Βρήκα πουλάκι

Το καημένο το μικρούλι......
Να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσει να πετάξει και να ειναι ενα χαρούμενο πουλάκι. Εγω όσα εχω βρει δεν είχανε καλή τύχη πλην ενός περιστεριού που το έδωσα κι εγω σε κάποια οργάνωση (δεν θυμάμαι ποια)
Το "αστείο" ήταν όταν είχα βρει ένα άρρωστο πουλάκι τότε που γινόταν χαμός με τη γρίπη.... Μου την είχανε πέσει όλοι που το μάζεψα. Αλλά που να το άφηνα μωρε..... Δίκιο είχαν, αλλά....
Πέθανε κι εκείνο πριν προλάβω να ανέβω Αθήνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινα,εγω να δεις τι ακουω που και τα δυο περιστερια που εχουμε σωσει ειχαν σαλμονελα....φοβοντουσαν ολοι εδω μην κολλησω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια,το περιστερακι εκανε και κουτσουλιτσες καλε τρωει τα ψυχουλακια του πηρα και κεχρι.Λιπον κατεβηκα αθηνα γαλαρια φυσικα και το πουλακι διπλα μου σε θεση πηγαμε πολι ανετα κανεις δε μασ ειδε κανεις δεν ειπε τιποτα.Κατα της 5:30 ηρθαν και το παρελαβαν το παιδι της αννας.Αφηστε παιδια δραμα απο μενα εκλεγα μετα συνεχεια στο γυρισμο λες και ηταν δικο μου και το ειχα καιρο.Ελπιζω να ειναι καλα θα του παρασταθουν οι πρωτες βοηθειες εδω και μετα θα παει αιγινα.Και φυσικα δεν ειμαστε ενα απλο χελιδονι αλλα Πετροχελιδονα!:D Το αγαπαω πολυ γαμωτο και ασ το ειχα για μια μερα θα παρω τηλ να μαθω νεα του και θα σας ενημερωσω.Απ οτι μου ειπε το παιδι οτι ισος επεσε απο καπιο παραθυρο αντε να δουμε.

Πηρα τηλεφωνο παιδια μου ειπαν οτι δεν εχει χτιπησει μαλλον πουθενα δεν εχει τπτ σπασμενο απλα ειναι εξαντλημενο και αδιναμο.Αυριο παει αιγινα.Μακαρι να τα καταφερει η σταχτουλα μου και τι στο κοσμο!!! :)

Παρα πολυ καλα νεα!!!!
:up: :up: :up:
ΘΑ παει μια χαρα το μικρουλι!!!!

μπραβο πολυ καλα νεα!τα χελιδονια που δεν εχουν ασπρο κατω απο την κοιλιτσα τους ειναι πετροχελιδονα!

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι για το χελιδονάκι που θα γίνει καλά!!! Εϊδατε όμως? Αν και παιδί της πόλης το χελιδόνι το αναγνώρισα!...;) Απορώ πως το μπερδέψατε με σπουργίτι...:hmm: Καμία σχέση!!! :rolleyes:

Περαστικά του να μεγαλώσει και να καρδαμώσει γρήγορα! Καλέ όχι δεν έμοιαζε καθόλου με σπουργίτι!

Xαίρομαι πολυ που θα γίνει καλά αλλά όλα τα πουλάκια που μπορει να βρουμε στο δρόμο μας πρεπει να τα στειλουμε στην Aιγινα το συντομότερο! H να τα πάμε μονοι μας στον Πειραια ή να τα πάρει εθελοντης στο σπιτι του πριν τα πάει εκείνος.

Ειναι καλα το πετροχελιδονο μου ειχα παρει προχθες ειπαν πος ολα ειναι καλα και ισοσ το δικο μου να εχει ειδη πεταξει δεν ειχαν μαλλο0ν μπροστα τα χαρτια να μου πουν σιγκεκριμενα.αλλα θα ξαναπαρω να μαθω;)

τελεια!:D μπραβο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back