Γάτα Αγκύρας

cofouli

Νεοφερμένο μέλος

Η cofouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Θέλω να μου επίτε σας παρακαλώ ό,τι σχετικό γνωρίζετε για τα γατάκια Αγκύρας... Βρήκα ένα αρσενικό καθαρόαιμο μέσω αγγελίας και σκέφτομαι να το αγοράσω... Έχει παράταιρα ματάκια και έχω ακούσει ότι συνήθως είναι κουφά όσα έχουν διαφορετικού χρώματος μάτια... Αληθεύει; Διαφωτίστε με!!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουφά είναι συνήθως τα λευκά γαλανομάτικα γατάκια (αν θυμάμαι καλά).:redface: Όπως και να 'χει η κώφωση στις γάτες είναι η πιο ελαφριά αναπηρία και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καθόλου.

Η συμβουλή μου, όμως, είναι να μην αγοράσεις γατάκι από αγγελία. Πρώτον, δεν έχεις καμιά απολύτως εγγύηση ότι είναι καθαρόαιμο και δεύτερον δεν έχεις καμιά εγγύηση για την κατάσταση της υγείας τους. Δυστυχώς, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν έχουν ιδέα από ράτσες (τα περισσότερα απ' αυτά που πουλιούνται ως καθαρόαιμα είναι στην πραγματικότητα ημίαιμα) ούτε από τις ιατρικές φροντίδες που απαιτεί ένα γατάκι και η μητέρα του. Έχουμε δει πολλά γατάκια που δίνονται άρρωστα ή/και με ψύλλους από τέτοιους "φιλόζωους" ιδιοκτήτες.:down:

Αν θέλεις οπωσδήποτε ράτσας, καλύτερα να απευθυνθείς σε έναν καλό εκτροφέα.

Τέλος, να σε παρακαλέσω να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λετε να μην το παρω ε? σε τι εκτροφειο να το ψαξω ξερετε κανενα?

Προσωπικά, δεν ξέρω κανένα για Αγκύρας, αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον Ελληνικό Όμιλο Γάτας για να σου πουν τους εκτροφείς τους.
Θα χρειαστεί να πάρεις μερικές φορές, γιατί δυστυχώς τα περισσότερα στην Ελλάδα λειτουργούν με όρους δημοσίου.:/:

Edit: Κι επειδή το νούμερο που σου έδωσα πριν μάλλον δεν ισχύει πια, αυτά είναι τα σωστά τηλέφωνα του ΕΟΓ
210 9021302
210 6613634

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back