ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
06-12-09
15:23
ρε το ατιμο ολο αγκαλια μου ειναι σημερα και με γλειφει λες και καταλαβε!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
06-12-09
15:27
Ε ναι! Ο καημένος το έπιασε που σε είδε να κλαις φαίνεται και σου λέει Μη μες δώσεις, μη με δώσεις..ρε το ατιμο ολο αγκαλια μου ειναι σημερα και με γλειφει λες και καταλαβε!!!!!!
Τι νόμισες, δε τα πιάνουν αυτά τα γατιά; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
06-12-09
15:48
Ε ναι! Ο καημένος το έπιασε που σε είδε να κλαις φαίνεται και σου λέει Μη μες δώσεις, μη με δώσεις..Τι νόμισες, δε τα πιάνουν αυτά τα γατιά;
![]()

:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
06-12-09
16:10
αστα να πανε!!το θεμα ειναι οτι και τον κικο μου τον εχω κρυφο απο τους δικους μου και θα ειναι δυσκολο να εχω κρυφα 2 γατια!!και μετα απο 5 χρονια σκεφτομουν να εμφανισω π.χ. τον κικο αλλα τον Πεπιτο??απλα οσο τον κραταω τοσο δενομαι και δεν θελω να τον δωσω..
![]()
Μενεις μονη ομως ε?

Τι ενα τι δυο να κρυβεις!!!!
Η ουσια ειναι η ιδια.....οτι εχεις γατα...γατες!
Μακαρι να το κρατησεις το μικρακι!Αφου και εσυ μεσα σου το ξερεις οτι θα μεινει μαζι σου ε?
Και αν τα παει και καλα με τον αλλο γατουλη σου,τοτε προβλημα μηδεν.Θα ειναι και παρεουλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αστα να πανε!!το θεμα ειναι οτι και τον κικο μου τον εχω κρυφο απο τους δικους μου και θα ειναι δυσκολο να εχω κρυφα 2 γατια!!και μετα απο 5 χρονια σκεφτομουν να εμφανισω π.χ. τον κικο αλλα τον Πεπιτο??απλα οσο τον κραταω τοσο δενομαι και δεν θελω να τον δωσω..