katerina11
Νεοφερμένο μέλος

Το μαζεψα κ το ονομασα Κουλη!Ειναι περιπου 1 μηνος.
Ειναι πολυ ναζιαρης και φιλικος...και αν τον δειτε ειναι αξιολατρευτος κ ειπα να το κρατησω να εχει παρεα κ η μπεμπα μου...ως τωρα δε τα πανε κ πολυ καλα ομως...του κανει μαγκιες!
Αν δε τα βρουν συντομα ισως και να το δωσω...
αλλα ειναι πολυ γλυκος!Πρεπει να το παω κ στο γιατρο αλλα δεν μπορεσα.Αυριο το πρωι.
Θελω να σας βαλω φωτο αλλα κολλαει...
μαλλον για ν μη τον ματιασετε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

Περιμένουμε νέα της συγκατοίκισης και φωτογραφίες
Να σου ζήσουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θέλει λίγο χρόνο αλλά σίγουρα θα γίνουν αυτοκόλλητα...μη βιάζεσαι, ας τους λίγο χρόνο και θα δεις....
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
εδω ανεβασα μια φωτο !εχω χαλια συνδεση αυτες τις μερες και κολλαει.
αλλα μπορειτε ν δειτε το κουκλακι που ηταν πεταμενο στα σκουπιδια!
ειναι ομως πολυ τυχερος!

Η αλλη ακομα δεν τον συμπαθει γ αυτο τους βαζω σε χωριστα δωματια.Δεν του ορμαει αλλα του αγριευει πολυ(φουντωνει την ουρα κ κανει πχχχχχχχχχ!!)
Του ορμηξε 2 φορες μονο ,μια οταν πηγε ν φαει απο το πιατακι της κ δευτερη οταν πηγε στη τουαλετα της.Ελπιζω στο μελλον αυτο με τη τουαλετα ν λυθει γιατι εχω μικρο σπιτι κ δε ξερω που ν βαλω τη δευτερη.Προς το παρον του εβαλα μια λεκανιτσα κ πηγαινει εκει ο μικρουλης.
Την Μπεμπα τη καλοπιανω για να μη ζηλευει αλλα απο οτι καταλαβα μου εχει θυμωσει,δε μου κανει πολλες αγκαλιες κ χτες δε κοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι μου.

menia
Δραστήριο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως τα ίδια αντιμετωπιζω κι εγώ με 2 αρσενικά, το ένα πιτσιρικι στο μεγεθος, και το άλλο πιτσιρίκι στην ηλικία ! Ολο χου και χου ο παλιος, ο καινουργιος, δεν χαμπαριαζει τίποτα. Ουτε που θα χει καταλαβει τα χχχχ.
Αντε να σου ζήσει! κι ειναι κι ομορφογατο.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6221&c=3&userid=2775
εδω ανεβασα μια φωτο !
Καλέεεεεεεε........ένας γάτος με μούσι!
Κούκλος είναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θαύμα είναι ο Κούλης. Και ολόκληρο γατάκι στα σκουπίδια; Όταν σε κοιτάνε αυτά τα ματάκια, το σωματάκι τρέμει από φόβο και απλώνεις το χέρι και το πετάς, ο χαρακτηρισμός "κάθαρμα" χάνει το νόημά της. Να είσαι καλά Κατερίνα και εσύ και ο Κούλης και η Μπέμπα, που ο Κούλης θα μπορούσε να είναι γιός της. Μοιάζουν στα χρώματα!!
Θα σου πω εγώ τι είναι κάθαρμα. Σήμερα στην κτηνίατρο μου είπε μια κυρία για το σκυλάκι της ( ράτσας, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται), ότι μόλις είχε γεννήσει και το πέταξε το παλιό αφεντικό της έξω από το αυτοκίνητό του και πήγε να το πατήσει κιόλας επίτηδες!!!

Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πως γίνεται αυτό;

menia
Δραστήριο μέλος
το πέταξε το παλιό αφεντικό της έξω από το αυτοκίνητό του και πήγε να το πατήσει κιόλας επίτηδες!!!
ΟΡΙΣΤΕ???Ε ρε μπουζούριασμα που θέλουν μερικοί
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool