τo κακόΜaraki
Νεοφερμένο μέλος
Η τo κακόΜaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
25-06-10
15:55
παιδια γεννησε παλι η γατα στο μπαλκονι μου, ηδη της ψοφησε 1 κι αμα της τα αφησω θα τα ψοφησει ολα παλι οπως καθε φορα... Εγω ηδη πήρα 2 γατια, απο 2 διαφορετικες γεννες της και δεν μπορω να παρω αλλα και ειναι παρα πολυ μικρα, χθες πρεπει να τΑ εκανε
τα θελει καποιος; ή να τα αφησω στη μοιρα τους;
καποιος να ερθει να τη μαζεψει να τη στειρωσειιιιιιιιιιι, ειναι αγρια δεν πιανεται!!!!!!! γκρρρρρρρρρ

τα θελει καποιος; ή να τα αφησω στη μοιρα τους;
καποιος να ερθει να τη μαζεψει να τη στειρωσειιιιιιιιιιι, ειναι αγρια δεν πιανεται!!!!!!! γκρρρρρρρρρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
25-06-10
17:53
Προφανώς σας εμπιστεύεται, νοιώθει ασφάλεια και αγάπη για να έρχεται και να γεννάει σε σάς.
Υπάρχουν προγράμματα απο φιλοζωικές, καθώς και παγίδες ή τρικ να πιαστεί μια άγρια γάτα.
Αυτό κάνουμε όλοι...

Υπάρχουν προγράμματα απο φιλοζωικές, καθώς και παγίδες ή τρικ να πιαστεί μια άγρια γάτα.

Αυτό κάνουμε όλοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool