kiseki
Νεοφερμένο μέλος

Θωμά σε ευχαριστούμε που θεράπευσες αυτο το αγγελούδι!!
Η νοσηλεια της , θεραπεία , φιλοξενεία , φάρμακα, και η στειρωση της έφτασε σε ένα ποσό που δυστηχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρο . Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το διαδυκτιακό bazaar πουλώντας μαροκινές παντοφλίτσες babοuche για να καλύψουμε τα κτηνιατρικά έξοδα της Έλσας.
.Πληροφορίες στο : https://adespotologio.wordpress.com/ζητούν-σπιτι/balentinh/
Εάν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε επικονωνείστε με adespotakia@gmail.com
Και 6947302695.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
νουμερα 37-40...

drusilia
Διάσημο μέλος
νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση για δώρο!

Τελος παντων, θα τα πουμε τηλεφωνικά, νομίζω θα ψωνίσω κι εγώ!
Havana
Διάσημο μέλος

απο τα δευτερα εχουν μηνει ολα...
απο τα πρωτα κατι 38-39 ....μαυρα και πορτολακι...
αλλα εχει μπει παντου και παλι εμεις και μεις ανακυλκωνομαστε μεταξυ μας....(εμεις οι 3-4 που ηδη γνωριζομαστε και ηδη ειμαστε με χρεωκοποεια παο τα πολλα αδεσποτα) οποτε μαλλον το μπαζαρ δεν εχει και πολυ νοημα σαν εννοια θα μπορουσαμε να σας απρουμε απλα ενα τηλεφωνο βρε αδερφε...

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
τη γατα δεν την εχω φορεσει ακομη λογο λουρακιου...ομως η χοντρη κυρια εχι γινει αναρπαστη....

θα μιλησουμε σε μσν για τα υπολοιπα...
ευχαριστουμε πολυ....
moukelis
Επιφανές μέλος
Παρακαλώ!οποια προσφορα δεκτη....μουκελακι
τη γατα δεν την εχω φορεσει ακομη λογο λουρακιου...ομως η χοντρη κυρια εχι γινει αναρπαστη....
θα μιλησουμε σε μσν για τα υπολοιπα...
ευχαριστουμε πολυ....
ΘΑ περιμένω λοιπόν ή το βραδάκι ή αύριο να κανονίσουμε,για να έχω κι εγώ χρόνο μπροστά μου να φτιάξω χοντρες κυρίες(ξέρετε πόσο καιρό θέλουν να τις παχύνω τόσο!
)Υ.Γ.Εγώ το έρμο που μου άρεσαν τα παπουτσάκια με τα χρωματιστά κουμπάκια,αλλά φοράω 35;

drusilia
Διάσημο μέλος

Φαίνονται πολύ όμορφα τα παντοφλάκια πάντως.
Αν ειναι να πάρω 1-2 δωράκια μια χαρά θα ήταν. Οπότε μιλάμε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
το "ενοχο δεμα" θα ταξιδεψει σημερα προς παγκρατι....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια ευχαριστουμε..
το "ενοχο δεμα" θα ταξιδεψει σημερα προς παγκρατι....![]()
Μίλησα με την Πηνελόπη και θα στείλει πμ στην Ruko. Τις ευχαριστώ και τις δύο

kiseki
Νεοφερμένο μέλος
[/quote]Πάντως αν φοράς 35 τότε δεν έχεις πρόβλημα γιατί πρέπει να πάρεις ένα
νούμερο παραπάνω στις babouche(μετά από υπόδειξη του πωλητή το λέω). Θα μας πει η ΗΑVANA τι υπάρχει σε 36 με κουμπάκια.

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλά λέτε ότι έχετε από 37...
Havana
Διάσημο μέλος
αληθεια δεν μου ηρθε ειδοποιητηριο για το κοριτσακι με το παγωτο και ανυσηχω...

θα σου στειλω στο μσν...
αν δειξει οτι εισαι εντος συνδεσης..!!! χιχιχιχι
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπα,37 δεν πρόκειται να μου κάνει με τίποτα,ακόμα και τα πιο μικρής φόρμας μπαλαρινάκια μου βγαίνουν σε 37...Δεν πειράζει,θα πάρω κάτι από το επόμενο μπαζάρ!ναι απο 37 εχουμε..μουκελακι επειδη εμεις οι 2 ειμαστε στα σουρταφερτα με τα ταχυδρομεια θα σου στειλω εν α37αρι να δοκιμασεις...
αληθεια δεν μου ηρθε ειδοποιητηριο για το κοριτσακι με το παγωτο και ανυσηχω...
θα σου στειλω στο μσν...
αν δειξει οτι εισαι εντος συνδεσης..!!! χιχιχιχι

Έμ,τώρα που έιμαι μέσα και θέλω να συνεννοηθούμε για τα πραγματούδια,λείπετε αγαπητή!
Δεν σου ήρθε ειδοποιητήριο ε;Περίμενε και αυριο,και μετά δεν πας να κάνεις μια ερώτηση;Το έστειλα συστημένο όπως την άλλη φορά,οποτε έχω και απόδειξη.
Havana
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
εχουν μηνει
σε 38 : 2 πορτοκαλι με κουμπακια και ενα μαυρο με κουμπακια
σκετα 2 φουξια και ενα κοκκινο
σε 39 ενα καφε σκετο
σε 40 2 φουξια σκετα
σε 41 ενα μελι σκετο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool