Raisa
Περιβόητο μέλος
Γεια σας..
Δεν πάει πολύς καιρός που έγινα μέλος στο φόρουμ αυτό,
αλλά είμαι πραγματικά κατενθουσιασμένη...
και ακόμα περισσότερο με τις Μπλε-γκρι Βρετανικές κοντότριχες...
από όταν άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο, σκέφτομαι σοβαρά να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι....
μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να βρω τέτοιου είδους γατάκια....
με εκτίμηση...
Ειρήνη
Γεια σου Ειρήνη.

Αν θέλεις να μάθεις σχετικά με την ράτσα αυτή έλα από τους
british - maniacs ...εκεί θα δεις πολλά τέτοια φατσουλίνια και θα μάθεις αρκετά πράγματα σχετικά με τον χαρακτήρα τους.
Θα χαρούμε να σε δούμε και εκεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
Μμμ...Εμένα μου αρέσει η πρώτη, και η πανέμορφη στο τέλος.Αυτή με το γκρίζο και άσπρο τρίχωμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και εμένα είναι τα αγαπημένα μου χρώματα!!!Μμμ...Εμένα μου αρέσει η πρώτη, και η πανέμορφη στο τέλος.Αυτή με το γκρίζο και άσπρο τρίχωμα.

Η πρώτη είναι ίδια η Ραίσα μου

...και η τελευταία είναι το όνειρό μου...που θα γίνει γρήγορα πραγματικότητα, ελπίζω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
titam1987
Νεοφερμένο μέλος
Ήμαρτον!! Τα θέλω όλα ΤΩΡΑ!!! Αλήθεια υπάρχει βρετανικό κοντότριχο με πράσινα ματάκια???(χωρίς λόγια)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι υπαρχουν αυτες του χρωματισμου τσιντσιλα:Ήμαρτον!! Τα θέλω όλα ΤΩΡΑ!!! Αλήθεια υπάρχει βρετανικό κοντότριχο με πράσινα ματάκια???![]()
titam1987
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο βασικά!!.........πωπωπωπω..τι μπουμπουκάκια είναι αυτά...:kiss::kiss:
χμ..έχετε σκοπό να μας ξεκάνετε σε αυτό το forum!!!
Πώς μπορώ να αλλάξω το username μου; Άλλαξα e-mail σήμερα και θέλω να αλλάξω και το username μου+τον κωδικό μου... Αν δεν γίνεται, να αναγκαστώ να δημιουργήσω άλλο log up-in???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαι ένα νέο μέλος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω
εκτροφία βρετανικής για Αττική.
ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Γεια σας φίλοι μου,
είμαι ένα νέο μέλος στο site και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω
εκτροφία βρετανικής για Αττική.
ευχαριστώ![]()

Δυστυχώς δεν υπάρχει εκτροφείο βρετανικής στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry:Τι κρίμα!Επειδή είμαι ψιλοάσχετηΚαλώς ήρθες στην παρέα μας!
Δυστυχώς δεν υπάρχει εκτροφείο βρετανικής στην Ελλάδα.
Θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό!
μήπως έχεις να μου προτείνειςκάποιο;Έχω δει στη γκαλερι ότι έχεις βρετανικές(κουκλιά είναι
) άρα κάτι παραπάνω θα έχεις να μου προτείνεις.
και πάλι ευχαριστώ...
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Tania_mix
Νεοφερμένο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
TLoZ-Link
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ στρογγυλά είναι όμως!....... Και στρουμπουλά....
Τα Ρώσσικα πιστεύω ότι είναι ομορφότερα... και πιο αθλητικά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool