γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
26-09-10
20:19
Πριν μιαμιση ωρα περιπου ακουσα απ'εξω ενα γατι να κλαιει...βγηκα να δω τι σημβαινει κ ειδα καποια παιδια να εχουν ενα μωρο γατακι δεμενο με ενα σχοινι απο την ουρα κ να το γυρνανε γυρω γυρω στον αερα κ επειτα να τρεχουν κ να το σερνουν απο πισω τους!!!
Βγηκα εξω λοιπον τους εξηγησα πως δν πρεπει να φερομαστε ετσι σε ζωακια...(ηταν μικρα τα παιδια οχι πανω απο δημοτικο) τα εβαλα να λυσουν το γατακι να το χαιδεψουν να μου υποσχεθουν πως δν θα ξαναφερθουν ετσι σε ζωακι κ το πηρα σπιτι μου...
Το μικρουλι εχει το μεγεθος χουφτιτσας...εχει ανοικτα τα ματια του...περπαταει...ειναι κοκαλιαρικο...καταμαυρο...κ φοβισμενο...του εβαλα φαγακι...επεσε πανω του με τα μουτρα κ μολις πριν απο 5 λεπτα σταματησε να φωναζει....
Τα γατια μου βεβαια το κοιτανε με μισο ματι....επισης πριν που πηγα να το πιασω με δαγκωσε με μανια...

ουφ ειμαι πολυ συγχισμενη....καμια βοηθεια πανω στο θεμα???
Βγηκα εξω λοιπον τους εξηγησα πως δν πρεπει να φερομαστε ετσι σε ζωακια...(ηταν μικρα τα παιδια οχι πανω απο δημοτικο) τα εβαλα να λυσουν το γατακι να το χαιδεψουν να μου υποσχεθουν πως δν θα ξαναφερθουν ετσι σε ζωακι κ το πηρα σπιτι μου...
Το μικρουλι εχει το μεγεθος χουφτιτσας...εχει ανοικτα τα ματια του...περπαταει...ειναι κοκαλιαρικο...καταμαυρο...κ φοβισμενο...του εβαλα φαγακι...επεσε πανω του με τα μουτρα κ μολις πριν απο 5 λεπτα σταματησε να φωναζει....
Τα γατια μου βεβαια το κοιτανε με μισο ματι....επισης πριν που πηγα να το πιασω με δαγκωσε με μανια...

ουφ ειμαι πολυ συγχισμενη....καμια βοηθεια πανω στο θεμα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
26-09-10
20:50
Απάντηση: βρηκα ταλαιπωρημενο αδεσποτο γατακι...
Αφού έφαγε φαγητό..μια χαρά τα βλέπω τα πράγματα
..φαντάζομαι μαλακή τροφή θα έφαγε..καλό θα είναι τώρα στην αρχή να μην το αφήσεις μόνο μαζί τους αν δεν είσαι και εσύ μπροστά..όταν φεύγεις καλύτερα να το βάζεις σε άλλο δωμάτιο με το φαγάκι του και το νεράκι του ,αν είναι αυτό εφικτό..επίσης θα πρέπει να είναι στα ζεστά,αν και φαντάζομαι πως τα ξέρεις ήδη αυτά που σου λέω
..νεράκι είπιε;
Το δάγκωμα είναι πολύ λογικό γιατί έχει βρεθεί σε άγνωστο περιβάλλον και φοβάται...
Αφού έφαγε φαγητό..μια χαρά τα βλέπω τα πράγματα
..φαντάζομαι μαλακή τροφή θα έφαγε..καλό θα είναι τώρα στην αρχή να μην το αφήσεις μόνο μαζί τους αν δεν είσαι και εσύ μπροστά..όταν φεύγεις καλύτερα να το βάζεις σε άλλο δωμάτιο με το φαγάκι του και το νεράκι του ,αν είναι αυτό εφικτό..επίσης θα πρέπει να είναι στα ζεστά,αν και φαντάζομαι πως τα ξέρεις ήδη αυτά που σου λέω
..νεράκι είπιε;Το δάγκωμα είναι πολύ λογικό γιατί έχει βρεθεί σε άγνωστο περιβάλλον και φοβάται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
26-09-10
21:04
Απάντηση: βρηκα ταλαιπωρημενο αδεσποτο γατακι...
ηπιε νερακι...κ εφαγε royal canin για μωρα μαλακωμενη στο νερο....
το κακο ειναι ομως πως δν μπορω να το κρατησω....
ηπιε νερακι...κ εφαγε royal canin για μωρα μαλακωμενη στο νερο....
το κακο ειναι ομως πως δν μπορω να το κρατησω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum