Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλα θα'ταν. Οχι δεν ειναι ολα δικα μου. Μονο το τριτο φωτο ειναι ενα απο τα μικρα της Raisaς μου.Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;;
Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι!
Απλως θελω να σας δειξω την πληθωρα χρωματων αυτης της ρατσας, μιας και σκεφτομαι μηπως και μπορεσω να ιδρυσω εκτροφειο βρετανικης κοντοτριχης στην Ελλαδα κατι το οποιο δεν υπαρχει μεχρι στιγμης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δηλαδή τα γατάκια στις δύο πρώτες φωτογραφίες είναι βρετανικές κοντότριχες;Καλα θα'ταν. Οχι δεν ειναι ολα δικα μου. Μονο το τριτο φωτο ειναι ενα απο τα μικρα της Raisaς μου.
Απλως θελω να σας δειξω την πληθωρα χρωματων αυτης της ρατσας, μιας και σκεφτομαι μηπως και μπορεσω να ιδρυσω εκτροφειο βρετανικης κοντοτριχης στην Ελλαδα κατι το οποιο δεν υπαρχει μεχρι στιγμης.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Καταπληκτικές!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι η ράτσα αυτή έχει μόνο γκρι γάτες...Ακριβως. Δεν ειναι τελειες;;;![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Υπαρχουν σε ολα τα χρωματα. Μαλιστα υπαρχουν και παραλαγες της ρατσας οπως ειναι η British fold / Scottish fold και η British longhair.
Παρακατω βλεπε ενα μικρο δειγμα:(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Desdemona
Διάσημο μέλος

Τι ομορφιές είναι αυτές...
Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι κυκλοφορεί μια βρετανική αδέσποτη στην περιοχή της ΧΑΝΘ (το "νομίζω" πάει στο ότι δεν είμαι σίγουρη αν είναι όντως η ράτσα αυτή). Το έχω αναφέρει και στη γιασμίν, θα δούμε τι θα κάνουμε...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Επειδή απ'ό,τι βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν (αν φυσικά θέλεις και μπορείς) να έρθεις μαζί μας για να επιβεβαιώσεις ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη ράτσα. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι το πού θα φιλοξενηθεί το γατάκι μέχρι να βρεθεί σπίτι...ενημερωστε και εμενα αν υπαρχουν νεα σχετικα με την αδεσποτη. Ισως μπορω να βοηθησω, μιας και ασχολουμε με αυτη την ρατσα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει βρε! Τώρα ξεσαλώστε ελεύθερα!Σωστό το σπλιτ... Είχαμε ξεφύγει![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
επιδη ειμαι λιγο ασχετη, τι θα πει σπλιτ;Δεν πειράζει βρε! Τώρα ξεσαλώστε ελεύθερα!![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν κάποια μηνύματα ξεφεύγουν από το θέμα ενός thread και μιλάνε για κάτι άλλο, τα ξεχωρίζουμε (=split) σε ένα καινούριο thread.τι θα πει σπλιτ;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε καλέ;;;;Τέλεια!!! Θα ενημερώσω και τη Γιασμίν και θα σου πω!![]()
Περιμένω νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τίποτα ακόμα...κι εγώ το αμέλησαΤι έγινε καλέ;;;;
Περιμένω νέα!![]()

Θα μιλήσουμε όμως σύντομα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εντάξη μη ντρέπεσαι! Και ΄γω αμελώ πολλά πράγματα, δεν θα σε μαλώσω....Τίποτα ακόμα...κι εγώ το αμέλησα
Θα μιλήσουμε όμως σύντομα!

Περιμένω!
Raisa
Περιβόητο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Και πάμε και για καφεδάκι μετά

aretha
Περιβόητο μέλος
Παίρνω την πρωτοβουλία να απαντήσω αντί της Michelle, μια και ξέρω ότι τώρα τρέχει με την εξεταστική και δύσκολα θα δει το post σου. Δικός της είναι ο γάτος στο avatar και λέγεται Vector. Δεν είναι ράτσας, είναι όμως σίγουρα φάτσας!Βλέπω το Avatar της Michlelle τόσο καιρό και αναρωτιέμαι αν είναι βρετανική κοντότριχη, και αν είναι δικός της ο κούκλος;;;;;

Διάβασε κι εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool