Βραδιά ροκ για τα αδέσποτα της Θεσσαλονίκης από το Psychanimal

λοιπον εχω φτιαξει 4 προζες ..2 σποτ για το ψυχανιμαλ και 2 για το λαιβ..
και στα 2 αλλαξα τα κειμενακια καπος..τα εκανα ποιο ραδιοφωνικα χωρις ομως να χασουν την ουσια τους...του ψυχανιμαλ με βοηθησε και η τζουλια που εφτιαξε το κειμενακι...για το λαιβ ειναι ακριβως με τα ιδια λογια και τα 2 μονο που αλλαζει το τραγουδι..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια ναι η τζουλια βοηθαει συχνα κι εμενα , ευχαριστουμε τζουλια. Στειλτα μου στο μαιλ μου να τα ακουσω, σε ευχαριστούμε παρα πολύ Βιβή αυτο του ψυχανιμαλ θα το στειλω σε ολα τα σωματεια οποιο ειναι καλυτερο για να το δινουν στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια καλη επιτυχια. μακαρι να ερθει κοσμος να περασετε καλα.
μια κ ενδιαφερεστε για συναυλια στην αθηνα, εχω να προτεινω το εξης.
εχω μια πολυ καλη μου φιλη που η δουλεια της ειναι να διοργανωνει συναυλιες, κανει δημοσιες σχεσεις σε καλλιτεχνες κ μαγαζια.
ειναι κ ζωοφιλη ειμαι σιγουρη οτι μπορει κ θελει να βοηθησει.

Τίποτα παιδιά!:)
Μακάρι να έχει επιτυχία, και να βοηθήσετε πολλά ζωάκια!

ελπιζω να σας αρεσουν και να ωοηθησουμε πολλα ζωακια ...:D:D:D

Προσκλησεις για τη συναυλία ( 10 ευρώ) θα βρίσκετε μετα την τεταρτη 14/1/09 στο καταστημα :
Τα Γατικά
Προξένου Κορομηλά 41 στο Κεντρο
και στο
6979780445 (12-2)
εξίσου μπορείτε να έρθετε και κατευθείαν στο μπαράκι στις 23.00

οσοι ερθουν θα παρουν και δωρακι το ημερολογιάκι μας

Να τους πούμε ένα ευχαριστώ.

Στην Rock βραδιά που συνδιοργανώνουν η Γατοομάδα Θεσσαλονίκης και το Psychanimal Θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς τρία συγκροτήματα.
Οι Plan B, οι Chroma και οι Six And The City.
Είναι προφανές ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε την υλοποίηση μιας τέτοιας πρωτοβουλίας καθώς rock βραδιά χωρίς rock συγκροτήματα και χωρίς Rock μουσική δεν γίνεται.
Πιστεύω πως θα ήταν καλό να επισκεφτούμε τα site τους και να τους πούμε ένα ευχαριστώ.
Ας μην στέλνουμε e-mail μόνο για να διαμαρτυρηθούμε όταν διεκδικούμε τα αυτονόητα ή καταγελούμε. Ας πούμε και ένα μπράβο εκεί που πρέπει για να στηρίξουμε την πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων που με τον τρόπο τους συνδράμουν στη προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα αδέσποτα.
Αν μην τη άλλο τους δείχνουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν την προσπάθειά τους και με αυτό τον τρόπο τους ενθαρρύνουμε η συνεισφορά τους να έχει συνέχεια και στο μέλλον.

CHROMA
https://www.chromaband.gr/news.html

https://www.myspace.com/chromagr

SIX AND THE CITY
https://www.myspace.com/sixthecity

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλη ιδέα συμφωνω. Παρεπιπτοντως εχω κι αλlα συγκροτηματα που βλεποντας τη δικη τους προσπαθεια θελουν κι αυτα να προσφερουν δωρεάν συναυλία καθως κι εναν djhouse οποτε θα εχουμε κι αλλα parties

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προσκλήσεις

Όσοι και όσες από εσάς θέλουν να έρθουν στην rock βραδιά και μένουν Καλαμαριά η γενικότερα ανατολική Θεσσαλονίκη μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις και από το κτηνιατρείο της κυρίας Ευγενείας Μαρτσοπούλου. Σουρμένων 35 Καλαμαριά.
Η πρόσκληση κοστίζει 10? και στο κόστος περιλαμβάνεται το πρώτο σας ποτό.

:up:Παιδια η συναυλια πηγε τελεια!!!:up:
Παρουσιασαμε τον γατουλη υπεροχο που ελπιζω καποιος να ενδιαφερθει γι αυτον γιατι ειναι καρακουκλαρος και μπροστα σε κοσμο πολύ ανετος.
Πουλησαμε μερικα μπλουζακια και μαζεψαμε αρκετα χρηματα για εγχειρησεις γατων. Πιστευω να βοηθησουμε γυρω στα 7 γατακια να εγχειριστουν , να παρουμε ολοι καρτες whats up να μιλαμε δωρεαν για να μη ξεπαραδιαζομαστε σε τηλεφωνα για συννενοησεις και για να εξοπλισουμε και ενα δυο ακομη σπιτια φιλοξενειας.

Μια νεα φοιτητρια κτηνιατρικης προσφερθηκε να ειναι σπιτι φιλοξενειας μας κι ετσι εχουμε συνολο 4 φοιτητες κτηνιατρους εθελοντές πλέον ο ενας καλυτερος απο τον αλλον, ολα χρυσα παιδια και θα γινουν τελειοι φιλοζωοι κτηνιατροι μετα:D

Χτες το πρωι βρηκε σπιτακι και η Χιονα και εκτος απο τη μικρη μπουμπου που δωθηκε χτες το πρωι καθως και ενα νεο γατακι που με ειδοποιησαν χτες η γυριστρουλα τελειως συμπτωματικα βρεθηκε ζευγαρι να το θελει και μαλλον βλεπω να δινεται κι αυτο με πολυ τυχη.

Ειμαι απιστευτα χαρουμενη που ολοι εφευγαν απο τη συναυλια εχοντας περασει καλα γιατι τα συγκροτηματα δε παιζαν μονο αλλα μιλουσαν και στο κοινο και ηταν πολυ ζωντανα τα πραματα.Πολλοι μας ρωτουσαν για το σταντ για τις γουνες η για τη κακοποιηση γατας και ηρθε και η βικυ απο την αθηνα και μας εφερε τα φυλλαδια μας που ειχαν τυπωθει εκει για πιο φτηνα. Ειχε και πολυ ενδιαφερον το οτι στην αρχη που δεν ειχε φωτισμο οι ανθρωποι εβγαζαν το κινητο το ανοιγαν και με το φως του κοιτουσαν τις κακοποιησεις γατας και τις πετυχημενες υιοθεσιας η τα γατακια :D:lol::lol:

Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα:).... λυπαμαι ομως που δεν καταφερα τελικα να ειμαι κι εγω εκει :(....

:up: Μπράβο βρε yasmin πάντα τέτοια!!
Άντε και στα δικά μας και θα φέρω και το heavymetal group των μαθητών μου της τρίτης Λυκείου που είχα πάει κι άκουσα χτες και ήταν φανταστικοί ( είμαι δασκάλα κουκουβάγια:lol: για τα κουκουβαγιόπουλά μου- αλλά ήταν super stars να το ομολογήσω ) να μας παίξει μουσική.
Μπράβο και πάλι

Mπράβο παιδιά, για την προσπάθεια αλλά και για τα αποτελέσματα.:up::up::up:
Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ και εγώ.Την αλλή φορά ίσως.:hmm:
Και πάλι συγχαρητήρια.:D

:up: Μπράβο βρε yasmin πάντα τέτοια!!
Άντε και στα δικά μας και θα φέρω και το heavymetal group των μαθητών μου της τρίτης Λυκείου που είχα πάει κι άκουσα χτες και ήταν φανταστικοί ( είμαι δασκάλα κουκουβάγια:lol: για τα κουκουβαγιόπουλά μου- αλλά ήταν super stars να το ομολογήσω ) να μας παίξει μουσική.
Μπράβο και πάλι

Απο τωρα σας κλεινουμε για τη συναυλια της αθηνας ανοιξη καλοκαιρι σας το λεω βαλτε τα δυνατα σας γιατι και τα παιδια απο το διεθνες λυκειο εχουν μπαντα και θα βρουμε και δυο τρεις ενηλικες μπαντες χεχε τωρα αρχισαμε τη προετοιμαστα της εκει συναυλιας.

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια
και κυριως ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα ματακια οσων γατων θα μπορρσουμε να βοηθησουμε, θα σας γραψω εδω τι και πως ετσι να χετε υποψη

παιδια να γινω καλα με τη μεση μου και κανω οτι θελετε..

Θα γινεις θα γινεις μη φοβασαι κανονισα να σε βοηθησουν η βικη, ο αντωνης και θα βοηθησει και η ελενη μια νεα γνωριμια μας και ολα θα πανε μια χαρα η βικυ ειδε πως εγινε εδω και θα στα πει

φωτο
159.jpg

073.jpg

035.jpg

Συνημμένα

• 073.jpg
    073.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 035.jpg
    035.jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 042.jpg
    042.jpg
    658,2 KB · Εμφανίσεις: 28
169.jpg

100.jpg

Απο τωρα σας κλεινουμε για τη συναυλια της αθηνας ανοιξη καλοκαιρι σας το λεω βαλτε τα δυνατα σας γιατι και τα παιδια απο το διεθνες λυκειο εχουν μπαντα και θα βρουμε και δυο τρεις ενηλικες μπαντες χεχε τωρα αρχισαμε τη προετοιμαστα της εκει συναυλιας.

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια
και κυριως ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα ματακια οσων γατων θα μπορρσουμε να βοηθησουμε, θα σας γραψω εδω τι και πως ετσι να χετε υποψη

:up::up: Ωραία ωραία θα τους ΄το πώ κιόλας απο αύριο!!!
Τα κουκουβαγιόπουλά μου :lol:

Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια!!!:up: Πρέπει να ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!
Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω κι εγώ να έρθω.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back