Γάτα αντικρίζει νεκρά τα γατάκια της!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Γάτα που αντικρίζει νεκρά τα γατάκια της

ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ - Η ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Με αφορμή τον ελληναρα που σκότωσε τη γάτα και το έβαλε και στο internet βάζουμε αυτές τις φωτογραφίες. Ειναι μια γάτα που αντίκρισε το χειρότερο της εφιάλτη. Κάποιος διεστραμμένο πυροβόλησε τα γατάκια της και τα έβαλε νεκρά δίπλα της για να τα δει. Οι φωτογραφίες ειναι τραγικές. Το περιστατικό έγινε στην Κίνα πριν λίγες μέρες.

Πηγή:troktiko
.................................................................................................

Δεν ξέρω τι να πω.:mad:Μόνο σιωπώ.Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε πάνω στον τίτλο.Εγώ πάντος δεν τις είδα και ούτε πρόκειται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα δω τις φωτο,μου φτανει το βλεμμα της μαμας τους...Μετα ακουγομαστε και "καπως" οταν ευχομαστε να παθουν κι οι θυτες οτι και τα θυματα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα δω τις φωτο,μου φτανει το βλεμμα της μαμας τους...Μετα ακουγομαστε και "καπως" οταν ευχομαστε να παθουν κι οι θυτες οτι και τα θυματα τους.

Ή που λένε: καλύτερα να είσαι φιλάνθρωπος παρά φιλόζωος;Σε τέτοια κτήνη δεν χρειάζεται φιλανθρωπία.ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!:mad::mad::mad::mad:

Συμφωνω κι επαυξανω,κι ας ξερω οτι καποιοι θ'αρχισουν παλι τα γνωστα σχολια.

Θέλει γερά νεύρα για να δεις τις φωτογραφίες.:/: Ωστόσο ήμουν αρκετά περίεργη για να τις δω.Είναι πάρα πολύ σκληρό θέαμα...Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.:down:

Ή που λένε: καλύτερα να είσαι φιλάνθρωπος παρά φιλόζωος;Σε τέτοια κτήνη δεν χρειάζεται φιλανθρωπία.ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!:mad::mad::mad::mad:
αυτα που λες ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ εσυ τωρα, τα λεμε εγω και η ΝΟΝΙΚΑ εδω και πολλυ καιρο. καποιοι ομως μας κατηγορουσαν οτι δεν ειμαστε φιλανθρωποι.φιλανθρωποι ειμαστε φιλοκτηνοι δεν ειμαστε.εχουμε συνηθησει να ακουμε για τις προκοπες της ΚΙΝΑΣ εγω προσωπικα κανω μποικοταζ εδω και μηνες στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

αυτα που λες ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ εσυ τωρα, τα λεμε εγω και η ΝΟΝΙΚΑ εδω και πολλυ καιρο. καποιοι ομως μας κατηγορουσαν οτι δεν ειμαστε φιλανθρωποι.φιλανθρωποι ειμαστε φιλοκτηνοι δεν ειμαστε.εχουμε συνηθησει να ακουμε για τις προκοπες της ΚΙΝΑΣ εγω προσωπικα κανω μποικοταζ εδω και μηνες στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και για τα προιόντα που δεν υπάρχει στο σπιτι μας ούτε ένα.Όμως όταν βλέπω το βλέμμα της γάτας φρικάρω!Το όνομά μου είναι Αγνή...

δυσρηχος πολλα απο τα περηστατικα κακοποιησης ζωων και θανατοσης αυτων δεν βλεπουν την δημοσιοτητα. πριν 10 ημερες ενας γνωστος μου απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ μου ειπαι πως εκει οι φιλοζωηκοι συλογοι μαζευουν τα αδεσποτα γατια και σκυλια και τα κρατανε μια εβδομαδα μηπος βρεθει ο ιδιοκτητης τους. μετα απο μια εβδομαδα τα ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ. η συγκεκριμενη καταγκελια του γνωστου μου εχει και συνεχεια που δεν θελω να ανφερω διοτι ειναι αντρηχιαστηκη.απλα δεν ειναι η ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ. υπαρχουν και χειροτερα

δυσρηχος πολλα απο τα περηστατικα κακοποιησης ζωων και θανατοσης αυτων δεν βλεπουν την δημοσιοτητα. πριν 10 ημερες ενας γνωστος μου απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ μου ειπαι πως εκει οι φιλοζωηκοι συλογοι μαζευουν τα αδεσποτα γατια και σκυλια και τα κρατανε μια εβδομαδα μηπος βρεθει ο ιδιοκτητης τους. μετα απο μια εβδομαδα τα ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ. η συγκεκριμενη καταγκελια του γνωστου μου εχει και συνεχεια που δεν θελω να ανφερω διοτι ειναι αντρηχιαστηκη.απλα δεν ειναι η ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ. υπαρχουν και χειροτερα

Δεν μπορώ να το πιστέψω!:blink:Τέρατα είναι!:mad::mad::mad::mad:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385001:
Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου, ειμαι τραγικα φιλοζωη απο οταν ημουν μικρο παιδακι, και δεν εχω το κουραγιο να κοιταξω τις φωτογραφιες.
Αλλα μη μιλατε για θανατικη ποινη, γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Αυτος που σκοτωνει τον δολοφονο, ειναι εξισου κτηνος.
Να τον ριξουν σε ενα κελι, να μην ξαναδει το φως του ηλιου, μονο με νερο και παξιμαδια να την βγαζει.
Αγνη, 12 χρονων κοριτσακι, ντροπη να μιλας για θανατικη ποινη, λες και σκοτωνεις ενα κουνουπι. Δεν ειναι τιμωρια ο θανατος. Οταν σεβεσαι την ζωη, σεβεσαι καθε ζωη, και οχι μονο το γατακι (που προσωπικα λατρευω) και το σκυλακι. Μη μιλατε για θανατικη ποινη, χωρις να αναλογιστειτε τι σημαινει αυτη οι ποινη.

Εγώ πάλι θα βγω off αλλά αυτό το 12 χρονων μάλλον έχει αλλάξει.
Αν έχεις μεγαλώσει στο εν τω μεταξύ Αγνή κι επειδή ο λόγος σου δε θυμίζει με τιποτα παιδι αυτης της ηλικίας, καλύτερα διορθωσε την ηλικια σου ή αν δε μπορείς ζήτα βοήθεια των mods. Χώρια που εγκυμονεί και κινδύνους ...
Στο θέμα αυτο εχει γινει αναφορά ξανα οποτε...sorry που σας έβγαλα εκτος θέματος.

Έχετε δίκιο για την θανατική ποινή.Το είπα εμβρασμού ψυχής.....
Όχι 12 είμαι!Φενια 72.Δε θέλω να θίξουμε ξανά αυτό το θέμα γιατί είχε γίνει και παλιά.Νομίζω εξάλου για όσους με ξέρουν ότι έχω αποδείξει την ηλικία μου!

Όχι 12 είμαι!Φενια 72.Δε θέλω να θίξουμε ξανά αυτό το θέμα γιατί είχε γίνει και παλιά.Νομίζω εξάλου για όσους με ξέρουν ότι έχω αποδείξει την ηλικία μου!

Οκ, εσύ ξέρεις καλό μου.

Βγαλε μια-δυο φωτογραφιες κοριτσακι μου, με το προσωπακι σου και την γατουλα σου, να τις ανεβασεις, να ληξει μια και καλη το θεμα της ηλικιας σου:happy:
Εγω ειμαι νεα στο φορουμ, και σε αυτο το θεμα δεν ειδα να πεις κατι που σε δειχνει μεγαλυτερη, ουτε εχω ξανακουσει να εχει γινει θεμα, αλλα για να μην ειναι ο κοσμος καχυποπτος, δειξε μας τη φατσουλα σου (συνοδευομενη απο το γατουλινι σου, ε?)

Οσον αφορα το θεμα που αναπτυξαμε παραπανω, χαιρομαι που αναθεωρησες. Αμαρτια, κοριτσακι να εχεις τετοιες πεποιθησεις. Μονο πικρα θα σου φερουν, γιατι ο κοσμος ειναι κακος, να το ξερεις. Και μακαρι να σου ερθουν ολα ροδινα, αλλα δεν ειναι η ζωη παραμυθι.:/:

Κάποιοι δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι. Το Ιnferno στεναχωρήθηκε πολύ που κάποιοι ανώμαλοι τη βρίσκουν σκοτώνοντας ζωάκια:cry::cry::cry::cry::cry:

Κάποιοι δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι. Το Ιnferno στεναχωρήθηκε πολύ που κάποιοι ανώμαλοι τη βρίσκουν σκοτώνοντας ζωάκια:cry::cry::cry::cry::cry:

Ωωω, μη κλαις inferno *hug* ειναι στον γατο παραδεισο τωρα τα γατουλινια! :/: Εκει που στα δεντρα φυτρωνουν σαρδελιτσες, και το χορταρι ειναι φτιαγμενο απο κλωστες και κορδονια, και δεν εχει που8ενα νερο! :/:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385354:
Ωωω, μη κλαις inferno *hug* ειναι στον γατο παραδεισο τωρα τα γατουλινια! :/: Εκει που στα δεντρα φυτρωνουν σαρδελιτσες, και το χορταρι ειναι φτιαγμενο απο κλωστες και κορδονια, και δεν εχει που8ενα νερο! :/:

Και βρίσκει παντού τεράστια κουβάρια....................:/:

Η συζήτηση για τη θανατική ποινή μεταφέρθηκε εδώ.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385342:
Βγαλε μια-δυο φωτογραφιες κοριτσακι μου, με το προσωπακι σου και την γατουλα σου, να τις ανεβασεις, να ληξει μια και καλη το θεμα της ηλικιας σου:happy:
Εγω ειμαι νεα στο φορουμ, και σε αυτο το θεμα δεν ειδα να πεις κατι που σε δειχνει μεγαλυτερη, ουτε εχω ξανακουσει να εχει γινει θεμα, αλλα για να μην ειναι ο κοσμος καχυποπτος, δειξε μας τη φατσουλα σου (συνοδευομενη απο το γατουλινι σου, ε?)

Οσον αφορα το θεμα που αναπτυξαμε παραπανω, χαιρομαι που αναθεωρησες. Αμαρτια, κοριτσακι να εχεις τετοιες πεποιθησεις. Μονο πικρα θα σου φερουν, γιατι ο κοσμος ειναι κακος, να το ξερεις. Και μακαρι να σου ερθουν ολα ροδινα, αλλα δεν ειναι η ζωη παραμυθι.:/:
Εγω εχω δει φωτογραφια με το γατουλινι της(και εκεινη βεβαια)12 ειναι στ'αληθεια:happy:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385354:

Και βρίσκει παντού τεράστια κουβάρια....................:/:
Πολυ ομορφα λογια......κριμα στα γατακια.Ποσο οδυνηρο θα ειναι αραγε μια μαμα να βλεπει νεκρα τα μωρα της...αντιο γατουλινακια:bye::bye::bye:

αγάπη μου γλυκια ποιος μακακας ρεεε??:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back