Βόλτα με λουρί;

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
Θα μπω αμεσως στο ψητο και ας γελασετε..:redface::redface:
θελω να παω τη γατα μου βολτα..:D

περναμε υπεροχα στο σπιτι, τη λατρευω και με λατρευει, αλλα νιωθω τρελες τυψεις που την κλεινω σε διαμερισμα και δεν την παω βολτα..:/:
θελω να δει τα πουλακια, τα δεντρα, τα ζουζουνια, να δει ενα παρκο πως ειναι ρε αδερφε ! :rolleyes:
καθεται πανω στο περβαζι του παραθυρου και νομιζω μελαγχολει.
ασε που ειναι σα να να σκεφτεται " ω ρε τι θα σου εκανα παλιοπουλο αν ημουν εξω !!!!! " και τη λυπαμαι παρα πολυ που δε μπορει να τρεξει στη φυση..;);)
υπαρχουν λουρακια για γατακια? εχει κανεις απο εσας βγαλει βολτα τη γατα του? ειναι η γατα ζωο να το πας βολτα, ή θα φαει το λουρι και θα μου φυγει & θα τη χασω ?:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εξαρταται απο τη γατα. εχω δει γατα στη παραλια με το αφεντικο της. νομιζω ομως οτι η γατα θα φρικαρει αν τη πας βολτα. οι δικες μου σιγουρα. αν θες να τη πας δοκιμασε σιγα σιγα βγαζοντας τη στη πολυκατοικια με το λουρι για δοκιμη κ θα καταλαβεις πως το βλεπει το θεμα η ιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εξαρταται απο τη γατα. εχω δει γατα στη παραλια με το αφεντικο της. νομιζω ομως οτι η γατα θα φρικαρει αν τη πας βολτα. οι δικες μου σιγουρα. αν θες να τη πας δοκιμασε σιγα σιγα βγαζοντας τη στη πολυκατοικια με το λουρι για δοκιμη κ θα καταλαβεις πως το βλεπει το θεμα η ιδια

Δεν ειναι καθολου αστεια η απορια σου.;) Πολλοι την εχουν.:)
Θα συμφωνησω με την vickymoon oτι κατεξοχην εξαρταται απο τον χαρακτηρα της γατας.Υπαρχουν περιπτωσεις(νομιζω οτι εχουν αναφερθει και παραδειγματα εδω στο φορουμ) που εβγαζαν την γατουλα τους βολτα με σαμαρακι και λουρακι φυσικα.:D

την εχω βγαλει εξω στο διαδρομο της πολυκατοικιας χωρις λουρι και αντεδρασε μαλλον φυσιολογικα..:hmm:
ανεβηκε τα σκαλια ως πανω ψηλα, και καθοταν και μυριζε..
μετα πηγα να την πιασω βεβαια και δε μπορουσα, εκανα αμαν να την ξαναβαλω μεσα..:P με πεθανε στο κυνηγητο πανω κατω τους οροφους..:lol::lol:

Δεν ειναι καθολου αστεια η απορια σου.;) Πολλοι την εχουν.:)

αχ ευχαριστω για την κατανοηση !! νομιζω αν το ελεγα σε αλλους θα εβαζαν τα γελια..:redface:

Η Δήμητρα που φιλοξενεί την Αμελί μας την βγάζει βόλτα αργά το βράδυ με σαμαράκι.Είναι ήσυχα,και της αρεσει πολυ απο οτι μου λεει.Το κανουν τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα και το απολαμβανουν και οι δυο.Υποψιν οτι ηταν γατουλα αυλης και εβαλε σαμαρακι πρωτη φορα οκτω μηνων.

την εχω βγαλει εξω στο διαδρομο της πολυκατοικιας χωρις λουρι και αντεδρασε μαλλον φυσιολογικα..:hmm:
ανεβηκε τα σκαλια ως πανω ψηλα, και καθοταν και μυριζε..
μετα πηγα να την πιασω βεβαια και δε μπορουσα, εκανα αμαν να την ξαναβαλω μεσα..:P με πεθανε στο κυνηγητο πανω κατω τους οροφους..:lol::lol:

Οπωσδηποτε θελει λουρι και σαμαρακι.Διαφορετικα δεν υπαρχει περιπτωση, θα σου φυγει.:)Ειπαμε οσο ηρεμη και να ειναι, δεν παυει να ειναι ΓΑΤΑ!;):D

Η Δήμητρα που φιλοξενεί την Αμελί μας την βγάζει βόλτα αργά το βράδυ με σαμαράκι.Είναι ήσυχα,και της αρεσει πολυ απο οτι μου λεει.Το κανουν τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα και το απολαμβανουν και οι δυο.Υποψιν οτι ηταν γατουλα αυλης και εβαλε σαμαρακι πρωτη φορα οκτω μηνων.

και μενα 8 μηνων ειναι ! ειναι μικρουλα ακομα ευτυχως !
τι ειναι το σαμαρακι και που θα το βρω, σε πετ σοπ? μπορει καποιος να αναρτησει φωτο του? αχ τι καλες που ειστε ! σε σας θα χρωσταει η πασχαλιτσα μου τις νεες τις εμπειριες !!! :up:

Η Prince βγάζει βόλτα με λουράκι.... θα σου πει..:)

Και εγώ το σκέφτηκα, να το κάνω όταν ήμουν στην Αθήνα... αλλά δεν το έκανα, γιατί μετά θα το μάθαινε, και θα το αποζητούσε, θα του έλειπε.. και μετά αν δεν τον έβγαζα όσο ήθελε να είχαμε γκρίνια και κλαμα..... και εκεί θα τον λυπόμουν.

Θα του είχα ανοίξει μια πόρτα, που δεν θα μπορούσε να την χαρεί ολοκληρωτικά..:/:

γιατι δε το προσπαθεις αφου της παρεις σαμαρακι κτλ. στην αρχη βραδυ που ειναι πιο ησυχα. αλλα ποτε μη την αφησεις χαλαρη γιατι ειδες κυνηγητο στη πολυκατοικια. πολυ θα μου αρεσε να εβγαζα κ τις δικες μου.

Το σαμαράκι είναι ενω λουράκι που δένεται στο στηθος και το σβέρκο αντί για τον λαιμο. Σιγουρα θα έχεις δεί σε μικρόσωμα σκυλακια ή σε κουταβακια.
Βαλτο στην αρχή στο σπιτι και βοηθησέ το να το συνδυασει με μια καλη εικονα (πχ οταν τρωει). Μετα βολτα στους οροφους της πολυκατοικίας, στην πυλωτή κλπ. Διαλεξε για την πρωτη σας εξοδο μια πολυ ησυχη ώρα γιατι οσο κι αν της αρεσει το "εξω" θα τρελαθεί και θα τρομοκρατηθεί αν εχει κορναρίσματα, δυνατούς θουβους και αυτοκίνητα δίπλα της.
Δοκιμασε καλυτερα να πατε με αυτοκίνητο μεχρι το παρκο για να δεί μονο δεντρα και χωμα στην αρχη, να μην φοβηθεί.

Α και αν τα καταφερεις οπωσδήποτε φωτογραφίες, ε;:D

γιατι δε το προσπαθεις αφου της παρεις σαμαρακι κτλ. στην αρχη βραδυ που ειναι πιο ησυχα. αλλα ποτε μη την αφησεις χαλαρη γιατι ειδες κυνηγητο στη πολυκατοικια. πολυ θα μου αρεσε να εβγαζα κ τις δικες μου.

θα το προσπαθησω εννοειται,εχεις δικιο βραδυ θα βγουμε, και αφου καταλαβω ποιο ειναι το σαμαρακι..:hmm:και εννοειται σφιχτα θα την κραταω, αν μου φυγει η ζουζουνα μου θα τρελαθω. ας ελπισουμε να δει και η prince το μην και να απαντησει.:confused:

Το σαμαράκι είναι ενω λουράκι που δένεται στο στηθος και το σβέρκο αντί για τον λαιμο. Σιγουρα θα έχεις δεί σε μικρόσωμα σκυλακια ή σε κουταβακια.

Καταλαβα ποιο ειναι ναι, λουρακι στηθους το ελεγα, τι καλα !! :P
θα της το παρω και αν τα καταφερουμε εννοειται θα σας στειλω φωτος της καλης μου στο υπαιθρο !! :Pαν βλεπετε μια τρελη να την κυνηγαει εγω θα ειμαι, :lol:ο θεος βοηθος, :rolleyes::rolleyes:καλες οι συμβουλες σου κειρα..

επισης αν τη πας πρωτη φορα στο παρκο θα προτεινα να παρεις μαζι και το καλαθακι που τη μεταφερεις στο γιατρο. γιατι αν συμβει κατι κ φρικαρει και κανει σα παλαβη κ γρατζουναει μπορει να δυσκολευτεις να τη γυρισεις πισω. ενω αλλιως τσακ θα τη βαλεις μεσα στο κουτι της κ ολα καλα. προσπαθησε να ειναι ελαφρυ

επισης αν τη πας πρωτη φορα στο παρκο θα προτεινα να παρεις μαζι και το καλαθακι που τη μεταφερεις στο γιατρο. γιατι αν συμβει κατι κ φρικαρει και κανει σα παλαβη κ γρατζουναει μπορει να δυσκολευτεις να τη γυρισεις πισω. ενω αλλιως τσακ θα τη βαλεις μεσα στο κουτι της κ ολα καλα. προσπαθησε να ειναι ελαφρυ

σωστα..αν κανει βλακειουλες στο κλουβι με τις τρελες..:hmm:
θα το παρω και αυτο.
και θα παρω και την ψυχραιμια μου μαζι.;)
να ξερε τι την περιμενει. :rolleyes:χριστουγεννιατικος μποναμας. :up:

Και να την παρεις φωτογραφία μια φορά απο το αριστερό μαγουλο και μια απο το δεξί, να νομιζουμε οτι εχεις βγαλει δύο γατες βολτα.:lol: Την ασπρομαγουλη και την μαυρομάγουλη:P :P :P

Και να την παρεις φωτογραφία μια φορά απο το αριστερό μαγουλο και μια απο το δεξί, να νομιζουμε οτι εχεις βγαλει δύο γατες βολτα.:lol: Την ασπρομαγουλη και την μαυρομάγουλη:P :P :P

Καλο, μ'αρεσε !! :up::up::up::up:

συγνωμη αλλα τι ειναι το σαμαρακι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back