Βρήκα φοβισμένο γατάκι

anesperos13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Καλημέρα!

Χθες το βράδυ βρήκα ένα γατάκι κουλουριασμένο στην υπόγεια διάβαση της Συγγρού. Πήγα στη δουλειά μου και μετά από 3 ώρες που έφευγα το βρήκα στο ίδιο ακριβώς σημείο.. Οπότε αποφάσισα να το πάρω. Πρέπει να είναι περίπου 1 μήνα.

Έψαξα στη γύρο περιοχή μήπως βρω τη μαμά του γιατί φαινόταν σχετικά παχουλό αλλά πολύ βρώμικο και φοβισμένο. Και τα παιδάκια που περνούσαν το πείραζαν.

Έτσι το έφερα στο μπαλκόνι προσωρινά.

Το κακό ειναι ότι εγώ φεύγω σήμερα για Κρήτη και δε ξέρω τι να κάνω. Να το πάρω μαζί μου να το αφήσω εκεί ελεύθερο; Υπάρχει κάποια φιλοζωική να το αναλάβει; Δουλεύω δυστυχώς 3 το μεσημέρι και δεν έχω πολύ χρόνο.

ΥΓ. Του βαλα φαι νερο γάλα άμμο αλλα δεν έχει κουνήσει στο μπαλκόνι ούτε βήμα. Νιαουρίζει μόνο.. Επίσης μαζί μου δε μπορεί να μείνει γιατί η γάτα δε θα θέλει ούτε να το δει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το οτι ειναι παχουλο μπορει να ναι επειδη εχει σκουλικακια κ οχι επειδη ειναι ταισμενο;επιση; αν εχεις παρει το ειδικο γαλα για γατακια δοκιμασε να το δωσεις με συριγγα..αλλα πανω απ ολα τωρα που το μαζεψες αν δεν βρεθει φιλοζωικη αμεσα πρεπει να το δει ο κτηνιατρος σου. η μ:)εχρι καποιος να το αναλαβει παρτο μαζι σου σ ενα κτηνιατρο να μπορεσει να επιβιωσει κ μετα ψαχνεις για γονιο..αποψη μ βεβαια.. κ μπραβο για την καλη πραξη:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον καλοζωισμένο είναι γιατί έχει ενέργεια και όταν δε με βλέπει και είμαι μέσα από τη τζαμαρία πάει πάνω κάτω.. Το κακό ειναι ότι δε με αφήνει να το πλησιάσω.. Αγριεύει..

Δεν έφαγε τίποτα το κακόμοιρο.

Δεν ειναι φοβερο τοσο δα σκατουλακια να κανουν κχχχ??:)θα σε.συνηθισει δοκιμασε κανενα πατε..για μωρα γατακια ;;κατι μ λεει οτι αν δεν εχει αλλο προβλημα θα ξετρελαθει παντως μια επισκεψη στον γιατρο οσο πιο συντομα ειναι απαραιτητη

Το γατάκι είναι φοβισμένο. Μπράβο σου που το μάζεψες. Καλύτερα να το δει πρωτα ένας κτηνίατρος για να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι η υγεία του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back