tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα ο κτηνιατρος οταν τον ρωτησα ειπα με αυστηρο υφος οτι "τις γατες δεν τις κανουν μπανιο" φυσικα δεν τολμησα να ρωτησω αν μπορω να την κανω εστω 1 φορα. Αλλα βρηκα σε ενα πετσοπ αφρο στεγνού καθαρισμού για σκυλους και γατες ο οποιος οπως μου ειπε ο πετσοπας δεν χρειαζεται νερο, απλα βαζεις καποια ποσοτητα πανω στο ζωακι το απλωνεις σε ολο το σωμα με μασαζ και μετα απο κανα 2 λεπτα το στεγνωνεις με μια πετσετα. Γνωρίζει γι'αυτον ή τον εχει χρησιμοποιησει καποιος απο σας;
Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν πρέπει να τις κάνουμε μπάνιο. Διαταράσσεται το δέρμα τους, κινδυνεύουν να κρυώσουν κλπ. επίσης, προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ούτε αυτόν τον αφρό. Όσο "βιολογικός" ή "κατάλληλος" κι αν είναι δεν παύει να είναι χημικό προϊόν, το οποίο θα γλείψει το γατί. Δε νομίζω να έχουν γίνει μακροχρόνιες μελέτες για τις επιπτώσεις του..
Προτιμώ να αφήνω τη φύση (δηλ. τη γλώσσα τους
) να κάνει τη δουλειά, και σε περίπτωση που λερωθούν από κάτι επικίνδυνο, τότε οκ, ξέπλυμα με ζεστό νεράκι ή με βρεγμένη πετσέτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι μυρίζουν μια χαρά κι ότι είμαι εθισμένος σε αυτήν τη μυρωδιά τους.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να πλένουμε μια γάτα εάν δεν έχει λερωθεί από κάτι, η φύση της τη βοηθάει μια χαρά στο να πλένεται μόνη της κι όπως έχουμε δει όλοι μας το κάνει πολύ συχνά και σχολαστικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα σου ελεγα να παρεις τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου να τον ρωτησεις, μην κανεις τιποτα στην τυχη και βλαψεις τον γατουλη σου χωρις να το θελεις.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδες ερωτηση, το σκασμενο πηγε και τριφτηκε στο ποδηλατο και τωρα τα μουτρα του εχουν μια μαυρη γραμμη, το επλυνα λιγο τοπικα αλλα τιποτα, αν το αφησω θα βγει ή πρεπει να κανω κατι ???
![]()
Χαχαχα το χαζουλι!
Προσπαθησε με κανενα μωρομαντιλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
To επλυνα τοπικα δεν εχει καποιο προβλημα παρα μονο αισθητικο, πολυ λιγο ειναι οποτε μαλλον θα το αφησω...Εγω Σωτηρη μου θα ελεγα να μην κανεις τιποτα αν ειναι μονο μια γραμμουλα, θα το καθαρισει μονη της σιγα-σιγα. Παντως για να εισαι τελειως σιγουρος, καλυτερα να ρωτησεις τον κτηνιατρο.

Χαχαχα το χαζουλι!Προσπαθησε με κανενα μωρομαντιλο.
Εμάς η κτηνίατρος μας απαγόρευσε ρητά τα μωρομάντηλα!

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool