τις χαρες της μητροτητας εκει να δειτε ποσα θα τους κουβαλησω να φροντιζουν .. αντε να αισθανθουν λιγο αυτοι μαμαδες κι ας αφησουν τα ζωα ησυχα!!
χαχαχα μαζι σου γιασμιν να του εδινα για 48 ςρεσ την πατουνα οταν ηταν μωρο που ολο εκλεγε εκλεγε εκλεγε

ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ MARIGO173 ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΙΣΕΙς ΤΗΝ ΜΑΧΗ(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς)ΕΧΕΙς ΣΚΕΥΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙς ???:hmm:

Ψιψίνο, γράφε με μικρά, όχι με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις (στη γλώσσα του ιντερνετ) διαβάζονται δύσκολα και απαγορέυονται από τους όρους του φόρουμ.;) :)

χαχαχαχ,Γιασμιν,πολυ καλο:up: !!!!

Μαριγω,ευχομαι ολα να πανε καλα με το μωρο!κι εγω συμφωνω οτι η παιδεια που εχουμε πανω στα ζωα ειναι ανυπαρκτη!πρεπει ολοι ανεξαιρετως να στειρωνουν τα ζωα τους(ειτε ημιαιμα ειτε ρατσας)εκτος αν ειναι διατεθειμμενοι να βρουν σπιτια για ολα(αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο).

Παιδιά όλα καλά με τον μπέμπη μέχρι στιγμής. Έκανε μάλιστα και αναγκαστικό ταξιδάκι στην Πάφο (1 1/2 ώρα να πάμε κι άλλη τόση να γυρίσουμε), γιατί φυσικά δεν μπορούσα να τον εμπιστευτώ σε κανέναν όσο έλειπα και παρόλαυτα είναι μια χαρά! Χτες μετά τις διάρροιες, ήταν μέχρι να συνηθίσει το πεπτικό του, έκανε αρκετές ώρες να κάνει ξανά κακάκια και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε αλλά από σήμερα το πρωί όλα πάνε ρολόι. Έφτιαξε και η γενική του εικόνα δεν είναι πια και αφυδατωμένος και τώρα κοιμάται ήσυχος και χορτάτος:). Τα χειρότερα είναι πάντα στην άκρη του μυαλού μου αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι one day at a time.. :happy: Θα σας έβαζα και φωτογραφία αλλά αν αρχίσω να βγάζω φωτογραφίες, να του δώσω όνομα και να σκέφτομαι το αύριο μετά θα με μαζεύετε με το κουταλάκι...:/:
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σκέψεις και τις ευχές! Μου δίνετε κουράγιο. Στο ζήτημα της στείρωσης τις απόψεις μου τις ξέρετε, να σας πω μόνο ότι στα σχετικά ευχάριστα των ημερών ο Δήμος Λευκωσίας ξεκίνησε επιχείρηση στείρωσης των αδέσποτων γάτων. Το πώς θα γίνει βέβαια και τι αποτέλεσμα θα έχει δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον είναι κάτι:up:.
Α περιττό να σας πω ότι η Λουκρητία μου κρατάει μούτρα και μόνο που βλέπει την κούτα με το μωρό τσαντίζεται αλλά θα της περάσει πιστεύω. Όταν το βγάζω για να το ταϊσω κάθεται και παρακολουθεί σε απόσταση ασφαλείας και μου ρίχνει κάτι βλέμματα....
@ψιψίνο αν τα καταφέρει ο μικρούλης θα τον δώσω στα ανιψάκια μου (παιδιά της ξαδέρφης μου) που ψάχνουν να υιοθετήσουν γατάκι. Είναι φιλόζωη οικογένεια και τους βλέπω καθημερινά.

χαχαχα μαζι σου γιασμιν να του εδινα για 48 ςρεσ την πατουνα οταν ηταν μωρο που ολο εκλεγε εκλεγε εκλεγε
Φρόσω,
τι έκανες όταν έκλαιγε η Πατούνα;;; Ο μπέμπης έχει αρχίσει να θέλει πολύ ντάντεμα μετά από κάθε ταϊσμα μέχρι να κοιμηθεί. Τον ταϊζω όσο πρέπει, κάνει την τουαλέτα του, τον τρίβω, του δίνω το δάχτυλο μου για πιπίλισμα και πάλι κλαίει κανένα τέταρτο μέσα στην κούτα μέχρι να τον πάρει ο ύπνος:/::/::/:. Όταν κοιμηθεί βέβαια το παίρνει σερί 3-4 ώρες. Καμιά εισήγηση για να τον ηρεμώ;;;

δοκίμασες το κλασικό και δοκιμασμένο ρολόι? Ενα ρολόι (με δείχτες όχι ψηφιακό :P ) τυλιγμένο σε πανιά. Θα νομίζει ότι είναι η καρδιά της μαμας του και θα ηρεμεί!;)

Ναι, ρολογάκι έχει από την πρώτη στιγμή αλλά δεν πιάνει πια... Χτες διάβασα σε ένα σάιτ ότι εάν είναι μόνο ένα το γατάκι είναι καλό να του γεμίσεις μια κάλτσα και να την βάλεις δίπλα του για να νομίσει ότι είναι το αδερφάκι του. Νομίζω ότι έπιασε!:)
Έκλεισα και ραντεβού να τον πάρω στον κτηνίατρο. Θα πάμε στις 3:30.

Εγώ έκανα κάτι και στον Μολυβίξ όταν ήταν νιανιαράκι και, μέχρι πριν λίγες μέρες, στην Μπαλού και είχε αποτελέσματα και στα δυο. Όταν τα τάιζα, τα χαίδευα, κάνανε τσισάκια κλπ τα καθάριζα και αφού τα χαιδευα λιγάκι τα τύλιγα σε πετσετούλες χεριών τις οποίες είχα τρίψει πάνω μου και είχαν την μυρωδιά μου. Επειτα τα έβαζα σε ένα κουτί που κλείνει απο πάνω και δεν έχει φως, συγκεκριμένα σε κουτί απο χαρτί φωτοτυπικού. Ο Μολυβίξ κλαψούριζε για λίγο και μετά ησύχαζε ενώ η Μπαλού σταματούσε αμέσως. Σημασία έχει να το μάθουν αυτό και να ξέρουν ότι απο την στιγμή που μπαίνουν στο κουτί θα βγούν όταν ξαναπεινάσουν. Μην υποκύπτεις αν κλαψουρίζει για λίγο και μην το βγάζεις έτσι επειδή σου ήρθε ή για να το δείξεις σε κάποιον. Αποκτούν πρόγραμμα έτσι. Φυσικά μιλάω για μόνο όταν είναι μικρά μην με αποκαλέσετε Ες Ες. Έχει αποτέλεσμα νομίζω γιατί το έκανε και μια γνωστή μου και είχε την ησυχία της. Αν το ταίζεις και σε καθορισμένες ώρες τότε θα δεις ότι λειτουργεί σαν ρολόι!! Όταν πεινάσει,ξυπνάει και διαμαρτύρεται έντονα και τότε είναι αδύνατο να το αγνοήσεις. Φιλάκια και καλή τύχη στο γατάκι!!

Σ' ευχαριστώ Ελουνίτα για τη συμβουλή. Πράγματι όταν κοιμηθεί αντέχει σίγουρα 2-3 ώρες. Προσπαθώ όμως να καθιερώσω τώρα 4ωρο γιατί δεν αντέχω να σηκώνομαι 2 φόρες μέσα στη νύχτα, μετά όλη μέρα σέρνομαι..

πρεπει να συνηθιζεις σιγα σιγα:) :) !!και που να κανεις μωρακι!

Πες τα Αγγελική εγώ στη ηλικία της Μαριγώς είχα τα 2 και πραγματικά τα γατουλίνια δεν είναι τίποτα μπροστά στα μωρά.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εκε΄να δεις κλάμα και να λες το τάισα,το άλλαξα,εύτηκε αγκαλιά το έχω γιατί κλέει;:lol: :lol: :lol:

για να τον ηρεμεις μαλιστα εγω την εβαζα κ μουθυλαζε τολ δακτυλο η πατουνα μολις την βαζαμε στην κουτα την χαιδευα στην πλατη κ μετα της εβαζα ενα ρολοι που εκανε τικτακ το ειχα δεμενο πανω σε ενα λουτρινο κουκλακι ηταν σαν να ακουει την καρδια της μαμας του

Merci για τις συμβουλές κορίτσια. Γυρίσαμε πριν λίγο από τον κτηνίατρο. Μου είπε πάνω κάτω ό,τι ξέραμε. Είναι πολύ μικρό, μικρές οι πιθανότητες κτλ αλλά μου είπε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, πήραμε και το ειδικό γάλα και κάνουμε ό,τι μπορούμε:)

Πράγματι!!!!:blink::blink::blink: Μια ξαδέρφη γέννησε πριν 2 μήνες το 4ο και την "κοιμίζει" ο μπέμπης, όποτε θέλει εκείνος:baby:. Την πήρα σήμερα τηλέφωνο και της το είπα, πώς αντέχει;;;;:blink:

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η δεύτερη κόρη μου θήλαζε κάθε μισή ώρα απο την πρώτη ώρα στο μαιευτήριο μέχρι τα 2 της χρόνια. Καλά που αρρώστησα (!) και πήρα φάρμακα και σταμάτησα υποχρεωτικά. Μια χαρά το βρίσκω το δίωρο και επίσης δες το σαν προπόνηση για τα καλά που είναι μπροστά σου!!!:P :inlove:

:blink: :blink: :blink: :blink:
Ανα μιση ωρα;;;;;;;;;
Πώς αντεξες καλε; Οχι 2 χρονια, ουτε 2 ημερες. Για υιοθεσία θα το εδινα!!!!! Αξια μανα πάντως!!!!
Τα καλυτερα κι από εμενα για το γατακι κι ευχομαι να τα καταφερει ο μικρούλης!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back