Βρήκα σπίτι για τον Πεπίτο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το κατάλληλο....

ρε το ατιμο ολο αγκαλια μου ειναι σημερα και με γλειφει λες και καταλαβε!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε το ατιμο ολο αγκαλια μου ειναι σημερα και με γλειφει λες και καταλαβε!!!!!!
Ε ναι! Ο καημένος το έπιασε που σε είδε να κλαις φαίνεται και σου λέει Μη μες δώσεις, μη με δώσεις.. :( Τι νόμισες, δε τα πιάνουν αυτά τα γατιά; ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι! Ο καημένος το έπιασε που σε είδε να κλαις φαίνεται και σου λέει Μη μες δώσεις, μη με δώσεις.. :( Τι νόμισες, δε τα πιάνουν αυτά τα γατιά; ;):lol:

:inlove::inlove::cry::cry::cry:

:redface: αστα να πανε!!το θεμα ειναι οτι και τον κικο μου τον εχω κρυφο απο τους δικους μου και θα ειναι δυσκολο να εχω κρυφα 2 γατια!!και μετα απο 5 χρονια σκεφτομουν να εμφανισω π.χ. τον κικο αλλα τον Πεπιτο??απλα οσο τον κραταω τοσο δενομαι και δεν θελω να τον δωσω..:/:

Μενεις μονη ομως ε?:hmm:
Τι ενα τι δυο να κρυβεις!!!!:DΗ ουσια ειναι η ιδια.....οτι εχεις γατα...γατες!:lol:
Μακαρι να το κρατησεις το μικρακι!Αφου και εσυ μεσα σου το ξερεις οτι θα μεινει μαζι σου ε?;)Και αν τα παει και καλα με τον αλλο γατουλη σου,τοτε προβλημα μηδεν.Θα ειναι και παρεουλα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back