Βρετανική κοντότριχη ή Σαρτρέζ;

Μαρία Γάτσιου

Διάσημο μέλος

Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
Γεια σας,ελπίζω να είστε όλες(και όλοι)καλά.Έχω μια απορία.Τις τελευταίες μέρες έχω κολλήσει λίγο και χαζεύω με τις ώρες τα μωράκια της Ράισας..καλά ό,τι και να πω λίγο θα είναι,είναι κουκλιά,ζηλέυω όσους τα υιοθέτησαν..Έχω ένα βιβλίο για γατούλες από τις εκδόσεις Ελληνικά γράμματα,δεν ξέρω αν το γνωρίζετε,κυρίως έχει φωτογραφίες.Έψαξα για την Βρεττανική κοντότριχη και έπεσα πάνω στις γατούλες Σαρτρέζ.Όσο και να τις κοιτάω δεν βλέπω διαφορά:confused:..μήπως θα μπορούσατε όσες και όσοι γνωρίζουν να με διαφωτίσετε;Ελπίζω να μην είναι χαζή η ερώτηση μου:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Οι Σαρτρεζ εχουν στο παρελθον διασταυρωθει με τις βρετανικες για να σωθει η ράτσα.Μοιαζει πολυ η κατανομ ή τους,αν κι εχουν διαφορες στο προσωπο,στα οστα του κρανιου και καποιες λεπτες στα ζυγωματικα και στα μαγουλα.Παντως ειναι πολυ δυσκολο να τις ξεχωρισεις αν δεν εισαι γνωστης της ρατσας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back