Βρείτε τη φράση!

SweetyCat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
Να και ενα αλλο παιχνιδι !Το παιχνιδι αυτο ειναι το εξεις.Θα διαλεξετε μια προταση και ανανεσα στα γραμματα πρεπει να βαλετε καποια συνφονα.Τελος πρεπει να βρουμε την φραση ή λεξει που εχει βαλει ο αλλος.Καταλαβατε?:)
Αρχιζω

γωτργατιγατμτετργα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο οτι καταλαβα ειναι δυσκολο ή δεν σας αρεσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ βασικά δεν το κατάλαβα.Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

αστο επειδη ειναι βλακεια να παιξουμε κατι αλλο:)

Απάντηση: Άλλο ένα παιχνίδι!

Εμένα μου αρέσει! Λοιπόν...

γωτργατιγατμτετργα = γωργα εργα ίσως? αλλα το "γωργά" θα ήταν "γοργά"

εεεε????????????? το βρίκα? ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν βάλε ένα και εσύ γατόφιλη για να το βρω εγώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αηγεαπωυτιςιγαυοταεςμοιυ

Αγαπω τις γατες μου??? Σωστα? (Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! :clapup:)

Μπράβο. Όταν θα το βρίσκετε να βάζετε από κάτω και μπερδεμένη φράση για τον άλλο. Τώρα βάζω εγώ....

ωεχλσιεοορςμαησ

NAI! Mπράβο truzoni! Λοιπόν...
το "ωεχλσιεοορςμαησ" είναι λέξη;

Με μπέρδεψε λίγο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back