Βρήκα πουλάκι

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Τι το θελα και εγω ειπα να κανω μια βολτα μεχρι τη πλατεια να δροσιτο.Τσουπ στο δρομο ενα πουλακι χαμο μπα λεω ψοφιο θα ειναι το κουναω λιγακι.ευτιχως ειχα μαζι μου και κατι φιλαδια να διαβασω για αυριο δηνω και μαλιστα πρωι πρωι.δε με αφηνε να το πιασω το σπροχνω ελαφρα και ανεβαινει πανω στις σημειωσεις το περνω και τρεχω σπιτι.Αφου βρηκα χαρης τη yashmin μερικα τηλ πηρα καποια μιρενα απ το εκαβ στην αιγινα ειχαν παει για απελευθερωση μου πε.Μου πε διο πραγματα και αν αυριο δεν εχει γηνει καλα θα το στηλω αιγινα με λεοφορειο.:)
Παραθετω φοτο του μικρου τραυματια.Μαλλον τελικα ποδι και οχι φτερο πρεπει να εχει χτιπησει η κατι τετοιο.Γιατι το ενα ποδι το εχει σινεχεια απ εξω απ το σωμα και φενεται παει μονοπαντα απ τι μια πλευρα γυρμενο και ειδα οτι εληπε και ποθποθλο απ εκει κατω απ το φτερο και χαμηλα προς το ποδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• pli.jpg
    pli.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 112
Χελιδονάκι είναι το μωρό μου! Μακάρι να γίνει καλά...:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και να φανταστεις νομιζα οτι ειναι σπουργιτη δεν εχω ξαναδει χελιδονι απο τοσο κοντα ποτε:)

:blink: Άντε καλέ! Άκου σπουργίτι! Δεν έχει διπλή (ψαλιδωτή) ουρίτσα? Αν έχει και λίγο άσπρο στην κοιλίτσα χελιδόνι είναι!!!

ψαλιδοτι ουριτσα εχουμε τωρα για ασπρο στη κοιλιτσα δεν εχω ιδεα δε του αρεσει να τον πιανω:) παντος μου φενεται τα παμε καλα πινει νερακι και πρεπει να εφαγε και 2 σουσαμακια

μακαρι να γινει καλα το ψιχουλι μου..:)

Ε ναι λιπον πριν λιγο το εβαλα και σε χαρτοκουτο να εχει πληρη ησιχια :) εστρωσα λοριδιτσες που εκοψα απο εφημεριδα το εβαλα εριξα και λιγα σουσαμακια που ειχα και εκλησα ελαφρα το κουτι.Μιλαμε το εχω κανει σουροτιρι και απ τις δυο πλευρες χιχι
Ελπιζω να ειναι οκ εκει γιατι και το ταξιδι για αιγινα μεγαλο ειναι ρε γμτ.

Ωραια χαιρομαι που βρηκες ακρη με το εκπαζ (παρεπιπτοντως εκπαζ και οχι εκαβ...;) :D )

το κακομοιρουλη...σιγουρα ομως θα γινει καλα εκει που θα παει.εμεις με τον Κωστα βρηκαμε παλι προχτες ενα περιστερι με σπασμενο ποδι και σαλμονελα και το στειλαμε κι εμεις χτες στο ΕΛΠΑΖ:up:

Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πάντως δε ξέρω τι γίνεται μάλλον ξεκινάνε να ανοίξουν τα φτερά τους και να φύγουν από τη φωλιά και αντί γι' αυτό πέφτουν κάτω???? Την Τετάρτη βρήκα ένα κακόμοιρο σπουργιτάκι το όποιο όμως δεν άντεξε και την επόμενη μέρα πέθανε (όπως μου έχει πει κτηνιάτρος καμμιά φορά παθαίνουν τέτοιο σοκ από την αλλάγη περιβάλλοντος που σκάνε όπως λέμε). Και να φανταστείτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει περιθάλψει πουλάκια. Και προχτές να σου και ένα κοτσυφάκι πεσμένο κάτω. Το μαζέψαμε και αυτό αλλά η μοίρα του είναι καλύτερη. Το έχουμε μέσα στο κλουβί μέχρι να δυναμώσουν τα φτερά του και μετά θα το αφήσουμε. Το ταίζω με τη συρίγγα ή και χωρίς αυτή ανάλογα τη τροφή. Αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι το έχει υιοθετήσει μία κοτσυφίνα της γειτονιάς. Το τι σκουλήκια του φέρνει τι μύγες. Βασιλιάς ο κύριος. Και πάλι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνει καλά το χελιδονάκι αν και εμένα μου φέρνει περισσότερο σε σπουργίτι εκτός και αν είναι μωρό χελιδόνι.

Ολα να πανε καλα!:)

Απο αθηνα τα περνουν?Αν αυριο κατεβω θα το παρω μαζι μου για να το δωσω εκει και να παει αιγινα.Να ρωτησω κατι ασχετο?Και αν η οικογενεια του χελιδονιου ειναι εδω μετα πος θα ξαναβρει τους δικους του?:hmm:

εμεις το πηγαμε στο λιμανι του Πειραια και απο εκει εφυγε με πλοιο.υπαρχουν ομως εθελοντες σε διαφορα σημεια οποτε μπορεις να βρεις καποιον πιο κοντα σου να του το δωσεις;)

Καλημερα σας.Εχω αγχωθει λιγο γιατι αν το παω σημερα στα λεοφορεια για να φηγει ο οδηγος μπορει να το βαλει κατω στις αποσκευες και δε νομιζω εκει να αντεξει θα σκασει το χελιδονακι μου.:( Παντος γυριζει το κεφαλι του συχνα απ εδω και απ εκει του βαζω νερακι στο ραμφος του και πρεπει να τσιμπησε και κατι ψυχουλακια και εχει κανει και μια κοθτσοθλιτσα :) Νομιζω πος ειναι καλα σημαδια αυτα.Αλλα δε πεταμε ακομα ειδωμεν.
Σκευτομαι τη περιπτωση να το παω σε κανα γιατρο εδω αν εχει σπασει τπτ κατι θα μας δωσει για να γηνει καλα

γιατι δεν το πας σε εναν εθελοντη .εγω οταν ειχα βρει την χτυπημενη χελωνα πηγα στα κατω πατησια και την πηρε μια κοπελα και την πηγε αιγινα.το τηλεφωνο ειναι 6979914853 και λεγεται αννα

Ευχαριστω αγγελικη αλλα προς το παρον ειμαστε και τα 2 μας λαμια.Παντος το χελιδονακι μου τα παει καλα ετσι νομιζω κανει και την αναγκη του και πριν λιγο το ξεσκατισα εβαλα καθαρες εφημεριδες.:) Αλλα φοβαται ακομα το μωρο μου.Μπορει να κατεβουμε αργοτερα αθηνα εντος της ημερας οποτε απ εκει θα ειναι πιο ευκολο.:D

Να του πάνε όλα καλά. Μην το πεις στον οδηγό, προσπάθησε να το καμουφλάρεις, ζήτα και θέση στο βάθος του λεωφορείου και σιγά μην σε πάρει είδηση.

αν τελικα την κοπανησω απ εδω θα ζητησω γαλαρια ;) να το βολεψω το καψερο.Μονο να μη με δει αυτος που βαζει τα πραγματα απο κατω γιατι κατω το πουλι δε μπενει με τπτ.

Purina, γιατί δε δοκιμάσεις να του δώσεις φρουτόκρεμα με μία σύριγγα. Μου το πρότεινε το παιδί από το οποίο αγοράζω τις ζωοτροφές για το κοτσυφάκι μου και στην αρχή το τάιζα με αυτόν τον τρόπο και συνέχιζω έτσι να του δίνω νερό. Μόνο που πρέπει να βάλεις το στόμιο της σύριγγας με πολύ προσοχή λίγο μέσα στο στοματάκι του για να μπορέσει να καταπιεί το φαγητό. Όμως εάν δεν είσαι σίγουρη πως μπορείς να το κάνεις μη το κάνεις καλύτερα. Εύχομαι το καλύτερο για το χελιδονάκι σου και γρήγορα να βρεθεί μία λύση για να σου φύγει και το άγχος γιατί από ότι κατάλαβα δίνεις και εξετάσεις στη σχολή σου και όσο να 'ναι είναι ένα επιπρόσθετο άγχος και αυτό. Καλά αποτελέσματα.

Τα χελιδόνια είναι εντομοφάγα. Αν δεν το έχεις δώσει στο μεταξύ, δώσ' του καμιά μύγα (δεν κάνω πλάκα, έχω αναθρέψει χελιδόνι έτσι). Ψίχουλα, φρούτα κτλ., δεν έχει ελπίδες να φάει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back