Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Είναι συγκλονιστικός!!Να τον χαίρεσαι!!![]()
σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα..είναι ένας μικρός σκανταλιάρης κύριος και τον αγαπώ πολύ!!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Με το καλό να τα δεχθείς στη ζωή σου και να τα χαίρεσαι!

Motsart
Νεοφερμένο μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Μοτσαρτ(βασιλη)επειδη δεν τα παω καλα με την τεχνολογια κ δεν ειμαι σιγουρη αν πηρες μνμα μου σου γραφω κ δω επειδη επαθα με το σοκολα γατουλη σου μπορεις να μου πεις απο που κ ποσο τα πηρες;απο εξωτερικο φανταζομαι..με το καλο να τα δεχτεις..
σου απαντησα στο mail σου!!Ελπίζω να το ελαβες..
Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο μου!!να εισαι καλαΕίναι πανέμορφη, να την χαίρεστε!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Κάτι παραπάνω απο πανέμορφη είναι!!Να την χαίρεσαι και απο μένα!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Πουπουλίνα μου!!Η μικρούλα Τζούλιετ είναι μαζί μου μόνο μία μέρα και έχει ήδη αρχίσει ένας δεσμός μεταξύ μας!όλη την ώρα με ακολουθεί από πίσω και όταν δεν με βλέπει κλαίει η σκατούλα

Motsart
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
P1010781.JPG147,5 KB · Εμφανίσεις: 90 -
P1010761.JPG151 KB · Εμφανίσεις: 101 -
P1010773.JPG146,5 KB · Εμφανίσεις: 80 -
P1010792.JPG144,5 KB · Εμφανίσεις: 89 -
P1010769.JPG145,5 KB · Εμφανίσεις: 81 -
P1010778.JPG149,5 KB · Εμφανίσεις: 77 -
P1010790.JPG143 KB · Εμφανίσεις: 88 -
P1010795.JPG154 KB · Εμφανίσεις: 90 -
P1010795.JPG154 KB · Εμφανίσεις: 90 -
P1010790.JPG143 KB · Εμφανίσεις: 88 -
P1010778.JPG149,5 KB · Εμφανίσεις: 77 -
P1010769.JPG145,5 KB · Εμφανίσεις: 81 -
P1010792.JPG144,5 KB · Εμφανίσεις: 89 -
P1010773.JPG146,5 KB · Εμφανίσεις: 80 -
P1010761.JPG151 KB · Εμφανίσεις: 101 -
P1010781.JPG147,5 KB · Εμφανίσεις: 90
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ.Και εχεις βάλει και nick name τον αγαπημενο μου συνθέτη!!

toggbill
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilissper
Νεοφερμένο μέλος
vasilissper
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilissper
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool