Γάτα, θύμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων

Αυτο σε σκυλια σαν τη δικια μου, δεν πιανει. Κλειδωνει τοσο πολυ εκεινη την ωρα, που αν την ακουμπησει αλλος γυρναει αυτοματα και δαγκωνει. Τωρα που οσο περισσοτερο τη δουλευουμε, το εχει σχεδον σταματησει, αλλα οσο ηταν αδεσποτη, αν της το εκανε καποιος αυτο, δεν ξερω τι θα γινοταν με το χερι του :rolleyes:

Η δικιά σου είναι Κόκα Μόκα, η απόλυτη νταοσκύλα Ηλιάννα :P
Πέρα απ'την πλάκα, επειδή ακριβώς δεν ξέρεις ποτέ τι ρόλο βαράει ο σκύλος που βλέπεις, δεν επιχειρείς να βάλεις χέρι.
Τότε με το Σαρλουδάκι, είχα ρίξει κλωτσιές, όχι αστεία, αλλά ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι αν δεν είχε επέμβει ο ίδιος ο Άιζακ να με βοηθήσει, δεν θα την είχαν αφήσει -γιατί γι'αυτόν το δάγκωμα είναι φυσιολογικό,δεν φοβάται. Αλλά όταν μου είχε μπει ένα μικρόσωμο στην αυλή από τη διπλανή (όποιος θυμάται), τον είχαν αρπάξει τα δικά μου και παραλίγο να τον κομματιάσουν. Πήρα το λάστιχο, σοκαρίστηκαν και σπάσανε, κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να φύγει ο άλλος. Και παρόλο που ήταν τα δικά μου τα σκυλιά, που τους παίρνω το φαΐ από το στόμα, εκεί ούτε πλησίασα.
Χωρίς πολλά πολλά.. https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=συσκευή υπερήχων απώθησης σκύλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ γλυκιά μου Stelina1232000, δε φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω καλή μου! Πιστεύω ότι μια αντίστοιχη εμειρία θα με στιγμάτιζε για πάντα... Νομίζω ότι με ζώο που δε γνωρίζεις δεν είναι καλό να αναμιχθείς, για τη δική σου ασφάλεια. Σε περίπτωση που είναι ένας σκύλος πιθανώς να μπορείς να του αποσπάσεις την προσοχή, αλλά στην αγέλη οι αντιδράσεις είναι ανεξέλεγκτες και πιθανώς πιο βίαιες, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ο σκύλος είναι εν γένη επικίνδυνος. Επίσης, τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν απρόοπτα, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα μπορούσα να σε συμβουλέψω να χρησιμοποιήσεις κάποιο αντικείμενο που θα έπρεπε να μεταφέρεις εσκεμμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή η συσκευή δεν επηρρεάζει τις γάτες; Δηλαδή οι γάτες δεν ακούν τους υπέρηχους;:hmm:

O Δήμος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για αυτά τα κακόμοιρα πλάσματα που ζουν στους δρομους σε άθλεια κατάσταση...το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ να κάνουμε ότι μπορούμε! Πιστεύω πως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθάμε τα σκυλάκια και τα γατάκια να βρουν ιδιωκτήτες, υπεύθυνους όπου θα τα αγαπήσουν....όπως υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε ζωάκια και οταν βλεπουν καποιο το ταιζουν χωρις δευτερη σκεψη, έτσι υπάρχουν άλλοι που τα παίρνουν και σπίτι τους για μια καλύτερη ζωή! Αν δεν θέλετε ο δήμος να αφανήσει όλα τα αδέσποτα με τον γνωστό τρόπο ευθανασίας (Εμάς έτσι εξαφανίστηκαν ΟΛΑ τα αδέσποτα της περιοχής.....κάποιοι άλλοι λένε ότι τα έφαγαν οι λαθρομετανάστες...κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά σε μια μέρα δεν νομιζω ότι εξαφανίζεται ολόκληρη αγάλη σκύλων!) Οπότε αντί να σκέφτεστε τι θα κάνατε σε περίπτωση που ένας σκύλος κατασπάραζε στην περιοχή σας μια γάτα για οποιοδήποτε λόγο,προνοήστε και βρείτε τουιδιωκτήτη, ο οποίος με συμβόλαιο υιοθεσίας θα σας πιστοποιούσαι ότι θα το προσέχει, ότι θα του βάλει microchip και ότι θα το στειρώσει.....Έτσι και δεν θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να σκεφτείτε τι θα κάνατε.......και θα βοηθάγατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!Μην τα περιμένετε όλα από τους υποτιθέμενους ''ανώτερους'' αυτοί την τσέπη τους κοιτάνε και την εύκολη λύση...δηλαδή φόλα ή ευθανασία!

Αυτή η συσκευή δεν επηρρεάζει τις γάτες; Δηλαδή οι γάτες δεν ακούν τους υπέρηχους;:hmm:

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια.. Αλλά έστω ότι ναι, το πολύ πολύ να ενοχληθεί κι η γάτα λίγο, ξέρω γω.. :hmm: Το θέμα είναι να φύγουν τα σκυλιά για να ζήσει, ας την ενοχλήσουμε και λίγο :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back