06-06-07
15:37
Και η σαρδελα εχει παθει στερηση λογω του μικρου.
Αφου τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου τριβεται απο μονη της...

Αφου τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου τριβεται απο μονη της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
09-06-07
00:56
Πάνω που σήμερα το μεσημέρι έλεγα σε κάτι φίλους ότι έχω αρχίσει να έχω ελπίδες για το γατάκι (τώρα έχουμε και όνομα, Ντάλια παρακαλώ
γιατί έχουμε μακριά χαίτη, αριστοκρατική καταγωγή και δεν έχουμε συγγενείς εν ζωή
) κινδύνευσε δις το μικρούλι και τις δύο φορές εξαιτίας μου
.
Η πρώτη και πιο ανώδυνη το απόγευμα, όταν στο πλαίσιο της επιχείρησης εξοικείωσης με τη Λουκρητία τις είχα αφήσει και τις δύο για λίγο πάνω στο κρεβάτι και παρακολουθούσα από κοντινή απόσταση. Και όχι, μη βιαστείτε να κατηγορήσετε τη Λουκρητία, δεν άπλωσε το πόδι της παρότι του πέταξε ένα δυο χχχ αλλά η μικρή Ντάλια αποφάσισε να κατέβει μόνη της από το κρεβάτι και πριν προλάβω να αντιδράσω έσκασε στο πάτωμα
. Ευτυχώς δεν κατάλαβε Χριστό. Η δεύτερη όμως απόπειρα εξ αμελίας εκ μέρους μου έγινε απόψε όταν πήγα να της δώσω την πρώτη δόση από την πάστα αποπαρασίτωσης. Όπως την έβαλα στο στόμα της και έπρεπε να της δώσω το 1/5 της δόσης για ένα κιλό, πίεσα τη σύριγγα και βγήκε μια τεράστια ποσότητα:cry: Την έβγαλα αμέσως βέβαια με το δάχτυλο μου αλλά σίγουρα έφαγε πολύ περισσότερη απ' ότι θα πρεπε
. Ευτυχώς η καλή μου αδερφή με καθησύχασε και μου είπε ότι το πολύ πολύ να μου κάνει κανέναν εμετό. Μέχρι στιγμής είναι βέβαια καλά αλλά πρέπει να έχω την έννοια του τη νύχτα.... Τι ελεεινή που είμαι

Ουφ, και για να γράψω και κάτι χρήσιμο έμαθα σήμερα το ακριβές πρόγραμμα αποπαρασίτωσης για γατάκια (σύμφωνα με τον κτηνίατρο μου εδώ και τον καθηγητή της αδερφής μου). Πάστα στις 2 -4-6-8 εβδομάδες και μετά 1 φορά το μήνα μέχρι να πάει 6 μηνών. Από κει και πέρα με άλλο χάπι κάθε 4-5 μήνες ανάλογα το σκεύασμα. Ο λόγος που γίνεται τόσο νωρίς και τόσο συχνά είναι ότι τα γατάκια κολλάνε από την κοιλιά της μαμάς τους και στις 2 εβδομάδες ωριμάζουν ας πουμε τα πρώτα αυγά. Αλλά δεν γεννιούνται όλα μαζί και τα σκουλίκια και γι αυτό πρέπει να τους ξαναδίνουμε κάθε δύο εβδομάδες. Ωραίο θέμα νυχτιάτικα, δεν μπορείτε να πείτε;;

γιατί έχουμε μακριά χαίτη, αριστοκρατική καταγωγή και δεν έχουμε συγγενείς εν ζωή
) κινδύνευσε δις το μικρούλι και τις δύο φορές εξαιτίας μου
.Η πρώτη και πιο ανώδυνη το απόγευμα, όταν στο πλαίσιο της επιχείρησης εξοικείωσης με τη Λουκρητία τις είχα αφήσει και τις δύο για λίγο πάνω στο κρεβάτι και παρακολουθούσα από κοντινή απόσταση. Και όχι, μη βιαστείτε να κατηγορήσετε τη Λουκρητία, δεν άπλωσε το πόδι της παρότι του πέταξε ένα δυο χχχ αλλά η μικρή Ντάλια αποφάσισε να κατέβει μόνη της από το κρεβάτι και πριν προλάβω να αντιδράσω έσκασε στο πάτωμα
. Ευτυχώς δεν κατάλαβε Χριστό. Η δεύτερη όμως απόπειρα εξ αμελίας εκ μέρους μου έγινε απόψε όταν πήγα να της δώσω την πρώτη δόση από την πάστα αποπαρασίτωσης. Όπως την έβαλα στο στόμα της και έπρεπε να της δώσω το 1/5 της δόσης για ένα κιλό, πίεσα τη σύριγγα και βγήκε μια τεράστια ποσότητα:cry: Την έβγαλα αμέσως βέβαια με το δάχτυλο μου αλλά σίγουρα έφαγε πολύ περισσότερη απ' ότι θα πρεπε
. Ευτυχώς η καλή μου αδερφή με καθησύχασε και μου είπε ότι το πολύ πολύ να μου κάνει κανέναν εμετό. Μέχρι στιγμής είναι βέβαια καλά αλλά πρέπει να έχω την έννοια του τη νύχτα.... Τι ελεεινή που είμαι

Ουφ, και για να γράψω και κάτι χρήσιμο έμαθα σήμερα το ακριβές πρόγραμμα αποπαρασίτωσης για γατάκια (σύμφωνα με τον κτηνίατρο μου εδώ και τον καθηγητή της αδερφής μου). Πάστα στις 2 -4-6-8 εβδομάδες και μετά 1 φορά το μήνα μέχρι να πάει 6 μηνών. Από κει και πέρα με άλλο χάπι κάθε 4-5 μήνες ανάλογα το σκεύασμα. Ο λόγος που γίνεται τόσο νωρίς και τόσο συχνά είναι ότι τα γατάκια κολλάνε από την κοιλιά της μαμάς τους και στις 2 εβδομάδες ωριμάζουν ας πουμε τα πρώτα αυγά. Αλλά δεν γεννιούνται όλα μαζί και τα σκουλίκια και γι αυτό πρέπει να τους ξαναδίνουμε κάθε δύο εβδομάδες. Ωραίο θέμα νυχτιάτικα, δεν μπορείτε να πείτε;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
09-06-07
01:26
Ατυχηματα τετοιας φυσης συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια, οσο και να προσεξει κανεις
Αφου δεν παθαμε κατι μια χαρα!!!
Για την παστα αποπαρασιτωσης μου εχουν πει διαφοροι γιατροι, διαφορα σεναρια
Αλλα ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λεει ο καθηγητης. Μονο που δεν το εχω εφαρμοσει ποτε ετσι.... Ουπς....Εγω πλεον κανω αποπαρασιτωση μια φορα το 3μηνο με αμπουλα
Αφου δεν παθαμε κατι μια χαρα!!!
Για την παστα αποπαρασιτωσης μου εχουν πει διαφοροι γιατροι, διαφορα σεναρια
Αλλα ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λεει ο καθηγητης. Μονο που δεν το εχω εφαρμοσει ποτε ετσι.... Ουπς....Εγω πλεον κανω αποπαρασιτωση μια φορα το 3μηνο με αμπουλα
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
13-06-07
07:28
Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε με φταρνίσματα
. Την είχα ακούσει και τις προηγούμενες μέρες να φταρνίζεται αραιά και που αλλά σήμερα είχε και μυξούλες (διαφανείς αλλά αρκετές). Την καθάρισα και μετά έφαγε κανονικά και δεν έχει ξαναφταρνιστεί αλλά ανησυχώ, νομίζω δεν την γλιτώσαμε τη "γρίπη" 

Είμαστε και πολύ μικρούλες ακόμη για να πάρουμε φάρμακα
. Την είχα ακούσει και τις προηγούμενες μέρες να φταρνίζεται αραιά και που αλλά σήμερα είχε και μυξούλες (διαφανείς αλλά αρκετές). Την καθάρισα και μετά έφαγε κανονικά και δεν έχει ξαναφταρνιστεί αλλά ανησυχώ, νομίζω δεν την γλιτώσαμε τη "γρίπη" 

Είμαστε και πολύ μικρούλες ακόμη για να πάρουμε φάρμακα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
13-06-07
08:35
για την παστα μην ανησυχεις,μου εχουν πει οτι και διπλασια ποσοτητα να φανε δεν κινδυνευουν!!
marigo173
Δραστήριο μέλος
13-06-07
09:30
Καλά, είμαι πολύ βόδι τελικά
.
Νομίζω ότι το άμοιρο το γατάκι φτερνιζόταν γιατί είχε κοιμηθεί αγκαλιά με ένα παιχνίδι της Λουκρητίας που ήταν γεμάτο τρίχες και σκόνη
. Γενικά αν περπατήσει σε μέρος με πολλές τρίχες και βρωμιές φταρνίζεται
. Της έβγαλα το παιχνίδι και είναι μια χαρά. Την ταϊσα ξανα τώρα στις 9, γιατί το πρωί της είχα δώσει επίτηδες μισή δόση και όλα εντάξει. 240 γραμμάρια παρακαλώ!
.Νομίζω ότι το άμοιρο το γατάκι φτερνιζόταν γιατί είχε κοιμηθεί αγκαλιά με ένα παιχνίδι της Λουκρητίας που ήταν γεμάτο τρίχες και σκόνη
. Γενικά αν περπατήσει σε μέρος με πολλές τρίχες και βρωμιές φταρνίζεται
. Της έβγαλα το παιχνίδι και είναι μια χαρά. Την ταϊσα ξανα τώρα στις 9, γιατί το πρωί της είχα δώσει επίτηδες μισή δόση και όλα εντάξει. 240 γραμμάρια παρακαλώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum