deni
Νεοφερμένο μέλος
Ο deni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
09-03-07
16:22
καλησπέρα σας! οπως είπα και πριν είμαι νέα γατο-ιδιοκτήκτρια και παλιά γατόφιλος.πριν από τρεις μήνες αγόρασα μια γάτα περσίας η οποία από την ώρα που την πήρα με έβαλε σε μπελάδες αλλ την αγαπώ τόσο πολύ που προς το παρόν τα παραβλέπω. Από την πρώτη στιγμή που την είδα στο κλουβί της τη λάτρεψα αν και κάτω από τα ματάκια της είχε κάτι μαύρα κακαδάκια.Στο μαγαζί μου είπαν ότι θα την τα καθαρίσει ο γιατρός όταν θα την πάω για εμβόλιο.Μέχρι να την πάω της τα καθάριζα με χαμομήλι αλλά όσο τα καθάριζα τόσο έβγαζε περισσότερο.Σε δυο μερες την πήγα στο γιατρό ο οποίος είπε ότι δεν είχε επαρκή ποσότητα δακρύων , μου έδωσε ένα κάρο αλοιφές , μου πήρε και 200 ευρώ και πήγα σπίτι να φροντίσω τη γάτα μου.¨Ομως και μετά από 20 μέρες δεν είδα διαφορά καμία ούτε στο μήνα .Και μάλιστα όταν της έβαζα την αλοιφώ πρήζονταν πάρα πολύ τα μάτια της 0 φυσιολογική αντίδραση έλεγε για τις πρώτες μέρες - η οποία όμως στην περίπτωση της δικήσ μου γάτας συνεχίστηκε.Την ξαναπάω στον ίδιο και μου είπε να μου κπανει ανάλυση κοπράνων..!!!!αλλα στο μεταξύ μου ειπαν για τον συγκεκριμένο γιατρό όχι και πολύ καλκά λόγια οποότε είπα να την πάω σε άλλον.¨ετσι κι έκανα. Ο δεύτερος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό της ράτσας της , το οποίο το διάβασα και γω σε διάφορα site για γάτες περσίας . Της έκανα θεραπεία με ένα απλό tobreχ , είδα διαφορά αν και δεν σταμάτησε τελειως αλλα μόλις το σταματώ ξαναρχίζει.Τι να κάνω?
Και κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω.Καμιά φορά όταν κάνει την χοντρή ανάγκη της , κολλανε κομματάκια στην τρίχα της και τη βάζω για μπάνιο.Το έκανε όταν ήταν 2 μηνών , και έλεγα ότι είναι μικρή . Αλλά και μετα 3 μηνες συμβαίνει . Και με ανησυχει γιατι όταν λείπω κοιμάται στο κρεβάτι μου .
Και κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω.Καμιά φορά όταν κάνει την χοντρή ανάγκη της , κολλανε κομματάκια στην τρίχα της και τη βάζω για μπάνιο.Το έκανε όταν ήταν 2 μηνών , και έλεγα ότι είναι μικρή . Αλλά και μετα 3 μηνες συμβαίνει . Και με ανησυχει γιατι όταν λείπω κοιμάται στο κρεβάτι μου .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
09-03-07
16:35
το πρόβλημα με τα μάτια έχω ακούσει ότι το έχουν όλες οι περσικές, όπως επίσης ότι λόγω τριχώματος θέλουν καθημερινή περιποιηση, (αυτό που λες για τα κακακια της ισχύει αλλά δεν φταίει η καημενη)
.
Χαμομήλι δεν κάνει. Μην το χρησιμοποιείς. Καλύτερα θα είναι πλύσεις με φυσιολογικό ορό. Θα σου πουν περισσότερα τα παιδιά από το σαιτ που έχουν πέρσες...
Καλως όρισες. Να κάνεις υπομονή..θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα
. Χαμομήλι δεν κάνει. Μην το χρησιμοποιείς. Καλύτερα θα είναι πλύσεις με φυσιολογικό ορό. Θα σου πουν περισσότερα τα παιδιά από το σαιτ που έχουν πέρσες...
Καλως όρισες. Να κάνεις υπομονή..θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-03-07
16:40
Δυο πολυ απλα πραματακια της κουρευεις το πωπουδακι πισω και λιγο τα ποδαρακια και συνεχιζεις τομπρεξ μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση μεγαλωνοντας θα γινει λιγοτερο εξισου δες μηπως εχει γριπουλα εχω 3 και τις ξερω καλα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
09-03-07
18:21
ναι ετσι ειναι κουρεψε τις τριχες πισω,μετα δεν θα εχεις προβλημα με αυτο και εγω στο σκυλακι μου που ειναι μακρυτριχο ετσι εχω κανει!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
09-03-07
18:44
Κι εμείς το ίδιο με το yorkshire terrier που είναι μακρύτριχο. Οπότε φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για τις μακρύτριχες γατούλες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum