Γάτα Βιρμανίας

Με συχνο βουρτσισμα και καλη τροφη,δεν μαδανε τοσο.Βεβαια ειναι μακρυτριχες γατουλες.Αν δεν εισαι ενηλικος θα πρεπει να εχεις υποψιν σου οτι θα πρεπει να ταξιδεψεις σε εκτροφειο του εξωτερικου για να αποκτησεις μια γατουλα αυτης της ρατσας,μια και εδω δεν υπαρχουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι γατούλες Βιρμανίας μαδάνε πολύ,γιατί ο μπαμπάς δε θέλει ''γατότριχες'' μεσα στο σπίτι.Αν και νομίζω ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι φυσιολογικό.
Εξάλλου,εμάς δε μας πέφτουν τρίχες;:lol::lol::lol::lol:

Χριστίνα/bunny
Γεια σου!! δεν μαδανε πολυ ...ουτε λιγο...αλλα οσο μια φυσιολογικη γατα!! Πρεπει βεβαια να τη βουρτσιζεις αρκετα συχνα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόβλημα.Μόλις ανακοίνωσα στους γονείς μου πως το καλύτερο κατοικίδιο για μενα είναι μια γατα Βιρμανίας απάντησαν με την αγαπημένη τους λέξη:ΟΧΙ.:mad:
Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω μερικά χρόνια ακόμα...:/:
Αλλά που θα μου πάει,μια μέρα θα έχω στην αγκαλιά μου ένα Βιρμανάκι ολο δικό μου!!!:happy:

Χριστίνα/bunny

Πρόβλημα.Μόλις ανακοίνωσα στους γονείς μου πως το καλύτερο κατοικίδιο για μενα είναι μια γατα Βιρμανίας απάντησαν με την αγαπημένη τους λέξη:ΟΧΙ.:mad:
Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω μερικά χρόνια ακόμα...:/:
Αλλά που θα μου πάει,μια μέρα θα έχω στην αγκαλιά μου ένα Βιρμανάκι ολο δικό μου!!!:happy:

Χριστίνα/bunny
Μην στεναχωριεσαι....παντως αν θες να συζητησεις μαζι μας ειτε εχεις ειτε οχι γατουλα βιρμανιας, γραψε μας εδω..https://www.mypetz.gr/posts/5402388/

Μην στεναχωριεσαι....παντως αν θες να συζητησεις μαζι μας ειτε εχεις ειτε οχι γατουλα βιρμανιας, γραψε μας εδω..https://www.mypetz.gr/posts/5402388/

Τουλάχιστον έχω τον Έλβις το κουνελάκι μου.Είναι 9 μηνών και είναι γλύκας:inlove:και τον αγαπώ πολύ.Του αρέσει το μαρούλι,η μπανάνα ,το καρπούζι ,το ροδάκινο και πολλά άλλα!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία του!
Είναι ο μπουλούκος μου!!!:happy: :hello:

Χριστίνα/bunny

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω για γάτες βιρμανίας.Απ'ότι κατάλαβα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κάποιος.Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα?Γιατί αυτό?:hmm:Εσείς που έχετε τις έχετε πάρει από εξωτερικό κ πώς?Αν ζευγαρώσει πάντως κάποιος τη γατούλα του κ ενδιαφέρεται να δώσει κάποια γατάκια θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε.Οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ πολύ!:)

Καλησπερα.
Σου απαντησα και στην αγγελια σου.Εκτροφειο Ιερης Βιρμανιας δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Μπορεις να μπεις στο νημα Birman-maniacs για να σε κατατοπισουν οι ιδιοκτητες σχετικα με εκτροφεια του εξωτερικου.

1145485Domestic-Cat-Young-Birman-Ca.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια τι πανεμορφο γατι ειναι αυτο!!!!!!εχω παθει σοκ!!!!ειναι απιστευτα ομορφη!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΑΤΣΑ!!!
Είναι υπέροχες!!!
Carrismoon_Beechbank_Keara_003350.jpg
50005727.JPG
Birmakatze_Seal-Point.jpg
birman_seal.jpg

Να ρωτησω κατι σχετο?
Η ιερη Βιρμανιας ειναι η ιδια με τη σκετη Βιρμανιας?
Η διαφορες τους με τις Σιαμ ειναι μονο οτι οι πρωτες ειναι κοντοτριχες?
Γιατι εχω δει πολλα ημιμακρυτριχα καπως που θα ελεγα ειναι Βιρμανιας αλλα μου ειπαν ειναι Σιαμ!:blink:

Εδω βρε Ελενα ειναι νημα για τις ερωτησεις τεχνικου χαρακτηρα!:lol:Μπα σε καλο σου βραδιατικα...
Για να απαντησω παντως στην απορια σου,αλλη φυλη ειναι η Βιρμανιας,κι αλλη Ιερης Βιρμανιας.Οχι,οι διαφορες των βιρμανικων με τις σιαμ ειναι παρα πολλες,οι Ιερης Βιρμανιας εχουν πιο στρογγυλο προσωπο,μικροτερα και πιο στρογγυλεμενα αυτια,στρογγυλη μουσουδα με δυνατο σαγονι,αλλη αποχρωση ματιων,ημιμακρυτριχο τριχωμα,λευκα καλτσακια...εντελως αλλο πραγμα.Ημιμακρυτριχα σιαμ δεν υπαρχουν,τα σιαμ ειναι μονο κοντοτριχα,παρομοια με σιαμ αλλα σε ημιμακρυτριχο ειναι οι Μπαλινέζες.

Εδω βρε Ελενα ειναι νημα για τις ερωτησεις τεχνικου χαρακτηρα!:lol:Μπα σε καλο σου βραδιατικα...
Για να απαντησω παντως στην απορια σου,αλλη φυλη ειναι η Βιρμανιας,κι αλλη Ιερης Βιρμανιας.Οχι,οι διαφορες των βιρμανικων με τις σιαμ ειναι παρα πολλες,οι Ιερης Βιρμανιας εχουν πιο στρογγυλο προσωπο,μικροτερα και πιο στρογγυλεμενα αυτια,στρογγυλη μουσουδα με δυνατο σαγονι,αλλη αποχρωση ματιων,ημιμακρυτριχο τριχωμα,λευκα καλτσακια...εντελως αλλο πραγμα.Ημιμακρυτριχα σιαμ δεν υπαρχουν,τα σιαμ ειναι μονο κοντοτριχα,παρομοια με σιαμ αλλα σε ημιμακρυτριχο ειναι οι Μπαλινέζες.
Ουφ μπερδευτικα ακομη πιο πολυ!
Αυτα που εχουν το ιδιο χρωμα με τις Σιαμ,μπλε ματια,μακρυτριχα και ασπρα καλτσακια ιντα'ναι?Ιερη ή σκετη?
Τις Μπαλινεζες πρωτη φορα τις ακουω...Καλα ποσες ρατσες υπαρχουν?:lol:

Επισης πως θα ξεχωρισω μια ιερη Βιρμανιας απο μια απλη Βιρμανιας? (Συνοπτικα και συγγνωμη για τις ερωτησεις)

Ειναι Ιερης Βιρμανιας.
Φυλες υπαρχουν παρα πολλες,ριξε μια ματια εδω.;)

Επισης πως θα ξεχωρισω μια ιερη Βιρμανιας απο μια απλη Βιρμανιας? (Συνοπτικα και συγγνωμη για τις ερωτησεις)
Οι πρωτες φορανε καπελο σαν αυτο του Πάπα.:lol::lol::lol:Συγνωμη,δεν αντεξα...:lol::lol::lol:
Ειναι εντελως αλλες φυλες,δες μια Ιερης Βιρμανιας και μια Βιρμανιας:
445606059_8774241588.jpg
Burmese-5626.jpg

Οι πρωτες φορανε καπελο σαν αυτο του Πάπα.:lol::lol::lol:Συγνωμη,δεν αντεξα...:lol::lol::lol:
Ειναι εντελως αλλες φυλες,δες μια Ιερης Βιρμανιας και μια Βιρμανιας:
445606059_8774241588.jpg
Burmese-5626.jpg
Η Σεμελη δηλαδη ειναι Ιερη?:P Σορυ αλλα την πρωτη φωτο την εχω δει παρα πολλες φορες να την αναφερουν ως "Βιρμανιας"! Γιαυτο μπερδευτικα!
Οι Βιρμανιας δηλαδη δεν βγαινουν στο χρωμα της Σιαμ?

Ναι,η Σεμελη,οπως κι ο Μορφεας ειναι Ιερη Βιρμανιας.Πολλες φορες την αναφερουν σκετη βιρμανιας για ευκολια.Μαλλον ως χρωμα των σιαμ εννοεις το seal point.Ειναι χρωματισμος,και υπαρχει σε πολλες φυλες,οπως στις μπαλινεζες,τις ιερης βιρμανιας,στα περσικα...

Ναι,η Σεμελη,οπως κι ο Μορφεας ειναι Ιερη Βιρμανιας.Πολλες φορες την αναφερουν σκετη βιρμανιας για ευκολια.Μαλλον ως χρωμα των σιαμ εννοεις το seal point.Ειναι χρωματισμος,και υπαρχει σε πολλες φυλες,οπως στις μπαλινεζες,τις ιερης βιρμανιας,στα περσικα...
Αχα.Κατεω το!Θενκς καλο μου!:up:

Αχα.Κατεω το!Θενκς καλο μου!:up:
Δεν κανει τιποτα!Τα υπολοιπα οσον αφορα τους χρωματισμους μπορεις να τα δεις εδω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back