Βρήκα σπίτι για τον Πεπίτο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το κατάλληλο....

ιωάννα-μπιάνκα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
Καλημέρα!!Είναι ένας κύριος που θέλει τον Πεπιτάκο μου.Μίλησα πριν λίγο μαζί του..Το θέμα είναι ότι θα πάει σε σπίτι με αυλή και δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι να είναι έξω...έχει μάθει να κοιμάται στην αγκαλιά μου....:cry::cry::cry:
δεν ξέρω τι να κάνω..:cry:
βοηθήστε με....:(:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο σε αυλή ή μέσα- έξω....
Πόσο ασφαλές είναι η αυλή? Ο δρόμος η γειτονιά?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχεις κανονίσει ή απλά σου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του?:hmm:
Μωρε αμα είναι μαθημένος μέσα καλύτερα να μην τον έδινες σε εκείνον.

Αν δεν σου κάνει ΚΛΙΚ, το άτομο δεν τον δίνεις....
Θέλεις το καλύτερο για το παιδί σου, και όχι να τον ξεφορτωθείς....:redface:

τον παιρνω να του πω οτι θελω να ειναι μεσα σε σπιτι...

Ωραία! Εύχομαι το καλύτερο! :) Γράψε μας όταν έχεις νέα του! :)

το ακυρωσα!!

Παιδιά το θέμα είναι να μας κάνει ΚΛΙΚ, το να σου πει κάποιος ότι θα το έχει μόνο μέσα, ή κάτι άλλο είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι να είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει...(οσο γίνεται) και αυτό μόνο με την εμπιστοσύνη γίνεται, και τις ψαρωτικές ερωτήσεις...:redface:

Παιδιά το θέμα είναι να μας κάνει ΚΛΙΚ, το να σου πει κάποιος ότι θα το έχει μόνο μέσα, ή κάτι άλλο είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι να είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει...(οσο γίνεται) και αυτό μόνο με την εμπιστοσύνη γίνεται, και τις ψαρωτικές ερωτήσεις...:redface:
Μμμ, ίσως και να το ήθελε για κάτι άλλο ο τύπος για να αρνήθηκε να το κρατήσει μες στο σπίτι.. :hmm:

!! :blink: (Δε θέλω να γίνομαι αδιάκρτιτη αλλά,) τι σου είπε; :|
του είπα οτι το ξανασκέφτηκα και τον ρώτησα αν θα το έχει μέσα σε σπίτι ή έξω και μου είπε όχι μέσα σε σπίτι.για αυλή το θέλω.και λέει δεν πειράζει και θα βρει κάποιο άλλο...:up:

να σου πω κάτι?και μπορει να σου φανεί βλακεία..κανεις δεν πιστευω οτι θα μου κανει πια κλικ γιατι το πεπιτακι το συνηθισα και με συνηθισε και αυτο και πιστευω οτι δυσκολα να βρεθει σπιτι που θα ειναι οσο ευτυχισμενο ειναι σε μενα...:redface: γιατι πιστευω οτι οσοι εχουν αδυναμια στις γατες και γνωριζουν αρκετα για τη φροντιδα τους εχουν ηδη γατα;)

Το έχεις κανονίσει ή απλά σου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του?:hmm:
Μωρε αμα είναι μαθημένος μέσα καλύτερα να μην τον έδινες σε εκείνον.
αυτη η φραση με εκανε να αλλαξω γνωμη...σ'ευχαριστω:happy:

στην αρχη μου ελεγε οτι θα ξετρελαθουν τα κοριτσια του και μετα λεει οτι θα παει και διακοπες στην πρεβεζα και μετα μου το γυρισε οτι θα το εχει στην πρεβεζα στην μανα του και σε αυλη!!:confused:
οσο τα σκεφτομαι, τοσο χαιρομαι που το ακύρωσα!

Άρα βγάλε το ψάχνω σπίτι απο την υπογραφή σου γιατί έχει βρεί, απλά δεν το ξέρεις!!!!:D:up:

Άντε να σου ζήσει!!!!!!!!!!!

Άρα βγάλε το ψάχνω σπίτι απο την υπογραφή σου γιατί έχει βρεί, απλά δεν το ξέρεις!!!!:D:up:

Άντε να σου ζήσει!!!!!!!!!!!
:redface: αστα να πανε!!το θεμα ειναι οτι και τον κικο μου τον εχω κρυφο απο τους δικους μου και θα ειναι δυσκολο να εχω κρυφα 2 γατια!!και μετα απο 5 χρονια σκεφτομουν να εμφανισω π.χ. τον κικο αλλα τον Πεπιτο??απλα οσο τον κραταω τοσο δενομαι και δεν θελω να τον δωσω..:/:

:redface: αστα να πανε!!το θεμα ειναι οτι και τον κικο μου τον εχω κρυφο απο τους δικους μου και θα ειναι δυσκολο να εχω κρυφα 2 γατια!!και μετα απο 5 χρονια σκεφτομουν να εμφανισω π.χ. τον κικο αλλα τον Πεπιτο??απλα οσο τον κραταω τοσο δενομαι και δεν θελω να τον δωσω..:/:
Χμμμ.. Πάντως καλύτερα που το ακύρωσες.. Έτσι όπως μας περιγράφεις τα λόγια του τύπου, μου φαίνεται λίγο άρρωστος... :hmm:Εγώ σου προτείνω να τον κρατήσεις, αν όντως τον αγαπάς τόσο πολύ. :) Ούτε κι αυτός θα χαρεί αν τον δώσεις... :redface: Αλλά αυτό είναι δική σου επιλογή. :)

δεν θελω να τον δωσω..πρεπει..αν μπορουσα θα εδινα και τον κικο αλλα δεν μου παει με τιποτα η καρδια να το κανω...τον πεπιτο θα τον δωσω μονο σε εξαιρετικη περιπτωση.σε λιγο θα βαλω νεες φωτο στην αγγελια του!!αλλα δεν ενδιαφερθει κανεις συντομα, την αγγελια θα την αποσυρω...το πρωι να φανταστειτε με τη σκεψη οτι θα τον δωσω εκλαιγα μιση ωρα!!αισχος...

δεν θελω να τον δωσω..πρεπει..αν μπορουσα θα εδινα και τον κικο αλλα δεν μου παει με τιποτα η καρδια να το κανω...τον πεπιτο θα τον δωσω μονο σε εξαιρετικη περιπτωση.σε λιγο θα βαλω νεες φωτο στην αγγελια του!!αλλα δεν ενδιαφερθει κανεις συντομα, την αγγελια θα την αποσυρω...το πρωι να φανταστειτε με τη σκεψη οτι θα τον δωσω εκλαιγα μιση ωρα!!αισχος...
Μην τον δίνεις αν δε σου κάνει καρδιά.. :/: Κι εγώ άμα είμουν στη θέση σου θα έκανα ότι μπορούσα για να τον κρατήσω. :) Καλή σου τύχη με τον μικρό! :happy:

σ'ευχαριστω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back