youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrianna1
Νεοφερμένο μέλος
Τι κάνετε; Λοιπόν σε δύο μερούλες θα φύγω για ένα σαββατοκύριακο και επειδή δεν έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα τρένα και τον προαστειακό έτσι ώστε να μπορέσω να πάρω και την γατούλα μου θα πρέπει να ταξιδέψω με ΚΤΕΛ΄. Θα μπορούσα φυσικά να την πάρω μαζί μου και να ρωτήσω τον οδηγό και αν μου πει όχι να τον πιέσω όμως επειδή με ξέρω είμαι σίγουρη ότι αν αρχίζει να φωνάζει και τα γνωστά (ελληνάρες οδηγοί) εγώ θα αρχίσω να τρέχω με κλάμματα προς τα ταξί
(την οντίλ δεν την βάζω στις αποσκευές με ΤΙΠΟΤΑ! Ειναι μια σταλια μωρε!). Γιαυτό λοιπόν επειδή δεν μπορώ να αντέξω καυγάδες και βλακείες σκέφτηκα να την αφήσω εδώ στο διαμέρισμα μέχρι να γυρίσω. Υπάρχει πρόβλημα αν την αφήσω εδώ; Σκέφτομαι ότι είναι μόνο για ένα σαββατοκύριακο. Εσείς τι λέτε;
Με άφθονη τροφή και νερό φυσικά σε πολλές γωνιές του σπιτιού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι κάνετε; Λοιπόν σε δύο μερούλες θα φύγω για ένα σαββατοκύριακο και επειδή δεν έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα τρένα και τον προαστειακό έτσι ώστε να μπορέσω να πάρω και την γατούλα μου θα πρέπει να ταξιδέψω με ΚΤΕΛ΄. Θα μπορούσα φυσικά να την πάρω μαζί μου και να ρωτήσω τον οδηγό και αν μου πει όχι να τον πιέσω όμως επειδή με ξέρω είμαι σίγουρη ότι αν αρχίζει να φωνάζει και τα γνωστά (ελληνάρες οδηγοί) εγώ θα αρχίσω να τρέχω με κλάμματα προς τα ταξί(την οντίλ δεν την βάζω στις αποσκευές με ΤΙΠΟΤΑ! Ειναι μια σταλια μωρε!). Γιαυτό λοιπόν επειδή δεν μπορώ να αντέξω καυγάδες και βλακείες σκέφτηκα να την αφήσω εδώ στο διαμέρισμα μέχρι να γυρίσω. Υπάρχει πρόβλημα αν την αφήσω εδώ; Σκέφτομαι ότι είναι μόνο για ένα σαββατοκύριακο. Εσείς τι λέτε;
Με άφθονη τροφή και νερό φυσικά σε πολλές γωνιές του σπιτιού.
![]()
Αν είναι μόνο για δύο μέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα,απλώς φρόντισε να αφήσεις αρκετή τροφή και το κυριότερο,τα μπώλ του νερού να είναι απο εκείνα που δεν αναποδογυρίζουν,ώστε να είσαι σίγουρη, πως δε θα ξεμείνει απο νερό.
Άν θές,άσε και ένα δικό σου φορεμένο ρούχο, στο σημείο που συνηθίζει να κάθεται συχνότερα,για να έχει έντονη τη μυρωδιά σου στο χώρο,ώστε να μή νομίζει οτι το εγκατέλειψες
και όλα καλά
Αφού θα λείψεις για δύο μόνο μέρες θα ήταν ταλαιπωρία για το γατάκι, να το τρέχεις απο δώ και απο κεί και να του αλλάζεις περιβάλλον.

Ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις τελικά,καλά να περάσεις

Y:Γ:Καταπληκτικό το όνομα που έχεις δώσει στο γατούλι σου,ασυνήθιστο,αλλά και το γατουλίνι σου, πολύ χαριτωμένο,μια ζωγραφιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα.
Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα να την αφησεις σπιτι.Εγω σκεψου οτι τα αφηνω για μια βδομαδα(το ανωτερο βεβαια).Αφθονη τροφη(εγω τους αφηνω μια ολοκληρη συσκευασια..και νερο οχι μονο σε ενα πιατακι...και οπως ειπε και η Ευα,να μην μπορει να το αναποδογυρισει.Επισης καλο θα ειναι να απομακρυνεις αντικειμενα που σπαζουν.Εγω βγαζω και ολες τις μπριζες..και αφηνω μονο αυτη του ψυγειου.Καλα να περασεις.

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το ραδιόφωνο σε πολυ χαμηλή ένταση.
Μη ανυσηχείς. Οι γάτες είναι αυτόνομες αν έχουν το φαί τους, το νερό, και το χώμα τους.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην ανησυχείς για ενα σ/κ δν υπάρχει κανένα πρόβλημα ..
μόνο να αφήσεις μπόλικο νερό και τροφή!!

Γεια σας! Είμαι καινούργια και προσπαθώ να εξοικειωθώ με τη σελίδα. Έχω ένα μικρούλη γατάκι και θέλω να το πάρω μαζί μου το Πάσχα που θα φύγω με ΚΤΕΛ. Εννοείτε πως δε θέλω να το βάλω κάτω. Νόμιζα ότι γίνεται να το έχω πάνω μαζί μου χωρίς να ρωτήσω. Τελικά τι ισχύει; ( Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ποδαράκι του που κουτσαίνει, που μπορώ; )
kounelaki
Περιβόητο μέλος
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εχεις γατοφορο,μπορεις να τοχεις πανω στην αγκαλια σου.δεν ειμαι σιγουρη για κτελ,την φοιβη ομως την εχω μεταφερει με τραινο αθηνα ,χαλκιδα.κανεις δεν μου εκανε παρατηρηση.ουτε επιβατης,ουτε ελεγκτης.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γεια σας! Είμαι καινούργια και προσπαθώ να εξοικειωθώ με τη σελίδα. Έχω ένα μικρούλη γατάκι και θέλω να το πάρω μαζί μου το Πάσχα που θα φύγω με ΚΤΕΛ. Εννοείτε πως δε θέλω να το βάλω κάτω. Νόμιζα ότι γίνεται να το έχω πάνω μαζί μου χωρίς να ρωτήσω. Τελικά τι ισχύει; ( Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ποδαράκι του που κουτσαίνει, που μπορώ; )
Γεια σου και καλως ηλθες στο σαιτ μας. Για τα Κτελ δεν ισχυει ουτε το ενα,ουτε το αλλο ξεκαθαρα. Αν ο οδηγος σου αρνηθει,δυσκολα θα βρεις το δικιο σου. Αποψη μου ειναι να πας πολυυυ νωριτερα στα Κτελ και να περιμενεις ωστε αν δεν σε παρει ο ενας οδηγος,ισως να σε παρει ο επομενος. Σε καμια περιπτωση μη βαλεις τη γατα στις αποσκευες. Εχουν συμβει περιστατικα ζωων που εχουν πεθανει και φανταζομαι δεν θελεις να ρισκαρεις με πιθανοτητες. Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο στα Κτελ και να ρωτησεις απο πριν ωστε να σου πουνε ποιος οδηγος θα δεχτει να εχεις επανω το ζωακι και να κανονισεις να φυγεις με αυτον τον οδηγο.
speri
Διάσημο μέλος
Καταρχας να χαιρεσαι το γατουνι σου! Για τα κτελ δεν ειμαι σιγουρη να σου απαντησω...πολλα εχουν ακουστει ομως. Οσο για το προβλημα του μπορεις να στειλεις το ερωτημα σου εδω
Σας ευχαριστώ πολύ!
Νόμιζα ότι έχουμε δικαίωμα να το πάρουμε πάνω. Πάλι καλά που ρωτησα 
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
για το κτελ είναι καθαρά θέμα του οδηγού...μια φίλη ήθελε να ταξιδέψει με το σκυλάκι της το οποίο φυσικα ήταν σε τσάντα μεταφοράς και ο ανόητος δεν την αφησε να ανέβει στο λεωφορειο... και της έκανε και ολόκληρη σκηνή...λες και έπρεπε να πάρει την άδεια του για το αν θα έχει σκυλο η όχι..!!!!!τι να πώ..δυστυχως ακόμη στην ελλάδα σε τέτοια θέματα έχουν κάτι αντιλήψεις..........

τελικά ήρθαν και την πήραν με αυτοκινητο διοτι άκρη δεν έβγαλε...
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Θα φύγω για διακοπές και πραγματκά με ταλανίζει πολύ το θέμα της γατούλας μου! Δεν ξέρω τι να κάνω! Να την αφήσω στο σπίτι μου 2 εβδομάδες και να έρχεται η μητέρα μου καθημερινά και να την ταϊζει, καθαρίζει ακαθαρσίες κ.λπ. ή είναι προτιμότερο να την πάρω μαζί μου και να αλλάξει δύο τοποθεσίες, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν είναι και πολύ καλό οι γατούλες να αλλάζουν περιβάλλοντα! Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;;;;;;;
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ομως..αν εκει που θα πας..ΔΕΝ εισαι σιγουρη για την ασφαλεια της γατας,δηλαδη δεν υπαρχουν σιτες,μπορει να σου φυγειν απο πορτες κια παραθυρα κλπ,εγω δεν θα το ρισκαρα.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω διακοπες κανω τον χειμωνα,τα χριστουγεννα συγκεκριμενα που ανεβαινουμε πειραια,εκει καθομαστε ενα μηνα περιπου,οσο δλδ κλεινουν τα σχολεια και κατι παραπανω,περνω τον γατο μαζι μου,κι αν θελουμε να παμε καπου για κανενα τριημερο τον αφηνω στη μαμα μου στον πειραια.
ομως φετος θα ειναι το δυσκολο για μενα.τα μωρα,που ως τοτε δε θα ναι μωρα,που θα τ αφησω?σκεφτηκα να τ αφησω,εδω και να πω σ εναν φιλο απεναντι,που εχει κι αυτος γατες να ερχεται να τις ταιζει και να μενουν στην αποθηκη με τη πορτα ανοιχτη,ομως φοβαμαι,ποιος μου λεει οτι με τον αερα δε θα κλεισει η αποθηκη και τα μωρα θα ειναι μες στο κρυο,δευτερον αν γεμησει με νερα η αποθηκη?τριτον τα γατακια τα μαθαινω και μεσα στο σπιτι πλεον,γιατι ολα χαιρουν ακρας υγειας,και ουτε διαρροιες εχουν,ουτε αλλες αρωστιες που ειχαν στην αρχη,τωρα που μιλαμε τα εχω εδω στον καναπε,αρα δεν τα εμπιστευομαι στην αυλη για εναν μηνα.τι να κανω?????ξερω αργουν τα χριστουγεννα,ομως πρεπει να βρω απο τωρα λυση,εχετε να προτεινετε κατι?
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φίλοι μου γειά σας,
Θα φύγω για διακοπές και πραγματκά με ταλανίζει πολύ το θέμα της γατούλας μου! Δεν ξέρω τι να κάνω! Να την αφήσω στο σπίτι μου 2 εβδομάδες και να έρχεται η μητέρα μου καθημερινά και να την ταϊζει, καθαρίζει ακαθαρσίες κ.λπ. ή είναι προτιμότερο να την πάρω μαζί μου και να αλλάξει δύο τοποθεσίες, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν είναι και πολύ καλό οι γατούλες να αλλάζουν περιβάλλοντα! Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;;;;;;;
χμμ... νομίζω πως εξαρτάται από τον προορισμό σου, το μεταφορικό μέσο, το χαρακτήρα της γάτας και το άτομο που θα την φροντίζει. Παίρνεις τα κατά και τα υπερ και αποφασίζεις. Ας πούμε εγώ μετακινούμαι Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι για μια-δύο (το πολύ) βδομάδες και αφήνω την γάτα μου πάντα στο σπίτι. Πρώτον επειδή έχω δύο προορισμούς (όπως κι εσύ), δύο διαφορετικές πόλεις που πρέπει να επισκεπτώ. Δεύτερον και κυριότερο επειδή δεν έχω αυτοκίνητο και η γάτα μου θα πρέπει να μετακιννηθεί 3 φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με τρένο ή (ακόμα χειρότερα) λεωφορείο. Επίσης η Mulan είναι αρκετά απροσάρμοστη και δεν συμπαθεί τους καινούριους ανθρώπους. Οπότε δίνω τα κλειδιά σε άτομο της εμπιστοσύνης, το οποίο έρχεται καθημερινά και τσεκάρει την κατάσταση. Αλλά και λίγες μέρες να μείνει εντελώς εντελώς μόνη της με τροφή και νερό δεν πειράζει. Είναι προτιμότερο αυτό από το να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία που προανέφερα. Βέβαια το μεταφορικό μέσο αλλάζει την κατάσταση. Αν οδηγούσα ίσως αποφάσιζα να την έπαιρνα μαζί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool