Γάταρος ψάχνει σπίτι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Bijoux

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
O Ασπρούλης είναι ένας γάταρος που στοργή ψάχνει και στοργή δεν βρίσκει. Θύμα της κρίσης κι αυτός, κατέληξε άστεγος και αδέσποτος! Στη γειτονιά τον ταΐζουν ναι μεν, αλλά παραμένει εκτεθειμένος στις διαθέσεις των περαστικών. Πάνω από τρεις φορές είχε βρεθεί δεμένος με λαστιχάκια και σελοτέιπ το οποίο του τύλιγε τα αυτιά και το στόμα, ώστε να μην μπορεί να το φάει! Είναι φουλ χαδιάρης και σπιτίσιος, και ψάχνει απεγνωσμένα μια αγκαλιά να γουργουρίσει. Είναι μικρός σε ηλικία και στειρωμένος. Για να τον αποκτήσετε επικοινωνήστε με την κα Κατερίνα στο τηλ. 210-7775912

395517_10150632500130202_165272310201_11483006_1941213411_n.jpg

Κοινοποιήστε όσοι μπορείτε, για να βρει σπιτάκι αυτό το αγγελούδι!

facebook

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ είναι πανέμορφος!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ελένη Πέτα τον βρήκε τον γάτο της...εσείς, τι θα λέγατε για τον στοργικό γατούλη της παραπάνω φωτογραφίας;

ht

Αυτός ο γάτος πρέπει να βρει οπωσδήποτε σπίτι!
Είναι πραγματικά υπέροχος! :)

Παιδί μου απίθανο, παιδί μου ατελείωτο! Μπήκε στις σελίδες του φατσοβιβλίου (aka Facebook) η αγγελία; Αν όχι πείτε μου να τη βάλω :)

έχει μπει εδώ

Κι από ότι είδα ενδιαφέρθηκε ήδη ένας από Σαντορίνη...ωραία, αφού μπήκε τώρα θα το μοιράσουμε και ποστάρουμε παντού. Καλή τύχη! :D

Κι από ότι είδα ενδιαφέρθηκε ήδη ένας από Σαντορίνη...ωραία, αφού μπήκε τώρα θα το μοιράσουμε και ποστάρουμε παντού. Καλή τύχη!

Δε νομίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από Σαντορίνη...και ο υπέροχος αυτός γατούλης περιμένει ακόμα για μια ζεστή και ασφαλή αγκαλιά...:/:

Σοβαρά; Α...για να το ψάξω το θέμα...γιατί είδα στο FB κάποιον που έγραψε ότι του άρεσε αλλά ήταν Σαντορίνη (οπότε προφανώς το θεωρούσε εμπόδιο) :ropalo:
et voila! ελπίζω να ακολουθήσει τη συμβουλή μου και να πάρει κανένα τηλέφωνο...

https://www.facebook.com/photo.php?...2499620202.443851.165272310201&type=1&theater

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back