Βρήκα τον Κούλη!

katerina11

Νεοφερμένο μέλος

Η Kατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Χτες βρηκα στα σκουπιδια ενα γατακι...:(
Το μαζεψα κ το ονομασα Κουλη!Ειναι περιπου 1 μηνος.
Ειναι πολυ ναζιαρης και φιλικος...και αν τον δειτε ειναι αξιολατρευτος κ ειπα να το κρατησω να εχει παρεα κ η μπεμπα μου...ως τωρα δε τα πανε κ πολυ καλα ομως...του κανει μαγκιες!
Αν δε τα βρουν συντομα ισως και να το δωσω...:( αλλα ειναι πολυ γλυκος!
Πρεπει να το παω κ στο γιατρο αλλα δεν μπορεσα.Αυριο το πρωι.
Θελω να σας βαλω φωτο αλλα κολλαει...:( μαλλον για ν μη τον ματιασετε!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχείς για τις μαγκές... εγώ πήρα στον πρινσούλη μου γάτα (στον ζηλιάρη, κτητικό, αυτοκόλληο με μένα πρινς) και μια βδομάδα μετά τα είδα σήμερα το πρωί το ένα στο ένα μπώλ να μασουλάει εμέριμνο τροφή και το άλλο στο δίπλα να πίνει νερό.... (και του πήρα συνομήλικη γάτα). Όλα καλά θα πάνε. λίγα μούτρα θα τα έχεις. και μερικά πχχχχχ αλλά στο τέλος της γατούλας σου θα της αρέσει η παρέα :)

Περιμένουμε νέα της συγκατοίκισης και φωτογραφίες

:) Να σου ζήσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζησει το γατουλακι,και κανε κανα δυο βδομαδες υπομονη πριν αποφασισεις να τον αφησεις,θα δεις που θα τα εχουν βρει μεχρι τοτε.Περιμενουμε φωτο!

Σταδιακά θα γίνει η προσέγγιση, να εξακολουθείς να συμπεριφέρεσαι στη μεγάλη γατούλα όπως πρώτα, να της δείχνεις ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Συνήθως οι αψιμαχίες τελειώνουν σύντομα, μετά έρχεται το στάδιο της ανοχής και ,τέλος, της ομαδοποίησης. Στις λιγότερες περιπτώσεις το τελευταίο στάδιο δεν έρχεται ποτέ και σε ελάχιστες περιπτώσεις οι αψιμαχίες διαρκούν όσο διαρκεί η συμβίωση (αν κάποιο γατί είναι πολύ κακομαθημένο). Εύχομαι τα δικά σου γατάκια να αλληλοσυμπαθηθούν στο τέλος και να συμβιώνετε αρμονικά.

Κατερίνα να σου ζήσει ο Κούλης!!!:up: Θέλει λίγο χρόνο αλλά σίγουρα θα γίνουν αυτοκόλλητα...μη βιάζεσαι, ας τους λίγο χρόνο και θα δεις....;)

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6221&c=3&userid=2775
εδω ανεβασα μια φωτο !εχω χαλια συνδεση αυτες τις μερες και κολλαει.
αλλα μπορειτε ν δειτε το κουκλακι που ηταν πεταμενο στα σκουπιδια!
ειναι ομως πολυ τυχερος!:D
Η αλλη ακομα δεν τον συμπαθει γ αυτο τους βαζω σε χωριστα δωματια.Δεν του ορμαει αλλα του αγριευει πολυ(φουντωνει την ουρα κ κανει πχχχχχχχχχ!!)
Του ορμηξε 2 φορες μονο ,μια οταν πηγε ν φαει απο το πιατακι της κ δευτερη οταν πηγε στη τουαλετα της.Ελπιζω στο μελλον αυτο με τη τουαλετα ν λυθει γιατι εχω μικρο σπιτι κ δε ξερω που ν βαλω τη δευτερη.Προς το παρον του εβαλα μια λεκανιτσα κ πηγαινει εκει ο μικρουλης.
Την Μπεμπα τη καλοπιανω για να μη ζηλευει αλλα απο οτι καταλαβα μου εχει θυμωσει,δε μου κανει πολλες αγκαλιες κ χτες δε κοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι μου.:(

Κούκλος ο Κούλης (μα τι όνομα κι αυτό βρε κορίτσι μου??:lol::lol::lol:)

Κατερίνα, 1000 μπράβο σου που του σωσες τη ζωούλα. Μερικά ζώα, πραγματικά τραβανε τον πρώτο λαχνο...
Ακριβως τα ίδια αντιμετωπιζω κι εγώ με 2 αρσενικά, το ένα πιτσιρικι στο μεγεθος, και το άλλο πιτσιρίκι στην ηλικία ! Ολο χου και χου ο παλιος, ο καινουργιος, δεν χαμπαριαζει τίποτα. Ουτε που θα χει καταλαβει τα χχχχ.
Αντε να σου ζήσει! κι ειναι κι ομορφογατο.

Θαύμα είναι ο Κούλης. Και ολόκληρο γατάκι στα σκουπίδια; Όταν σε κοιτάνε αυτά τα ματάκια, το σωματάκι τρέμει από φόβο και απλώνεις το χέρι και το πετάς, ο χαρακτηρισμός "κάθαρμα" χάνει το νόημά της. Να είσαι καλά Κατερίνα και εσύ και ο Κούλης και η Μπέμπα, που ο Κούλης θα μπορούσε να είναι γιός της. Μοιάζουν στα χρώματα!!

Θαύμα είναι ο Κούλης. Και ολόκληρο γατάκι στα σκουπίδια; Όταν σε κοιτάνε αυτά τα ματάκια, το σωματάκι τρέμει από φόβο και απλώνεις το χέρι και το πετάς, ο χαρακτηρισμός "κάθαρμα" χάνει το νόημά της. Να είσαι καλά Κατερίνα και εσύ και ο Κούλης και η Μπέμπα, που ο Κούλης θα μπορούσε να είναι γιός της. Μοιάζουν στα χρώματα!!

Θα σου πω εγώ τι είναι κάθαρμα. Σήμερα στην κτηνίατρο μου είπε μια κυρία για το σκυλάκι της ( ράτσας, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται), ότι μόλις είχε γεννήσει και το πέταξε το παλιό αφεντικό της έξω από το αυτοκίνητό του και πήγε να το πατήσει κιόλας επίτηδες!!! :blink::blink: :mad::mad: :down::down: και το σώσαν τελευταία στιγμή. Και είχε και καλαζάρ και τώρα είναι μια χαρά η κουκλίτσα.

Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πως γίνεται αυτό; :/:

το πέταξε το παλιό αφεντικό της έξω από το αυτοκίνητό του και πήγε να το πατήσει κιόλας επίτηδες!!!

ΟΡΙΣΤΕ???:blink::blink: Ε ρε μπουζούριασμα που θέλουν μερικοί:down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back