marina289
Περιβόητο μέλος
Ο Καζουμοκουεντινομπαμπάς έχει βιρμανάκια...προφανώς και δεν θα έλεγε ¨προτείνω sphynx¨ ή ¨προτείνω νορβηγάκια¨...
ο vasilios έχει σφιγγάκια, οπότε προφανώς σφιγγάκια θα πρότεινε -αφού είναι και η επιλογή του- ...
Η Δώρα προφανώς και δεν θα πρότεινε ...περσάκια!
Εγώ....
...το τέταρτο που θα πάρω....
θέλω να είναι αδεσποτάκι...Βλέποντας αυτά που παρέχω στα δικά μου, και τί ζωή κάνουν τα δικά μου σε σχέση με τα αδεσποτούλια,δεν το κρύβω... νιώθω ενοχές...
Εδώ γατόδεντρα, ποτίστρες, ένα σωρό, και γύρω μου ένα σωρό αγγελίες με αδέσποτα ματάκια που περιμένουν αγάπη...που αυτή τη στιγμή είναι εξω στους 40 βαθμούς...
Θα ήθελα αν υπάρξει επόμενο να είναι αλανιάρικη ψυχή, τρελλή και αδέσποτη (παρόλη την αγάπη)! Το να παίρνεις αδεσποτάκι φαντάζομαι είναι άλλη αίσθηση και άλλο δέσιμο...
Μου το χρωστάω! Ποτέ μη λες ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ...Μαρινα ..παρακαλεσα να ληξει εδω το θεμα των απαντησεων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κ παντα το ενα ηταν πιο εσωστρεφη το αλλο πιο εκδηλωτικο κτλ.
το ζητουμενο απλα εδω σε ενα ζευγαρι σχετικα ηλικιωμενο με εναν ανθρωπο σε καροτσι απλα αναρωτιεμαι τι θα μπορουσε να γινει?
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά, τα πράγματα είναι σαφή... Οι απαντήσεις του καθενός δίνονται αυτόματα και από τις (γατο)επιλογές του...
Ο Καζουμοκουεντινομπαμπάς έχει βιρμανάκια...προφανώς και δεν θα έλεγε ¨προτείνω sphynx¨ ή ¨προτείνω νορβηγάκια¨...
ο vasilios έχει σφιγγάκια, οπότε προφανώς σφιγγάκια θα πρότεινε -αφού είναι και η επιλογή του- ...
Η Δώρα προφανώς και δεν θα πρότεινε ...περσάκια!![]()
Εγώ.......το τέταρτο που θα πάρω....
θέλω να είναι αδεσποτάκι...Βλέποντας αυτά που παρέχω στα δικά μου, και τί ζωή κάνουν τα δικά μου σε σχέση με τα αδεσποτούλια,δεν το κρύβω... νιώθω ενοχές...
Εδώ γατόδεντρα, ποτίστρες, ένα σωρό, και γύρω μου ένα σωρό αγγελίες με αδέσποτα ματάκια που περιμένουν αγάπη...που αυτή τη στιγμή είναι εξω στους 40 βαθμούς...
Θα ήθελα αν υπάρξει επόμενο να είναι αλανιάρικη ψυχή, τρελλή και αδέσποτη (παρόλη την αγάπη)! Το να παίρνεις αδεσποτάκι φαντάζομαι είναι άλλη αίσθηση και άλλο δέσιμο...
Μου το χρωστάω! Ποτέ μη λες ποτέ!![]()
Ο,τι πρότεινα δεν το έκανα ως άσχετη, έχω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, δουλεύω με παιδάκια με αναπηρίες
και επιπλέον ξέρω πολύ καλά το συγκεκριμένο γατάκι.
Ομως αφού οι άνθρωποι θέλουν ράτσας, μήπως η Δώρα έχει κάποιο κατάλληλο πλασματάκι?
(είναι εκτροφέας γατών νορβηγικού δάσους)
Διαφορετικά θα μπορούσαν όντως ν' αναζητήσουν μια μεγαλύτερη γάτα ράτσας στις αγγελίες εδώ, η οποία να χαρίζεται. Στις αγγελίες θα βρουν και πληροφορίες για το χαρακτήρα και τις συνήθειες του ζώου
οχι μικρουλι

Havana
Διάσημο μέλος
θεωρώ οτι είναι ένα λεπτό θέμα, και θα απαντήσω σε αυτό σαν μέλος σωματείου που έχω δει εκατοντάδες γάτες, γατάκια και συμπεριφορές, τα μικρά γατάκια δεν πιστέυω οτι είναι κατάλληλα για τέτοια περίπτωση ,γιατί απαιτούν έντονη δραστηριότητα , παιχνίδι και αρκετή επίβλεψη γιατί έχουν τη τάση να τρυπώνουν και να κρύβονται παντού, μια γάτα μεγαλύτερης ηλικίας 4-5 ετών ίσως είναι η ιδανική περίπτωση απο την άποψη οτι ο χαρακτήρας της θα είναι γνωστός και δεν θα πρόκειται για έκπληξη!
Επίσης ένα ζωάκι με ελαφρία αναπηρία, πχ ένα τρίποδο (και πιστέψτε έχουμε πολλά στα αζήτητα λόγω της περίεργης κολτούρας μας σαν λαός) ίσως ήταν ακόμη πιο ιδανικό!
Αν τώρα επιμένουν οπωσδηποτε για ράτσα, θεωρώ πως ενα ενήλικο εξότικ, που δεν απαιτεί πολύ φροντίδα όσο ένα περσικό ή αλλο μακρυτριχο σχετικά με το grooming του και απόσο γνωρίζω απο φίλους και εκτροφείς είναι πολύ αγαπησιάρικα πλασματάκια..
ίσως είναι και αυτό μια περίπτωση.
Καλή επιτυχία !

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Eπείδη διάβασα όλη την συζήτηση , και είδα ότι αναφερθήκατε και σε εμένα , όχι δεν θα πρότεινα sphynx σε καμία περίπτωση .Συμφωνώ απόλυτα με την moukelis Δώρα και κλείνοντας θα πρότεινα κάτι άλλο .Μόνο μην με δείρετε , ένα μικρό σκυλί .πχ mini Τσιουάουα. Αγαπησιάρικα , χαδιάρικα , πιτσιποπάκια , κάνουν την ανάγκη τους σε άμμο (εκπαίδεύονται για αυτό), δεν έχουν τρίχα που να χρειάζετε μεγάλη περιποίηση και γενικά αν το μόνο θέμα είναι ότι το άτομο με τις ειδικές ανάγκες θέλει να το έχει συνεχώς αγκαλιά , νομίζω ότι είναι το καταληλότερο .Καμία γάτα όποιας φυλής και να είναι δεν θα κάτσει συνεχώς αγκαλιά . Αίλουροι......
Βασίκα ούτε το τσιουάουα είναι το ιδανικότερο σκυλί. Θα μπορούσαν να πάρουν ένα έτοιμο εκπαιδευμένο σκυλί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι απίστευτα πλάσματα και τους βοηθάνε πάρα πολύ στην καθημερινότητά τους!
Hlianna
Διάσημο μέλος
εχω ενα περσικο κοριτσακι και 2 αρσενικους που ηταν αδεσποτοι..
η περσικη ειναι σαν να μην υπαρχει μεσα στο σπιτι..λες και ειναι μπιμπελο..αθορυβη και χωρις να κανει ζημιες..ομως δεν ερχεται και για πολλα χαδια και ειναι ανεξαρτητη γατα..με λιγα λογια δεν θελει και πολλα πολλα..οσο θελει και οταν θελει εκεινη..ισως ειναι ετσι ο χαρακτηρας της..εχω ακουσει και περσικα που δεν ξεκολλανε απο πανω σου..
αντιθετα τα 2 μου αγορια ειναι τοσο τρυφερα τοσο χαδιαρικα που ειδικα στο ενα πολλες φορες λεω φτανει δεν μπορω αλλο

με κοιτανε στα ματια και με ακολουθουν παντου μεσα στο σπιτι..αρα εγω θα προτιμουσα αρσενικο..
επισης πιστευω και εγω οτι καλυτερα να παρουν μια γατουλα μεγαλυτερης ηλικιας..
αφου το ζευγαρι προτιμα η γατουλα να ειναι ρατσας κοιταξτε και σε αγγελιες εκτος απο τα εκτροφεια υπαρχουν πολλα ενηλικα περσικα ή αλλης ρατσας που ζητουν ενα σπιτι..και ρωτηστε κυριως για το χαρακτηρα της γατουλας..
καλη τυχη!

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

βρηκαν γατα κ μαλιστα αδεσποτουλα.
μαλλον αυτη τους βρηκε στον κηπο τους....ειναι τοσο ησυχη...ουρανοκατεβατη ηρθε!!!!!!!!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starblood
Νεοφερμένο μέλος

κζ8....μπορεις να ριξεις και μια ματια εδω,στα αρθρα για τις ρατσες.Για αυτο τα εχουμε τα αρθρα,,για να τα κοιταμε.![]()
Έφη μου αν διαβάσει κανείς το άρθρο νομίζει πως οι Ρώσικες είναι αγγελάκια επί Γής. Ενώ έχουν τρελές ιδιαιτερότητες (μέχρι πριν 200 χρόνια ζούσαν στα δάση). Οι αρσενικές γίνονται μέχρι επιθετικές όταν νοιώσουν κάποιον να εισβάλει στο χώρο τους. Κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα γράψω κάτι σχετικά.
Με τις άλλες ράτσες του άρθρου δε ξέρω τι γίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool