Βρετανική κοντότριχη

Λυπον-σιγα σιγα θα μαθω και εγω πως επικοινωνιτε εδω για να μην στελνω μινιματα στο πουθενα=)οχι δεν θα ειναι πρωτο..το πρωτο το βρικα στο δρομο.Ηταν 2 μηνων με ενα ματι χτυπιμενο...αλλα καταλαβα αμεσως-δικο μου.Και τωρα μαζι μας ειναι-στο πατρικο μου σπιτι με την γιαγια και την μαμα...δεν νομιζω να νιωσει οτι την εχω προδωσει-αλλοστε μια σωστη μανα ξερει να μοιραζει την αγαπη της δικαια=)θα ψαξω να σας διξω φοτο της δικης μου...
Θα περιμένουμε!Υπάρχουν και άρθρα να διαβάσιες σχετικά με το πως μπορεις να τις συμφιλιώσεις.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα περιμένουμε!Υπάρχουν και άρθρα να διαβάσιες σχετικά με το πως μπορεις να τις συμφιλιώσεις.;)
που τα βρισκω τα αρθρα;:)φοτογραφιες τις βρικα τωρα παλευω με το πως να τις βαλω μεσα αλλα που θα μου παει-θα το καταφερω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάνω πάνω στο φόρουμ,στη στήλη articles.Καλά το έκανες πριν με τα συννημένα αρχεία βρε!

που τα βρισκω τα αρθρα;:)φοτογραφιες τις βρικα τωρα παλευω με το πως να τις βαλω μεσα αλλα που θα μου παει-θα το καταφερω!!

Ψηλα ψηλά εδώ που είσαι λέει articles πάτα πάνω.
Όσο για τις φωτός μισο

Το βρήκα ..Σε άλλο ποστ το είχα γράψει αλλά για να μην το ξαναγράφω το ξεθαύω κάθε φορά

Θα σου πω τι κάνω εγώ..Δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά πιανει.
Λοιπόν θα πας εκεί ψηλά που λέει gallery θα πατήσεις στο πρώτο που λέει οι γατούλες σας και στην μικρή μπάρα που λέει home,my staff, what'ς new εσύ θα πατήσεις "ανέβασμα".Μετά είναι ευκολα.Πατάς browse βρίσκεις την εικόνα από τα αρχεία του υπολογιστή σου, πατάς οκ και μετά γράφεις μια περιγραφή και τίτλο.Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κατηγορία...Μετά "υποβολή" και μετά τσουπ θα σου εμφανιστεί η εικονούλα σου.Από εκεί(στην εικονα από κάτω) λίγο πιο κάτω λέει "προσθέστε την σε ποστ" κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο θέμα σου και είσαι έτοιμος.Προυπόθεση για να σου βγει η φωτό γενικά είναι να είναι μικρή σε μέγεθος..αν έχεις απορία και για αυτό πεσ!:)

Το βρήκα ..Σε άλλο ποστ το είχα γράψει αλλά για να μην το ξαναγράφω το ξεθαύω κάθε φορά

Θα σου πω τι κάνω εγώ..Δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά πιανει.
Λοιπόν θα πας εκεί ψηλά που λέει gallery θα πατήσεις στο πρώτο που λέει οι γατούλες σας και στην μικρή μπάρα που λέει home,my staff, what'ς new εσύ θα πατήσεις "ανέβασμα".Μετά είναι ευκολα.Πατάς browse βρίσκεις την εικόνα από τα αρχεία του υπολογιστή σου, πατάς οκ και μετά γράφεις μια περιγραφή και τίτλο.Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κατηγορία...Μετά "υποβολή" και μετά τσουπ θα σου εμφανιστεί η εικονούλα σου.Από εκεί(στην εικονα από κάτω) λίγο πιο κάτω λέει "προσθέστε την σε ποστ" κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο θέμα σου και είσαι έτοιμος.Προυπόθεση για να σου βγει η φωτό γενικά είναι να είναι μικρή σε μέγεθος..αν έχεις απορία και για αυτό πεσ!:)
λυπον https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5536&c=3 εδω ειμαστε

Πολύ όμορφο πορτοκαλόγατο!Να σας ζήσει!:rolleyes:
Ευχαριστο πολυ!!Θα φευγω εγω σιγα-σιγα για σημερα...αυριο εχω να ξυπνησω νορις αλλα η ιδεα οτι μπορει να αποκτησω επιτελους το βρετανικο μου μου δινει δυναμεις=)!!Καληνυχτα//θα τα πουμε αυριο

Ψηλα ψηλά εδώ που είσαι λέει articles πάτα πάνω.
Όσο για τις φωτός μισο
Ευχαριστο...διαβασα και τα αρθρα-βοηθανε πολυ!!Θα περιμενω το αυριο με ανιπομονισια=)καληνυχτα!

Ευχαριστο...διαβασα και τα αρθρα-βοηθανε πολυ!!Θα περιμενω το αυριο με ανιπομονισια=)καληνυχτα!
Καλημέρα Κορίνα μου....το αύριο ξημέρωσε!!;):):):)
Σου απάντησα στο πμ.....οπότε πιστεύω να τα πούμε από κοντά!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back