Γάτα και αρχάριος ιδιοκτήτης!

Εξαρτάται απο το γατί και απο το πώς θα το αντιμετωπίσεις εσύ καθαρά. Δεν νομίω οτι υπάρχει συνταγή.

Το καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει συνταγή, απλώς ρωτάω εσάς πόσο σας πήρε... Αν μου πείτε ένα χρόνο (παράδειγμα, έτσι?) να οπλιστώ με τρομερή υπομονή, αν μου πείτε 2 μέρες να απογοητευτώ... Στατιστικά βέβαια θα τα πάρω αυτά, όπως είπες, εξαρτάται από το γατί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, τον δικό μου τον βρήκα "έτοιμο", μου ήρθε και μου νιαούριζε να τον υιοθετήσω.
Πιο παλιά, μια γατούλα της θείας μου που την πιάσαμε σε άγρια κατάσταση, την είχαμε καμια εβδομάδα με την μέθοδο που ακολουθείς, απο μακριά, αλλά σε κάποια φάση η θεία μου είπε να εφαρμόσει πιο επιθετικές μεθόδους και το βούτηξε, το κράταγε αγκαλιά τυλιγμένο σε ένα ύφασμα και το χάιδευε. Το μικρό πείστηκε οτι δεν θέλουμε το κακό του και 2-3 φορές έτσι έγινε ήμερο. Αλλα ηταν το πολύ 2 μηνών αν θυμάμαι καλα. Και δεν σου συστήνω αυτή τη μέθοδο, τώρα που έχεις πρόοδο με το μαλακό.
Έχε απλά υπομονή, θα σε συνθίσει και επειδή μου φαίνεται και λιγο φοβιστιάρικο απο τη φύση του, θα δεθεί και πολύ μαζί σου! :)
Υπομονή καλή μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχε απλά υπομονή, θα σε συνθίσει και επειδή μου φαίνεται και λιγο φοβιστιάρικο απο τη φύση του, θα δεθεί και πολύ μαζί σου! :)

Μακάρι drusilia, κι εγώ αυτό περιμένω!

Ααα δόκίμασε να του βάλεις και λίγη απαλή μουσική χαλαρώνουν:redface:

το δοκίμασα στις δικές μου όταν τις πιάνει κρίση παιχνιδιού και σπάνε τα πάντα, στήνονται απέναντι από τα ηχία και ξαπλάρουν ΖZzzz....

Τί μουσική προτιμούν;:hmm:

Οντως παιζει ρολο το γατι...... :hmm::hmm:
Στον δικο μου πηρε κανενα 6μηνο να μην εξαφανιζεται οποτε περπατουσα :(:(
Μου ειχε σπασει τα νευρα...... Περπατουσα οσο μπορουσα σε slow motion και παλι εξαφανιζοταν :lol::lol: Απλωνα το χερι να τον χαιδεψω, ακομη και καθιστη στο πατωμα και ετρεχε κατω απο το καναπε να βρει ασυλο Προσπαθουσα να τον πιασω οταν πηρχε λογος και μπορουσαμε να κανουμε τη διαδρομη κατω απο το καναπε, κατω απο τη τραπεζαρια επι μιση ωρα (ωσπου εγκατελειπα εκνευρισμενη) Ουτε κουβεντα να τον πιασω :/::/:
Και ξαφνικα περιπου στο 6μηνο απλωσα το χερι και ηρθε, περπατησα διπλα του και δεν ετρεξε να κρυφτει :up::up::up: Μεγαλη διαφορα!!! Ειχα απογοητευει. Ελεγα πως θα εχω και μια υποψια γατιου σπιτι καθως μονο την εικονα του απολαμβαναμε απο αποσταση :lol::lol:
Ακομη και σημερα φοβαται αρκετα, αλλα καμια σχεση με τοτε. Μπορω και τον πιανω (μονο στο καναπε και στο κρεβατι), παιζουμε, χαιδευεται.... Ειναι πλεον ενεργο μελος.....
Οποτε μη βαζεις χρονοδιαγραμματα, θα δεις, θα νιωσει καλυτερα. Αυτο ειναι απολυτο δεδομενο. Και αξιζει την αναμονη :):)
Κι εμενα με συγκινησε ο Φρου.....

Τί μουσική προτιμούν;:hmm:

κλασική κυρίως τους αρέσει αλλά εμείς προτημούμε soul και jazz οπότε μας ανέχονται:P

παρατειρώ ότι στήνονται ακριβώς απέναντι από τα ηχεία, ξαπλώνουν, κλείνουν τα μάτια και γίνονται ένα με το πάτωμα, λιώνουν στην κυριολεξία, αν ένα κομμάτι δεν είναι και τόσο του γούστου τους τεντόνουν τα αυτιά τους ανοίγουν τα μάτια και κοιτάνε τα ηχεία:lol:

Παρε το το βραδυ νακοιμαστε μαζι αυτο θα το δεσει πιο ευκολα με σενα.Θα σε δει σαν μαμα και θα πλησιασει

Καλημέρα σε όλους!!!!!!
Έχω πολύ καλά νέα και είμαι ενθουσιασμένη!!! Ακολουθώντας τις συμβουλές σας, χθες το βράδυ, ο Τρόι όχι απλώς με πλησίασε, αλλά κάναμε χαδάκια και παιχνιδάκια, ενώ γουργούριζε όλη την ώρα!!! Και δεν είναι μόνο αυτό: έπαιζε με τα ποντικάκια-παιχνιδάκια του ενώ πριν ούτε να τα φτύσει, ανέβηκε στο κρεβάτι μαζί μου και τριβόταν και πάλι γουργούριζε όλη την ώρα.
Είναι πολύ χαδιάρης ο καημένος (μου το είχε πει και η προηγούμενη μαμά του) και φαίνεται δεν άντεξε χωρίς χάδια μια εβδομάδα!
Σήμερα το πρωί βέβαια, σημασία δεν μου έδωσε. Εν τω μεταξύ, έχω και γυναίκα σήμερα στο σπίτι οπότε μπορεί αυτό να μας πάει λίγο πίσω... Νομίζω όμως το πρώτο βήμα έχει γίνει!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και θα σας κρατώ ενήμερους!

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι:)

:up::up: Καλή αρχή!!:D:D

:up: Άντε, ειδες που ανησυχούσες!

Μπράβο!:up::up:
Έτσι είναι τα άτιμα τα μικρά, μπορεί να κάνουν τα δύσκολα στην αρχή, αλλά κατά βάθος ψοφάνε για χάδι.:rolleyes:

Πολύ ωραία νέα!!! Άντε και καλή αρχή ;)

:up::up::up:
Μπραβο!!!! Ειδες;;;; Τον κερδισες και συντομα μαλιστα!!!!

Τέλεια!!!! :up::up::up:
Δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί στα χαδάκια, απλώς κάποια γατάκια θέλουν το χρόνο τους για να μας εμπιστευτούν.

φυσικά και θέλουν τον χρόνο τους τι είναι να εμπιστεύονται έτσι όποιον νάναι? κουτάβια?:P είναι Γάτες!!!:lol:

:cat:

υπέροχα νέα:D

Καλημέρα και πάλι σε όλους!
Με τον Τρόι τα πάμε μια χαρά, κάθε μέρα και καλύτερα! Επειδή όμως όπως έχω γράψει και στον τίτλο του θέματος, εγώ είμαι αρχάρια στις γάτες, σκοπεύω να σας πρήξω στις ερωτήσεις! :D
Πείτε μου λοιπόν, παρακαλώ, εσείς ΚΟΙΜΑΣΤΕ τα βράδια???? Γιατί δεν βλέπω να σκοπεύει ο γλυκός μου να με αφήσει να κοιμηθώ... Έρχεται μέσα στη νύχτα (2, 3, 4 η ώρα) και είτε με σκουντάει και με ξυπνάει και θέλει χάδια και παιχνίδια είτε επιτίθεται στα πόδια μου, είτε σκαρφαλώνει στη μούρη μου. Περιττό να σας πω ότι το πρωί δεν ανοίγει το μάτι με τίποτα (το δικό μου)! Τι να τον κάνω? Να τον παίζω πριν να πέσω για ύπνο για να εξαντληθεί και να ξεραθεί μετά (όπως κάνουν στα παιδάκια)? Να τον διώχνω από το κρεβάτι μου (αν και αυτό δεν το θέλω, γιατί καθώς λείπω όλη μέρα, δεν τον βλέπω πολύ και είναι σχεδόν η μόνη ώρα που μπορούμε να περάσουμε μαζί... Να κοιμηθούμε όμως κιόλας!)? Any ideas?

Δοκίμασε να παίζεις μαζί του μέχρι τελικής πτώσης, βοηθά σε γενικές γραμμές. Επίσης αυτό το θέμα έχει συζητηθεί εδώ.

Κατά τα άλλα να σου ζήσει και καλά χάδια εύχομαι.

ναι ναι ακριβώς όπως στα μικρά παιδάκια:lol:

αν έχεις στο μυαλό σου ότι οι γάτες είναι αιώνια σαν ένα μικρό παιδάκι και τους φέρεσαι κάπως αντίστοιχα μια χαρά θα είστε:P

Έτσι έκανα με το τέρας όταν ήταν μικρή, μέχρι μα μπορέσω να τη βάλω για ύπνο και να κοιμηθώ κι εγώ επιτέλους την τάιζα και μετά τρέξιμο σ' όλο το σπίτι,εγώ έλιωνα απ'την κούραση κι αυτή έτρεχε λίγο ακόμα και στο τέλος ξερενώταν όπου έβρισκε, είτε πάνω μου είτε στο πάτωμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back