chrishac1
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω βρετανικη κοντοτριχη ,μου αρεσει πολυ σαν γατα και σαν χαρακτηρας και σιγουρα θα την λατρεψουν τα 2 πιτσιρικια μου ο Κωνσταντης και ο Χαρης 4 και 5 χρονων.
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωστοσο και τα βρετανικα ψυχουλες ειναι, και ιδιαιτερα ομορφες ψυχουλες μαλιστα
Αν προτιμησετε λοιπον να αγορασετε ενα γατακι ρατσας, οπως κοντοτριχη βρετανικη, υπαρχουν απο οτι γνωριζω αρκετα αξιοπιστα εκτροφεια στην Ελλαδα, δεν ξερω και που βρισκεστε
Στο site του ΕΟΓ ( https://www.eog.gr/ ) θα βρειτε τα αναγνωρισμενα εκτροφεια. Οφειλω να σας αποτρεψω απο το να στραφειτε σε πετ σοπ, οπου οι συνθηκες διαβιωσης των ζωων προς πωληση ειναι αθλιες, τα πιστοποιητικα γνησιοτητας της φυλης τις περισσοτερες φορες πλαστα, και τα ζωακια υπερβολικα συχνα αρρωστα,
Με ενα εκτροφειο μπορειτε να ειστε σιγουροι για την υγεια τοσο του γατινιου που θα υιοθετησετε, οσο και γι'αυτη των προγονων του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σας κατατοπισε πληρως η Αφροδιτη,ριξτε και μια ματια εδω κι ελπιζω να βρειτε συντομα το γατακι που ψαχνετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτρέψτε μου να διαφωνήσω ο χαρακτήρας της γάτας εξαρτάται κ από την ράτσα όχι ότι δεν υπάρχουν πάντα κ εξερέσεις αλλά σε γενικές γραμμες κάποια φυλή ακολουθεί κάποια στάνταρτς
Eγω απο οτι εχω δει, καθε ζωακι εχει τον χαρακτηρα του. Παρτε για την Μοιρα και τα μικρα της, τον Γιογκι, την Μπρηνα και την Ηλενια, Η Φλαφυ της Ηλιαννας και ο Μαρκ της Αννας (περσικα) και τα μεην κουν της κας Νεκταριας.
Γενικα, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο χαρακτηρας προσδιοριζεται βιολογικα. Ακομα και καποια χαρακτηριστικα, οπως την ομιλητικοτητα των Σιαμ για παραδειγμα, μπορεις να την βρεις και σε καποιο ημιαιμο
Δεν το εχω σπουδασει βεβαια το ζητημα
Απλα ο ανθρωπος μιλησε για τον "χαρακτηρα των βρετανικων κοντοτριχων" και εγω ξερω ηδη δυο βρετανικα εδω στο φορουμ που εχουν εκ διαμετρου διαφορετικους χαρακτηρες. (της Αντωνιας και ενος χρηστη που λεγεται Pixie, νομιζω και η γατουλα λεγεται ετσι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δημοκρατια εχουμε και διαφωνουμε
Αν ηθελα να κανω μεγαλη συζητηση θα ελεγα για το πως τα παιδια δεν πρεπει να μαθαινουν οτι τα ζωα τα αγοραζουμε, και πως ειναι καλυτερο να υιοθετησουν ενα αδεσποτο και να δωσουν ενα μαθημα ανθρωπιας στα παιδια τους αντι να αγορασουν μια ψυχουλα.
Χωρις να ειμαι εναντια στα εκτροφεια ή στην αγορα ζωων ωστοσο.
ΑΥΤΗ θα ηταν μια μεγαλη και ασχετη συζητηση 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως αν διαβάσεις κάποια κείμενα για την κάθε φυλή θα δεις ότι πέρα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά υπάρχουν κ περιγραφές για τον χαρακτήρα τους επομένως αυτά είναι στατιστικά κ μάλιστα τα επιστημονικά για πιο εξειδικευμένες όμως μελέτες πάνω στο ζήτημα θα ψάξω κ θα τις παραθέσω.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολα εχουν τον ξεχωριστο χαρακτηρα τους..αλλα δεν θα βρεις ευκολα ενα βρετανικο γατακι να τρεχει σαν τρελο στο σπιτι και να ειναι απιστευτα παιχνιδιαρικο και να τρελλαινεται για αγκαλιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool