Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι! Εύχομαι τα καλύτερα για τα μωρουλίνια, να μεγαλώσουν κ να έχουν μια καλή ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε, να ζήσουν τα μικρούλια! Να μας ενημερώσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginny
Νεοφερμένο μέλος

Τέλοσπάντων, όλα τα γατάκια ζουν και θηλάζουν - τα δύο με τη βιολογική μαμά και τα δύο με τη θετή. Η υπόθεση τελικά έχει πολύ καλύτερη εξέλιξη από ότι θα ελπίζαμε ποτέ..

Καθώς θα μεγαλώνουν τα γατάκια (και θα μοιάζουν λιγότερο με ποντικάκια) θα ανεβάζω φωτογραφίες τους για οφθαλμόλουτρο!

Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος

ginny
Νεοφερμένο μέλος

Εντωμεταξύ εγώ έσπασα το πόδι μου και μου είναι αδύνατον να πηγαίνω να βλέπω τα άλλα δύο γατάκια που έμειναν με τη βιολογική μαμά, και έτσι βασίζομαι στις περιγραφές της αδερφής μου.
Ελπίζω τα αδερφάκια τους να είναι υγιή και να μεγαλώσουν ώστε να βρουν σπίτι - στο μεταξύ θα τα φροντίζουμε όσο μπορούμε. Αντίο μικρά μου.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ ποσο κριμα γμτ.

Και ομως,ετσι ξαφνικα φευγουν πολλες φορες.Πανω που λες οτι τα εχεις καραφερει.

Περαστικα σου καλη μου.Να εισαι καλα και ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια.
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Καμιά φορά η μαμά γάτα εγκαταλείπει τα μωρά που δεν θα τα καταφέρουν... από ένστικτο. Σκληρό, αλλά είναι μέρος της οικονομίας της φύσης.
Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια..Ξυπνησα σημερα το πρωι 18-4 και πηρα χαμπαρι οτι μια απο τις γατες μου γεννησε μεσα σε μια κουτα που της ειχα ετοιμασει προσωρινα. Γεννησε 3 μικρα γατακια αλλα η κοιλια της ειναι ακομα πρησμενη και το γεγονος οτι ειναι 3 χρονων και οτι εχει ξαναγεννησει σημαινει οτι εχει ακομα κ αλλα μωρα. Τα γεννησε το βραδυ και το πρωι που ξυπνησα τα βρηκα καθαρα και ζεστα το ενα πανω στο αλλο. Αλλα τωρα εχουν περασει αρκετες ωρες και η γατα δεν πηγαινει μες στην κουτα. Το μονο που κανει ειναι να τριγυρναει και να νιαουριζει οπως κανουν οταν ψαχνουν τα μικρα τους και να πηγαινει στις αλλες μικροτερες γατες που εχω και αφου τις μυρισει προσπαθει να τις πιασει απ το σβερκο . Θελω βοηθεια αμεσα. Τα γατακια κοντευουν να πεθανουν απο εξαντληση και αυτη ειναι απλα σαστισμενη και δεν μπαινει στην κουτα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Νομιζω πως θα επρεπε να επικοινωνησεις το συντωμοτερο με καποιον κτηνιατρο. Αν εχουν μεινει γατακια στην κοιλια της και δεν βγαινουν, χρειαζεται βοηθεια γιατρου για να βγουν, αλλιως θα παθει τιποτα κι εκεινη και φυσικα τα μωρα που εχει γεννησει ηδη χωρις την μανουλα τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dinos1121
Νεοφερμένο μέλος
η γατα μου γεννησε χθες το βραδυ 5 γατακια. καθαρισε μονο το ενα και στα αλλα δεν εχει κοψει καν τον πλακουντα και απο χθες δεν εχει ασχοληθει καν μαζι τους. προσπαθησαμε να τη βαλουμε παλι μαζι με τα μωρα και απομακρυνοταν χωρις καν να δινει σημασια. να προσθεσω οτι η γατα ειναι περιπου 10 χρονων και σ προηγουμενες γεννες ειχε φυσιολογικη συμπεριφορα και ηταν πολυ προστατευτικη με τα μωρα της. τι κανω σ αυτη την περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η γατα μου γεννησε χθες το βραδυ 5 γατακια. καθαρισε μονο το ενα και στα αλλα δεν εχει κοψει καν τον πλακουντα και απο χθες δεν εχει ασχοληθει καν μαζι τους. προσπαθησαμε να τη βαλουμε παλι μαζι με τα μωρα και απομακρυνοταν χωρις καν να δινει σημασια. να προσθεσω οτι η γατα ειναι περιπου 10 χρονων και σ προηγουμενες γεννες ειχε φυσιολογικη συμπεριφορα και ηταν πολυ προστατευτικη με τα μωρα της. τι κανω σ αυτη την περιπτωση?![]()
Τωρα είδα αυτό που έγραψες και θέλω να σε ρωτήσω τι έγινε τελικά με τα μικρά ?
και να σου πω πως μπορει τα μικρα να είναι άρρωστα και για αυτο να μην ασχολείτε μαζι τους η μαμα γατα! τι έχει γίνει? Πήγες σε κάποιον γιατρό? Αν ζούνε ακομα (μακαρι να ζουνε) αναλαβέ εσυ τον ρόλο της μαμας τους περιμενω νεα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antoine-P.
Νεοφερμένο μέλος
Θα την κατεβάσω λίγο στον κήπο για να ξεσκάσει και μόλις την ανεβάσω θα δω αν θα πάει γιατί συνήθως αυτό γίνεται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antoine-P.
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς κατάφερα να την αναγκάσω και τώρα θηλάζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ένστικτο της μάνας γάτας είναι να αφήνονται τα άρρωστα αδύναμα γατάκια πίσω, ώστε να επιβιώσουν τα υπόλοιπα. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με έναν κτηνίατρο.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Προφανως τα γατακια ειναι αρρωστα. Να τα πας στον κτηνιατρο να τα δει γιατι ισως χρειαστει να τα ταιζεις με μπιμπερο γιατι ειναι πολυ πιθανο η μαμα τους να τα εγκαταλειψει. Ειναι παρεπιπτοντως εμβολιασμενη;
Antoine-P.
Νεοφερμένο μέλος
Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα αφού ευτυχώς τα θηλάζει όλα παρόλο που τα 3 από τα 4 φτερνίζονται! Ελπίζω μόνο να μην είναι σοβαρό!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σχεδόν τα πάντα σε μικρά γατάκια είναι σοβαρά, ή μπορούν να εξελιχθούν σε σοβαρά αν δεν πάρουν την κατάλληλη φροντίδα.Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα αφού ευτυχώς τα θηλάζει όλα παρόλο που τα 3 από τα 4 φτερνίζονται! Ελπίζω μόνο να μην είναι σοβαρό!
Οπότε θα συμφωνήσω με την Nelliel και θα σου πω κι εγώ πως πρέπει να τα δει κτηνίατρος.
Να σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ. Ας πούμε πως όταν μεγαλώσεις παντρεύεσαι και η γυναίκα σου κάνει δίδυμα και το ένα από αυτά φτερνίζεται. Τι θα κάνεις; Θα ρωτάς γνωστούς και φίλους τι να κάνεις ή θα πας το παιδί σου στον γιατρό; Για να γίνει κι εκείνο καλά αλλά και για να μην κολλήσει το άλλο.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Με ευχές μόνο, δεν θα λύσεις το πρόβλημα. Βουρ στο γιατρό για θεραπεία και, επιπλέον, να αποτρέψεις το ενδεχόμενο να κολλήσει και το άλλο (που τουλάχιστον ακομα δεν έχει συμπτώματα) .
μουστάκια
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά καλησπέρα. Εχουμε μια γατούλα στο κτήμα, η οποία εκανε τριά μικρα. Ειναι η δευτερη γεννα της. Τα μωρα τα γεννησε στην αποθηκη ενος γείτονα και τώρα που έγιναν 2 μηνών μας εφερε τα δυο ενώ το τρίτο το έχει αφήσει πίσω στην αποθήκη εδώ και μία εβδομάδα. Γιατι συμβαινει αυτο και τι πρέπει να κάνω? Το μικρό ειναι άγριο και δεν μπορω να το πιάσω για να το πάω μαζί με τα άλλα. Μήπως να πάρω τη γάτα και να την πάω στην αποθήκη για να το δει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool