AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
26-09-15
20:00
ευχαριστω πολυ... η γιαγια μου δεν βγαινει καθολου εξω ειδικα οταν λειπουμε εμεις... θα ερχεται η θεια μου να κοιμαται τα βραδια... λεει μπορει να καθαρισει την αμμο εστω μια δυο φορες να το κανει δεν θα εχει προβλημα... θα φυγω και το μυαλο μου θα ειναι τι θα κανει συνεχεια τηλεφωνηματα κτλ... οσο γιαυτο που λες η γιαγια μου ειναι αυτη που προσεχει τοσο στη πορτα πρωτα βλεπει που ειναι ο τομ και μετα το ανοιγει φοβαται μην τρεξει εξω λεει
παιζει να αλλαξει η συμπεριφορα του που δεν θα μας βλεπει? εχω ακουσει κατι παρομοια αλλα θα ειναι για 3 μερες οποτε δεν νομιζω να αλλαξει κατι και το ελπιζω...
παιζει να αλλαξει η συμπεριφορα του που δεν θα μας βλεπει? εχω ακουσει κατι παρομοια αλλα θα ειναι για 3 μερες οποτε δεν νομιζω να αλλαξει κατι και το ελπιζω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
26-09-15
20:10
Δεν θα αλλαξει τιποτα μην ανησυχεις,αφου θα εχει παρεα τη γιαγια σου,θα ερχεται και η θεια σου,δεν θα ειναι μονος του.Εξαλλου τα γατακια δενονται πολυ με το χωρο τους ,φαγητο και νερο να εχουν και μπορουν να καθονται και μονα τους για λιγο διαστημα,οχι εσενα που θα εχει και παρεα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Η έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 743 μηνύματα.
28-09-15
01:54
Συμφωνω με τη Φλωρα. Εμεις χρειαστηκε να λειψουμε 2 μερες και αφησαμε μονες 2 γατες. Απλως τους ειχα 3 αμμολεκανες και πολυ φαγητο και νερο. Μια χαρα ηταν, για τοσο λιγες μερες δεν παθαινουν κατι, ισως μονο βαριουνται λιγο απο τον πολυ υπνο 
Επισης κι ο μικρος μας που ειναι χαδιαρης και κοιμαται μονο στην αγκαλια μου ηταν μια χαρα μολις γυρισαμε. Μη σου πω οτι τωρα ειναι περισσοτερο κολλημενος μαζι μου χαχα

Επισης κι ο μικρος μας που ειναι χαδιαρης και κοιμαται μονο στην αγκαλια μου ηταν μια χαρα μολις γυρισαμε. Μη σου πω οτι τωρα ειναι περισσοτερο κολλημενος μαζι μου χαχα
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
28-09-15
12:52
και μενα ετσι ειναι πολυ αγαπησιαρης ακομα κ οταν διαβαζω η εχω δουλειες ερχεται χωνεται με το ζορι στην αγκαλια μου για χαδακια... επισης με την γιαγια μου δεν εχει καλη σχεση δεν την πλησιαζει καθολου και την φοβαται... και το περιεργο ειναι οτι την υπακουει σε ολα, του λεει κατσε κατω καθεται, ανεβαινει στην κουζινα και μολις την βλεπει να ερχεται κατεβαινει τρεχοντας, ειναι πολυ περιεργο
πιστευω μολις γυρισω θα καθεται στην αγκαλια μου πιο πολλες ωρες λογικα θα του λειψω τι λετε?
πιστευω μολις γυρισω θα καθεται στην αγκαλια μου πιο πολλες ωρες λογικα θα του λειψω τι λετε?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
28-09-15
21:47
Δεν είναι περίεργο που ενώ σ'εσένα κάνει τρυφεράδες , υπακούει τη γιαγιά (που παράλληλα την αποφεύγει όπου μπορεί).
Απλούστατα εσένα σε βλέπει σαν την αγάπη του, ενώ τη γιαγιά κάτι σα...λοχία και τίποτα περισσότερο (εξ ου και η υπακοή)
Και βέβαια θα του λείψεις..Αλλά κάτι μου λέει οτι σ'εσένα θα λείψει περισσότερο
Καλό ταξίδι κι όταν με το καλό επιστρέψεις, να τον βρεις γερό και δυνατό και αγαπησιάρη όσο ποτέ
Απλούστατα εσένα σε βλέπει σαν την αγάπη του, ενώ τη γιαγιά κάτι σα...λοχία και τίποτα περισσότερο (εξ ου και η υπακοή)

Και βέβαια θα του λείψεις..Αλλά κάτι μου λέει οτι σ'εσένα θα λείψει περισσότερο

Καλό ταξίδι κι όταν με το καλό επιστρέψεις, να τον βρεις γερό και δυνατό και αγαπησιάρη όσο ποτέ

zeus68
Νεοφερμένο μέλος
Ο zeus68 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
17-06-16
13:02
Καλημερα. Εχουμε μεσα στο σπιτι μια γατα η οποια εμφανιστηκε απο το μπαλκονι μας (πρωτοσ οροφος) πριν 2 χρονια περιπου και ετσι μιας και ηταν ηρεμη την κρατησαμε για παντα. Μενει μαζι μας, τρωει μαζι μας, κοιματε μαζι μας. Με λιγα λογια ολο το σπιτι ειναι δικο της. Τα καλοκαιρια οταν φευγουμε για 2ημερο σ/κ για αντισκηνο την αφηνουμε μονη της με τη πορτα ανοιχτη του μπαλκονιου και μπενοβγαινει οπωτε θελει. Παντα απο περσυ δεν ειχαμε προβλημα και την βρισκουμε να μας περιμενη στο καναπε η στο κρεβατι μας. Το προβλημα ειναι οτι απο φετος αρχχισε να ερχετε και μια αλλη αδεσποτη γατα τα βραδια και πιθανον μυριστικε τα μπισκοτα η τη κονσερβα και ερχετε τα βραδια με αποτελεσμα αν ειμαστε σπιτι να της πεταμε νερο να φυγει μιας και η δικη μας γκρινιαζει και διχνετε ενοχλημενη.
Το προβλημα ειναι τωρα δεν ξερουμε τι να κανουμε οταν λειπουμε για 2ημερο η και 3ημερο. Να την αφηνουμε κλειστη στο σπιτι (φυσικα καποιος συγγενης παει και την ταιζει) η να συνεχισουμε και ας ερχετε ο νεος επισκεπτης. Δεν ξερουμε τι θα την ενοχλουσε περισσοτερο. Θελουμε αποψεις.
Το προβλημα ειναι τωρα δεν ξερουμε τι να κανουμε οταν λειπουμε για 2ημερο η και 3ημερο. Να την αφηνουμε κλειστη στο σπιτι (φυσικα καποιος συγγενης παει και την ταιζει) η να συνεχισουμε και ας ερχετε ο νεος επισκεπτης. Δεν ξερουμε τι θα την ενοχλουσε περισσοτερο. Θελουμε αποψεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
17-06-16
18:39
Καλησπέρα και καλοσώρισες στη συντροφιά μας 
Χωρίς περιστροφές, θα σου απαντήσω οτι το καλύτερο για την ασφάλεια της γατούλας σου (ίσως και του σπιτιού σου), είναι όταν θα λείπετε η πόρτα του μπαλκονιού να είναι κλειστή. Θα σου έλεγα μάλιστα, να παραμένει κλειστή γενικά, έτσι ώστε να εμποδίζεται η πρόσβασή της στο "έξω". Εκτός της περίπτωσης που έχετε φροντίσει να περιφράξετε το μπαλκόνι, θεωρώ πολύ επισφαλές η γατούλα να πηγαινοέρχται μέσα-έξω. Υπάρχει κίνδυνος να τη χάσετε, έστω κι αν την έχετε στειρώσει (που υποθέτω πως ναι) και δεν θα αναζητάει αρσενικούς. Είσαστε πρώτο όροφο, πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί στο δρόμο, όπου ρισκάρει να την χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο, να φάει κάτι δηλητηριασμένο (οι φόλες πάντα καραδοκούν από "καλοκάγαθους" συνανθρώπους μας), ή ακόμα να κολλήσει από άλλο γατί κάποια ασθένεια, μοιραία για την υγεία της.
Κλείστε λοιπόν την πόρτα και, εφ'όσον της έχετε εξασφαλίσει φαγητό, νερό κι έναν άνθρωπο να έρχεται κάποια στιγμή να την τσεκάρει, φύγετε ήσυχοι. Κι αν της κακοφανεί η μερική στέρηση της ελευθερίας της δεν θα είναι ούτε πολύ, ούτε για πολύ, μιας κι έχει συνηθήσει να έχει ολόδικούς της όλους τους χώρους του σπιτιού.

Χωρίς περιστροφές, θα σου απαντήσω οτι το καλύτερο για την ασφάλεια της γατούλας σου (ίσως και του σπιτιού σου), είναι όταν θα λείπετε η πόρτα του μπαλκονιού να είναι κλειστή. Θα σου έλεγα μάλιστα, να παραμένει κλειστή γενικά, έτσι ώστε να εμποδίζεται η πρόσβασή της στο "έξω". Εκτός της περίπτωσης που έχετε φροντίσει να περιφράξετε το μπαλκόνι, θεωρώ πολύ επισφαλές η γατούλα να πηγαινοέρχται μέσα-έξω. Υπάρχει κίνδυνος να τη χάσετε, έστω κι αν την έχετε στειρώσει (που υποθέτω πως ναι) και δεν θα αναζητάει αρσενικούς. Είσαστε πρώτο όροφο, πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί στο δρόμο, όπου ρισκάρει να την χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο, να φάει κάτι δηλητηριασμένο (οι φόλες πάντα καραδοκούν από "καλοκάγαθους" συνανθρώπους μας), ή ακόμα να κολλήσει από άλλο γατί κάποια ασθένεια, μοιραία για την υγεία της.
Κλείστε λοιπόν την πόρτα και, εφ'όσον της έχετε εξασφαλίσει φαγητό, νερό κι έναν άνθρωπο να έρχεται κάποια στιγμή να την τσεκάρει, φύγετε ήσυχοι. Κι αν της κακοφανεί η μερική στέρηση της ελευθερίας της δεν θα είναι ούτε πολύ, ούτε για πολύ, μιας κι έχει συνηθήσει να έχει ολόδικούς της όλους τους χώρους του σπιτιού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum