Γάλα και κροκέτες

Έχει ένα μπιμπερό μέσα, το οποίο χρησιμοποιείται και ως μεζούρα. Βάζεις σκόνη μέχρι τι γραμμή που λέει kitten. Την αδειάζεις σ'ένα μπολ. Μετά ζεσταίνεις νερό στους 50 βαθμούς -το αφήνεις για μερικά δευτερόλεπτα στο μάτι-, βάζεις στη μεζούρα-μπιμπερό 60ML (μέχρι την ένδειξη water δηλαδή) και το ρίχνεις στο μπολ με τη σκόνη. Ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί και σερβίρεις. Η συσκευασία είναι 200 γραμμάρια και το πόσο θα σου κρατήσει εξαρτάται από το πόσο τρώει το γατί. Με στατιστικά λίγων ημερών γιατί δεν τον έχω πολύ καιρό τον δικό μου, σ'εμένα κράτησε κάτι λιγότερο από εβδομάδα. Και είναι Ormilak με "k" στο τέλος, όχι "c". ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συσκευασία είναι 200 γραμμάρια και το πόσο θα σου κρατήσει εξαρτάται από το πόσο τρώει το γατί. Με στατιστικά λίγων ημερών γιατί δεν τον έχω πολύ καιρό τον δικό μου, σ'εμένα κράτησε κάτι λιγότερο από εβδομάδα.

:blink: Τιιιιι....; 12 ευρώ για μία εβδομάδα; Ε, όχι, παραείναι κλέφτες! :mad:

Δεν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Τιιιιι....; 12 ευρώ για μία εβδομάδα; Ε, όχι, παραείναι κλέφτες! :mad:

Δεν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό;

Δεν έχω ιδέα... Ας περιμένουμε τους πιο έμπειρους να μας βοηθήσουν. =)

Η συσκευασία είναι αυτή; Τη βρήκα σε γαλλικό σάιτ ( είναι γαλλική η μάρκα), αλλά κι εκεί 12,50 Ευρώ έχει. :/:

images.php

Αν τους δώσουμε σκόνη γάλα για μωρά; Εννοώ ανθρώπους όχι γατιά; Δεν κάνει; Νομίζω έρχεται πιο φθηνά.

Επειδή είδα πιο πάνω απορία σχετικά με την ηλικία απογαλακτισμού,η στερεά τροφή εισάγεται σταδιακά απο τις 4 εβδομάδες.:)

Επειδή είδα πιο πάνω απορία σχετικά με την ηλικία απογαλακτισμού,η στερεά τροφή εισάγεται σταδιακά απο τις 4 εβδομάδες.:)

Εισήχθη επιτέλους =D Και αν επιτρέπεται σε ποια βδομάδα είναι θεμιτό να σταματήσει ΤΕΛΕΙΩΣ το γάλα;

Εισήχθη επιτέλους =D Και αν επιτρέπεται σε ποια βδομάδα είναι θεμιτό να σταματήσει ΤΕΛΕΙΩΣ το γάλα;
:lol::lol::lol::lol:
Το γάλα φαντάζομαι δεν πειράζει να το πινει μέχρι δύο μηνών,είναι και τσουχτερό και νομιζω θα ηθελες να καταναλωθεί.Μπορεις αν σε κουράζει το μπιμπερό να του το βάζεις στο μπωλ να το πινει,σιγα σιγα θα μαθει.:)

Αρχική Δημοσίευση από mouseklis:
Μπορεις να αρχισεις να του βάζεις το γαλατάκι του στο μπωλ.Πρόσεξε να είναι αρκετά ρηχό ώστε να φτάνει να βάλει μεσα τη φατσούλα του,και να ειναι σταθερό.Ισως χρειαστει να το "λερώσεις" με λίγο γαλατάκι απο το μπωλ ώστε να δει τι ειναι και πως το πινει.
Σήμερα είχαμε επιτυχία με αυτό το κόλπο. Ο παράγων που άλλαξε ήταν το μπωλ. Μέχρι τώρα διάβαζα ότι στην αρχή καλό είναι να χρησιμοποιούμε ρηχό πιάτο και έτσι έπραττα μέχρι που παρατήρησα ότι το πιάτο ήταν τέτοιο που για να φτάσει ο γάτος έπρεπε να βρέξει το πόδι του (και αυτό το μισεί από ότι κατάλαβα). Έτσι έβαλα γάλα και κροκέτες σε βαθύ μπωλ και επιτέλους έκανε level up! (Μόνο που δεν ο ίδιος ακόμα δεν κατάλαβε τι έγινε και συνέχισε να κλαίει για το αγαπημένο του μπιμπερό ενώ είχε φάει). =D
Αρχική Δημοσίευση από moukelis:
Το γάλα φαντάζομαι δεν πειράζει να το πινει μέχρι δύο μηνών,είναι και τσουχτερό και νομιζω θα ηθελες να καταναλωθεί
Δεν έχω τόσο απόθεμα είναι η αλήθεια αλλά θα συνεχίσω το γάλα για δυο βδομάδες ακόμα, μειώνοντάς το σταδιακά, δεδομένου ότι βρέθηκε μικρός και ενδεχομένως να μη θήλασε όσο έπρεπε. [Golden member award στη moukelis]

Σήμερα είχαμε επιτυχία με αυτό το κόλπο. Ο παράγων που άλλαξε ήταν το μπωλ. Μέχρι τώρα διάβαζα ότι στην αρχή καλό είναι να χρησιμοποιούμε ρηχό πιάτο και έτσι έπραττα μέχρι που παρατήρησα ότι το πιάτο ήταν τέτοιο που για να φτάσει ο γάτος έπρεπε να βρέξει το πόδι του (και αυτό το μισεί από ότι κατάλαβα). Έτσι έβαλα γάλα και κροκέτες σε βαθύ μπωλ και επιτέλους έκανε level up! (Μόνο που δεν ο ίδιος ακόμα δεν κατάλαβε τι έγινε και συνέχισε να κλαίει για το αγαπημένο του μπιμπερό ενώ είχε φάει). =D Δεν έχω τόσο απόθεμα είναι η αλήθεια αλλά θα συνεχίσω το γάλα για δυο βδομάδες ακόμα, μειώνοντάς το σταδιακά, δεδομένου ότι βρέθηκε μικρός και ενδεχομένως να μη θήλασε όσο έπρεπε. [Golden member award στη moukelis]
:redface::redface::redface::redface:Ελπιζω να συνεχίσει να ανεβαινει πιστες το μωρό σου,και απο εδω και περα να χρειάζεσαι συμβουλές μόνο για να το κανεις ακομα πιο όμορφο και χαρουμενο!:)

:cool: δεδομένης της λαιμαργίας του Γκλεν και της άρνησής του να καταναλώσει κροκετούλες έκανα το εξής κόλπο! Επειδή όταν με βλέπει να τρώω, ακόμα και όταν είναι τιγκαρισμένο το πιατάκι του έρχεται να δει τι τρώω και να μυρίσει και να γκρινιάξει, έκατσα πάνω απ το μπολάκι με τις κροκέτες :redface: και έκανα ήχους μασουλήματος. Αρχικά μύρισε τις κροκέτες και γκρίνιαξε.Μετά όμως έβαλα μερικές στο χέρι μου και άρχισε να τις τρώει δειλα δειλά και μετά ΚΑΙ από το μπολάκι!!!:lol::blink:

Η συσκευασία είναι αυτή; Τη βρήκα σε γαλλικό σάιτ ( είναι γαλλική η μάρκα), αλλά κι εκεί 12,50 Ευρώ έχει. :/:

images.php

Αν τους δώσουμε σκόνη γάλα για μωρά; Εννοώ ανθρώπους όχι γατιά; Δεν κάνει; Νομίζω έρχεται πιο φθηνά.

οχι δεν κανει το αθρωπινο. Να ξερετε το Ορμιλακ κι αυτο της Royal caninειναι τα καλυτερα κι ενα αλλο που δεν θυμαμαι. Αλλα ειναι περιεργο που σου κρατησε τοσο λιγο ... εμενα μου κρατουσαν πιο πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back