aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
24-08-10
17:04
Εδω και περιπου 6 μηνες εμφανηστηκε εναν γατο πολυ φιλικο στην περιοχη μας, η διπλανη μου και εγω βαζουμε μονιμα τροφη για τα αδεσποτα και αυτος φυσικα μεσα. Πριν λιγο καιρο, αρχισε ο γατος αυτος να χανει βαρος και οπως κανουμε συνηθως με τα αδεσποτα το πηγαμε σε Φιλοζωικη, διευκρινιζοντας να κανουν ολες εξετασεις αιματος( φοβομουνα κανενα Αids της γατας) και υστερα αν δεν πασχει απο Aids η αλλη αθεραπευτη ασθενια να του κανουμε στειρωση. Το πηγαμε χθες και σημερα μας πηρε ενας κτηνιατρος απο κει και μας ειπε οτι ειναι χαλια το γατι, εχει λημωξη, Aids και μας ειπε "για καλο κακο του κανα στειρωση", οτι δεν νομιζε οτι θε γινει καλα(αθεραπευτο μας ειπε αλλα μηπως επαιρνε λιγο απανω του με αγωγη 15 μερες). Ειλικρινα το λοιπηθηκα το ζωο, μια μπουκια φαγητο που του δωσαμε του βγηκε ξυνο. Δεν θα επρεπε να μαςρωτησει πριν, και ενα γατι γερος στο δρομο δλδ εκθετημενο σε καθε λημωξη με Aids προχωρημενο πρεπει να ανδεχει τετοια ταλαιπορια. Το δευτερο που ηταν σκετη φρικη ηταν το τροπο που βγαζουν το γατι, Ενα κονταρι με με θηλη που αναγκαζει το ζοντανο να περνα και τα μπροστινα ποδια και το τραβανε, ουτε στα μοσχαρια φερομαστε ετσι. Και οταν του καναμε παρατηρηση μας ειπε αποτομα (γενικα αυτος ο τυπος ετσι φερεται, γαιδουρισια, αν και λατρευω τα γαιδουρια τα τετραποδα ομως) οτι αιμα του παιρνουμε πως αλλιως να το κανουμε. Ειμαι αγκανακτησμενη και σε δειλημμα, να ταλαιπορειται το γατι 15 μερες μηπως ο θεος βοηθα αν και αδυνατον το βλεπουν η να ησυχασει το ζωντανο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
24-08-10
19:02
Τι να πω Πασκάλ μου. Εχω φρίξει... Τώρα το ζωάκι ειναι ζωντανό ακόμη αν κατάλαβα καλά... Τι σας ειπε ο γάιδαρος αυτός? Θα το ξεπεράσει? Γιατι νομίζω με θεραπεία ίσως και να ζήσει κάποια χρόνια. τι να πω... Θα μπορουσε να σας ρωτήσει ο κτηνίατρος και επίσης αν του έκαναν κάποια θεραπεία και δυνάμωνε λίγο μετά να έκανε σαφώς στείρωση αν ο οργανισμός του το σήκωνε. ...
Εχεις και τα περαστικά της Ελενας απο Τρίκαλα (Elvenstar) που ειμαστε εδώ παρεούλα στο σπίτι μου.
Εχεις και τα περαστικά της Ελενας απο Τρίκαλα (Elvenstar) που ειμαστε εδώ παρεούλα στο σπίτι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
25-08-10
18:29
H θεραπια ειναι αμφιβολη οταν το γατι ειναι σε "καλη"κατασταση, μετα τις εξετασεις και ΠΡΙΝ την στειρωση , ο γατος αυτος εχει 35.000 λευκα αντι 19.000 το κανονικο και η γενικη αιματος εδειξε μαυρο χαλι και γιαυτο αγκανικτιζομαι περισσοτερο, ηξερε ο χρηστιανος και παρολο αυτο για "καλο κακο" την εκανε την στειρωση. Τινα πω. Καταλαβαινεις την κατασταση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum