bikey771
Νεοφερμένο μέλος
Ο bikey771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
26-04-11
21:02
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι την άμεση βοήθειά σας ώστε να σώσω 3 πολύ μικρά εγκαταλειμμένα γατάκια που βρήκα σήμερα στον κήπο της πολυκατοικίας μου. Είναι πολύ μικρά, μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους και είναι ανήμπορα να φάνε μόνα τους, η μαμά τους προφανώς τα έχει εγκαταλείψει αφού έκλαιγαν όλη μέρα και δεν φάνηκε.
Δεν έχω τη δυνατότητα να τα κρατήσω, προς το παρόν τα έχω βάλει σε ένα κουτί με πετσέτα και αφρολέξ από κάτω για στοιχειώδη μόνωση από την υγρασία και τα έχω στην πυλωτή. Πήρα μπιμπερό από petshop και βρεφικό γάλα Noulac αλλά πολύ δύσκολα τρώνε, με το ζορι καταπίνουν μερικές γουλιτσες το καθένα. Τι μπορώ να κάνω μέχρι αύριο (ώστε να βγάλουν τη νύχτα) και που μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια? Είμαι στην περιοχή της Γλυφάδας και θα ήθελα να μου πειτε αν υπάρχει κάποιος Οργανισμός/Σύλλογος για την σωτηρία τους.
Ευχαριστώ και αναμένω την ανταπόκρισή σας το συντομότερο δυνατόν.
Δεν έχω τη δυνατότητα να τα κρατήσω, προς το παρόν τα έχω βάλει σε ένα κουτί με πετσέτα και αφρολέξ από κάτω για στοιχειώδη μόνωση από την υγρασία και τα έχω στην πυλωτή. Πήρα μπιμπερό από petshop και βρεφικό γάλα Noulac αλλά πολύ δύσκολα τρώνε, με το ζορι καταπίνουν μερικές γουλιτσες το καθένα. Τι μπορώ να κάνω μέχρι αύριο (ώστε να βγάλουν τη νύχτα) και που μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια? Είμαι στην περιοχή της Γλυφάδας και θα ήθελα να μου πειτε αν υπάρχει κάποιος Οργανισμός/Σύλλογος για την σωτηρία τους.
Ευχαριστώ και αναμένω την ανταπόκρισή σας το συντομότερο δυνατόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
26-04-11
21:23
Απάντηση: Βρήκα 3 εγκαταλειμμένα γατάκια - Τι να κάνω?
Καλησπερα.Το να τρωνε απο πολυ λιγο ..ειναι λογικο...ετσι κανουν τα μικρα.Θελει μεγαλη υπομονη,και πολυ συχνο ταισμα.Ομως αν μεινουν στην πυλωτη,δεν ξερω καν αν θα βγαλουν το βραδυ.Τα μικρα χρειαζονται οπωσδηποτε πολυ ζεστη για να επιζησουν.Προσπαθησε να τα παρεις σπιτι σου..για τα πρωτα 24ωρα,και μετα θα δεις τι θα τα κανεις..ομως εκει κατω,,ειναι δυσκολο να ζησουν..
Δες εδω.
ΥΓ...τα μπιμπερο συνηθως χρειαζονται λιγο κοψιμο στη μυτη,γιατι εχουν πολυ μικρη τρυπουλα και τα δυσκολευει πολυ στο να ρουφανε το γαλατακι.
Καλησπερα.Το να τρωνε απο πολυ λιγο ..ειναι λογικο...ετσι κανουν τα μικρα.Θελει μεγαλη υπομονη,και πολυ συχνο ταισμα.Ομως αν μεινουν στην πυλωτη,δεν ξερω καν αν θα βγαλουν το βραδυ.Τα μικρα χρειαζονται οπωσδηποτε πολυ ζεστη για να επιζησουν.Προσπαθησε να τα παρεις σπιτι σου..για τα πρωτα 24ωρα,και μετα θα δεις τι θα τα κανεις..ομως εκει κατω,,ειναι δυσκολο να ζησουν..

Δες εδω.
ΥΓ...τα μπιμπερο συνηθως χρειαζονται λιγο κοψιμο στη μυτη,γιατι εχουν πολυ μικρη τρυπουλα και τα δυσκολευει πολυ στο να ρουφανε το γαλατακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bikey771
Νεοφερμένο μέλος
Ο bikey771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
26-04-11
22:16
Δες εδω.
Τα έχω σε κουτί με ένα μεγάλο μπουκάλι με ζεστό νερό που λειτουργεί σαν θερμοφόρα και τα έβαλα σε κλειστό χώρο στο υπόγειο όπου δεν κάνει κρύο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πιστεύω να είναι ok, αύριο πρωί ανά 2 ώρες θα κάνω μια προσπάθεια να τα ταϊσω, το ένα από τα 3 είναι πεισματάρικο και δεν πολυτρώει... Έκανα το κόψιμο που λες, ένα "Χ" με κοπίδι και τρέχει αρκετό γάλα.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
28-04-11
12:15
Θ α σου πρότεινα να ζητήσεις βοήθεια μέσω facebook, είναι πιο αποδοτικό, αν και αυτήν την περίοδο γίνεται χαμός από εγκαταλειμμένα γατάκια και όλοι ζητάνε γατομαμάδες! Παρ' όλα αυτά προσπάθησε!!Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια μέσω της Ενεργή Κοινωνία Όλων των πολιτών για την Προστασία όλων των Αδέσποτων Ζώων και Σύγχρονοι Σταυροφόροι για την Ζωή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum