riotshield
Νεοφερμένο μέλος
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω μετακομίσει σχετικά μακρύα μόνος μου και έχω εναν τρελό γάτο (7 κιλων!).
Σύντομα θα μετακομίσω σε δικό μου διαμέρισμα κοντά στους γονείς μου καπάλι. Από τότε που πάρθηκε η απόφαση η μητέρα μου συνεχώς προσπαθεί να με πείσει να απαλαχθώ από τη γάτα, σχετικά ήπια, αλλα πιεστικά λέγοντας ότι δεν πρόκειται να έρχεται στο σπίτι για δεν μπορεί τα ζωα.
Πραγματικά το θεωρώ άδικο μιας και ότι απόφαση θα πάρω θα είναι εις βάρος μου. Έχω πεί στη μητέρα μου ότι ο γάτος θα μείνει μαζί μου αλλα δεν δείχνει να θέλει να το πάρει απόφαση.
Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα/διλημματα? Πως ζυγίζει κάποιος 2 τέτοιες σχέσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν κατάλαβα καλά, ζεις τα τελευταία 2χρόνια με ένα γάτο, που γι¨αυτόν είσαι όλος του ο κόσμος. όχι μόνο για τον δικό σου γάτο, αλλά για ολονών μας τα ζώα

φαντάζεσαι, πως θα νιώσει αυτό το ζώο αν το διώξεις? κ αν καταφέρει να προσαρμοστεί κ δεν φύγει, χαθεί κλπ. Εξάλλου πάλι θα μετακομίσεις μονος σου γιατί το σκέφτεσαι??Αν η μητέρα σου ή οποιοσδήποτε άλλος κάνει ηθικούς εκβιασμούς θα πρέπει να το κοβεις αμέσως. Αν δηλαδή είχες μια σύντροφο κ είχε πάλι "αλλεργία σε αυτήν " η μητέρα σου??? θα την έδιωχνες???
Ημαρτον πια αυτές οι μανάδες-πατεράδες, έχουν λυσσάξει με το να μην έχουν τα παιδιά τους ζώα

απορώ δεν διαβάζουν, δεν μορφώνονται να δουν τι ευγεργετικές ιδιότητες έχει ένα ζώο συντροφιάς στους ανθρώπους, κ ειδικα στα παιδια??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η μάνα μου δεν συχαίνεται της γάτες... αλλά τα σκυλιά.
Ε, της την έφερα ΚΑΙ την σκύλα και ηρέμησε. Μαθαίνει τώρα και πως είναι τα σκυλιά...

Ο πατέρας μου ο κακομοίρης πλέον δεν μιλάει....ενα πιάτο φαγητό θέλει μόνο τίποτα άλλο!
Χαλαρά και δημοκρατικά πράγματα.....
Αλλιώς ή να πάνε αλλού ή δεν θα με ξαναδούν!

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ δεν είχα γάτα-σκύλο μικρή για τον ίδιο λόγο. Πέρισυ -παντρεμένη πια- βρήκα μια γατούλα, την οποία και κρατήσα. Όταν το έμαθαν οι γονείς μου και οι λοιποί συγγενείς δεν τους άρεσε και άρχισαν τη μουρμούρα. Μάλιστα, κάποιοι (π.χ. ο αδερφός μου) έχουν σταματήσει να μας επισκέπτονται. Δε λέω ότι μου αρέσει, αλλά έχω συμβιβαστεί και τον βλέπω στο σπίτι του. Με τον άντρα μου που δεν την ήθελε το συζήτησα αρκετά. Ακόμα το συζητάμε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, μένει και αυτός στο σπίτι και η γνώμη του μετράει όσο και η δική μου.
Εδώ και 3 εβδομάδες, μένω στους γονείς μου λόγω προβλήματος υγείας και η γάτα ήρθε μαζί μου για να μας φροντίζουν και τις δύο.
Η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά έχουν συμβιβαστεί, αν και εξακολουθούν να φρικάρουν περιστασιακά (π.χ. αν τη δουν πάνω στην τηλεόραση
). Όλα συνήθεια είναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
και φυσικα ζει μεσα
κομαται στο κρεβατι τον γονιων μου και την αφηνουν
,το πηραν πια αποφαση
,να φανταστεις τωρα που λογικα θα φυγω για σπουδες δεν θελουν να την παρω μαζι λενε που θα σερνεις το γατι.Εγω στη θεση σου εν θα υπεκυπτα στον ''εκβιασμο ''της μαμαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demi86
Νεοφερμένο μέλος
Ξαφνικά ο πατέρας μου (χρόνια νεφροπαθής με αιμοκαθάρσεις κλπ) μου εξήγησε οτι δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε ζωάκι τύπου σκύλου ή γάτας γιατί το απαγορεύουν οι γιατροί λόγω του χαμηλού ανοσοποιητικού του συστήματος και τέτοιου είδους ζωάκια είναι φορείς πολλών ασθενειών.
Θα σας παρακαλούσα κάποιος που ξέρει έγκυρα να μου πέι αν όλα αυτά είναι "μπαρούφες" όπως υποπτεύομαι...
Επίσης έχω αρχίσει να προσπαθώ να γνωρίσω τις γατούλες της γειτονιάς μου εφόσον δεν μπορώ να έχω μέσα στο σπίτι.
Το μπαλκονάκι του δωματίου μου είναι στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο και με πολύ παρακάλια τους έπεισα να τα ταιζώ και να τα ποτίζω μέχρι να μπορέσω να με γνωρίσουν και να μπορέσω να τα βοηθήσω και με κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.
Όποιος μπορεί ας μου δώσει κάποιες συμβουλές και γι'αυτό ή να με παραπέμψετε σε κάποιο ανάλογο θέμα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλώς σας βρήκα!
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool