Γάτα και νεογέννητο μωρό

mariaber

Νεοφερμένο μέλος

Ο mariaber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!κάθε μέρα που παιρνάει γίνομαι όλο και πιο χειρότερα...:(
προσπαθούσα να μείνω έγκυος 6 ολόκληρα χρόνια...μεσα σε αυτα τα χρόνια έχω κάνει ένα ανοιχτό χειρουργείο,χιλιάδες εξετάσεις, 3 εξωσωματικές, πολλα παρα πολλα αρνητικα τεστ εγκυμοσυνης...ο θεος ομως με λυπηθηκε ή αισθάνθηκε ότι ήρθε η ώρα να μου χαρίσει ένα παιδί!!!στις 11 του Μάη πρόκειται να φέρω στον κόσμο πρώτα ο θεός ένα αγοράκι μετά από πολύ κόπο και καθηλωμένη στο κρεβάτι απο την αρχή μέχρι και τώρα που σας γράφω!!!
Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω μια γατούλα 8 χρόνια τώρα, ειναι σπιτίσια, δεν εχει βγει ποτέ της έξω,δεν έχει επαφή με άλλα ζώα, δεν ειναι τοσο κοινωνικη με τους αλλους, αν καποιος χτυπησει το κουδουνι εκεινη παει και κρυβεται ή τους αγριεύει...δεν της έχω κάνει ούτε ένα εμβόλιο (:/::/::/:) της έχω κάνει στείρωση όμως γιατί πήγε να πεθάνει από μόλυνση της μήτρας!!το θέμα που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου με μια γάτα και με ένα μωρό μεσα στο σπίτι...ότι θα ακουμπάω το μωρό στον καναπέ και αυτό θα γεμίζει τρίχες, ότι τα μπουκάλια, τα ρούχα του, η κούνια..οτιδηποτε δικο του θα ειναι με τριχες...πειτε με παραλογη, αλλα για να μεινω εγκυος μονο ο θεος ξερει τι περασα!!
όμως δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εκείνη...χωρίς να ακούω το νιαούρισμα της...ειμαι πολυ δυστυχισμενη, πικραμενη...δεν μπορουσα να το φανταστω οτι θα ειναι τοσο δυσκολο!!Δεν ξερω τι να κανω...
Με τον αντρα μου αποφασισαμε οτι πρεπει να φυγει για το καλο του μωρου γιατι δεν ξερουμε αν βγει αλλεργικο στις τριχες και για ολα τα παραπανω...ομως οσο πλησιαζει ο καιρος γινομαστε χειροτερα!!
Δεν υπαρχει κανενας που να θελει να την κρατησει και να μας την προσεχει για τους πρωτους μηνες...ομως δεν την εμπιστευομαι με το μωρο, γιατι δεν ειναι η χαδιαρα αλλα η ατακτη και η παιχνιδιαρα!!και αν ορμηξει στο μωρο; πρεπει παντα να εχω αυτο τον φοβο; και αν κανει αυτο; και αν κανει εκεινο; και αν; και αν;;
Δεν ξερω τι να κανω...την βλεπω και κλαιω...δεν θελω να φυγει, αλλα δεν θελω και τις τριχες μεσα στο σπιτι :(:( μην με βρισετε αλλα μονο η καρδια μου ξερει πως νιωθω!!!
Βοηθειστε με σας παρακαλω...τι να κανω;
Ξεχασα να σας πω οτι εχω τα αντισωματα για τοξοπλασμα και γι'αυτο δεν ειχε απομακρυνθει απο μενα τοσους μηνες!!Δεν ξερω αλλα αν δεν το ειχα ισως να ηταν ποιο ευκολο αν την πηγαινα αλλου....:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες καταρχήν.:)

Δεν έχω παιδί ανθρώπινο.. αλλά είμαι ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσε με γάτες...
Θα σου απαντήσουν και άλλες μανάδες με γατιά, και θα διαβάσεις και μόνη σου ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, και αν θές δεν υπάρχει λόγος να την αποχωριστής. Μιάς και ο πρωταρχικός συνηθισμένος φόβος ξεπεράστηκε...(τοξόπλασμα).
Σίγουρα είναι κατανοητοί οι φόβοι σου, ειδικά αφού πέρασες τόσα, αλλά τώρα, αφού τα πράγματα πήγαν κατ ευχήν, είναι διαφορετικά νομίζω.

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω θέματα αν θές.
Ο Μπόρχες υποδέχεται το μωρό μας!!! (ειδικά για τον Μπόρχες, ο οποίος δεν είναι ή μάλλον δεν ΉΤΑΝ καθόλου απο τα ¨καλά" γατάκια, νομίζω ότι είναι ένα φωτεινό παράδειγμα συνύπαρξης, και ότι αν θέλουμε, μπορούμε τα πάντα)!:)

Μωρό στο σπίτι και γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γάτα και νεογέννητος ανθρωπάκος...

ναι λοιπόν έχουμε μπεμπέ στο σπίτι!
καθόλη τη διάεκεια της εγκυμοσύνης αναρωτιόμασταν πώς θα τα πάει ο μπεμπάκος με την παμαμπού. είχαμε δει εκατοντάδες βίντεο με γάτες και μωρά...γάτες να κοιμούνται με τα μωράκια...γάτες να προστατεύουν μωράκια..γάτες να βασανίζονται δείχνοντας φοβερή στωικότητα από υπερενθουσιώδη νήπια. και ήρθε λοιπόν η ώρα και για τη συνάντηση του δικού μας μπέμπη με την παμαμπού...σχεδόν ενός μηνός ο μπέμπης...κ η παμαμπού δεν έχει δώσει ακόμα καμιά σημασία....έχει μυρίσει τα πάντα βέβαια.σεντονάκια...πορτ μπεμπέ..τσάντες..καλτσάκια κι ό,τι άλλο υπάρχει..αλλά το μπεμπέ ούτε που το πλησιάζει.
:(:(:( γιατί?!!!κάποια δική σας εμπειρία?να κάνουμε λίγη υπομονή?αχ αχ αχ....τι ακοινώνητο γατί έχω κάνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι λοιπόν έχουμε μπεμπέ στο σπίτι!
καθόλη τη διάεκεια της εγκυμοσύνης αναρωτιόμασταν πώς θα τα πάει ο μπεμπάκος με την παμαμπού. είχαμε δει εκατοντάδες βίντεο με γάτες και μωρά...γάτες να κοιμούνται με τα μωράκια...γάτες να προστατεύουν μωράκια..γάτες να βασανίζονται δείχνοντας φοβερή στωικότητα από υπερενθουσιώδη νήπια. και ήρθε λοιπόν η ώρα και για τη συνάντηση του δικού μας μπέμπη με την παμαμπού...σχεδόν ενός μηνός ο μπέμπης...κ η παμαμπού δεν έχει δώσει ακόμα καμιά σημασία....έχει μυρίσει τα πάντα βέβαια.σεντονάκια...πορτ μπεμπέ..τσάντες..καλτσάκια κι ό,τι άλλο υπάρχει..αλλά το μπεμπέ ούτε που το πλησιάζει.
:(:(:( γιατί?!!!κάποια δική σας εμπειρία?να κάνουμε λίγη υπομονή?αχ αχ αχ....τι ακοινώνητο γατί έχω κάνει!

Καλωσόρισε το μωράκι στης ζωή σας και εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας!! Δεν έχω σχετική εμπειρία αλλά νομίζω πως δεν εμπνέει καμια ανησυχία το θέμα....οι γάτες έχουν ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία...ίσως να προσπαθεί να συνηθίσει ότι υπάρχει νέο μέλος - "εισβολέας" στο σπίτι.... είστε τυχερή που δεν βγάζει ζήλιες, να το χτυπάει κλπ. έχω διαβάσει ότι πολλές φορές κοιμούνται μαζί με τα μωρά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κανόνας!
Εγώ πιστεύω πως αν κάνετε υπομονή και αδιαφορήσετε γενικά όλα θα βρουν το δρόμο τους και θα ξεκινήσει μια όμορφη σχέση με το μωρό σας!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γάτα και νεογέννητος ανθρωπάκος...

Κατερίνα σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..

Δεν νομίζω να υπήρχε θέμα με την παμαμπού ειδικά να ενοχλούσε ή να πείραζε το μωράκι...δε λέω πάντα τα ζώα είναι απρόβλεπτα..αλλά η παμαμπού είναι ένα πολύ ήρεμο κ καθόλου επιθετικό γατάκι..περισσότερο αδιαφορεί αν καταλάβει πως υπάρχει πλάσμα στο σπίτι (γιατι κατα καιρούς έχω κουβαλήσει για φιλοξενία διάφορα μπεμπε/γατάκια/σκυλάκια σπίτι) το οποίο χαίρει της συμπάθειας μας κι όχι εισβολέας.
κι εγώ πιστεύω πως χρειάζεται χρόνος και 2πλή αγάπη στην παμαμπού...γιατί μπορεί να μην είναι επιθετική αλλά ζηλιαρόγατα είναι σίγουρα!

Κατερίνα σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..

Δεν νομίζω να υπήρχε θέμα με την παμαμπού ειδικά να ενοχλούσε ή να πείραζε το μωράκι...δε λέω πάντα τα ζώα είναι απρόβλεπτα..αλλά η παμαμπού είναι ένα πολύ ήρεμο κ καθόλου επιθετικό γατάκι..περισσότερο αδιαφορεί αν καταλάβει πως υπάρχει πλάσμα στο σπίτι (γιατι κατα καιρούς έχω κουβαλήσει για φιλοξενία διάφορα μπεμπε/γατάκια/σκυλάκια σπίτι) το οποίο χαίρει της συμπάθειας μας κι όχι εισβολέας.
κι εγώ πιστεύω πως χρειάζεται χρόνος και 2πλή αγάπη στην παμαμπού...γιατί μπορεί να μην είναι επιθετική αλλά ζηλιαρόγατα είναι σίγουρα!

Κατ' αρχήν χαίρομαι πολύ που δεν την πετάξατε τώρα που ήρθε το μπεμπέ!!! είμαι χαρούμενη διπλά και για εσάς και για το μπεμπέ σας!!!

Επίσης το όνομά της, υπέροχο, δεν το σχολίασα πριν αλλά πραγματικά πολύ ξεχωριστό!!! όταν μπορέσεις θα μας βάλεις και φωτο να σας θαυμάσουμε!!

Ο χρόνος είναι γιατρός για όλους!!! το γατουδάκι σας δείχνει πολύ καλό, η ζήλεια της δεν είναι κακία, είναι μες τα φυσιολογικά πλαίσια και είμαι βέβαιη επειδή νοιώθω την αγάπη σας για τη γατούλα σας ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα περνάνε υπέροχα με το μπεμπάκι σας!!:D

Συγχαρητήρια Δήμητρα, έγινες περήφανη μανούλα!:clapup:
Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας, πάντα γερός και τυχερός!
smileys-baby-863730.gif

Μην ανησυχείς για την Παμαμπού, είναι απλά μια γατούλα..διακριτική.
t09048.gif

Είμαι σίγουρη οτι όσο κι αν ο μπέμπης μονοπωλεί όλο το 24ωρό σου, όλο και κάποιο χρόνο θα ξεκλέβεις να την κανακεύεις κι εκείνη, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να νιώθει παραγκωνισμένη. Κι όσο το μωράκι σας μεγαλώνει, τίποτα δεν αποκλείει να βιώσεις κι εσύ την εμπειρία των ειδυλλιακών βίντεο με γάτες και μπεμπέ που παρακολουθούσες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.
Εύχομαι υγεία και αρμονία σε όλη την οικογένεια
congratualtions.gif

Απάντηση: Γάτα και νεογέννητος ανθρωπάκος...

Να σας ζησει το μπεμπεκι :D
Σας ευχομαι τα καλυτερα!!
Μανα διποδου ΔΕΝ ειμαι ,οποτε γνωμη γιοκ:PΜοναχα μια μικρη συμβουλη-που υποθετω πως θα τα ξερετε ηδη-αλλα ''ειδα φως και μπηκα'';)
Η τσαπερδονα σου μπορει να μην δινει σημασια στο μινιον ανθρωπακι,αλλα γενικα ,λενε τουλαχιστον, οτι οι γατες λατρευουν τα μωρα και κυριως τη μυρωδια τους.Ειναι θεμιτο η γατουλα να κοιμαται ΜΑΖΙ με το μπεμπε,αλλά ΟΧΙ επανω του,εννοω οχι πανω στο ευθραστο στηθακι του.
Και ευχομαι συντομα -που ηδη λιωνετε σιγουρα με το μινιον ανθρωπακι-να λιωσετε διπλα οταν ξεδιπλωθει το δεσιμο και στα δυο παιδακια σας,διποδο κ τετραποδο:baby::hug:

αγαπημένοι συνγατόφιλοι...ευχαριστούμε θερμά οικογενειακώς για τις ευχές σας...
καταρχην να διευκρινήσω πως δεν είμαι εγώ η περήφανη μαμα του δίποδου τέρατος, που τρελαίνεται για αγκαλίτσες και βόλτες αλλά όλοι στην οικογένεια έχουμε την ίδια χαρά αλλά κ αγωνία πως θα τα πάνε μπεμπέ και παμαμπού..
λοιπόν σας στέλνω τα τελευταία νέα...
η παμαμπού ζηλεύει το καλό μου...είναι πάντα διακριτική κ στωική αλλά το βλέπεις πως έχει αναστατωθεί.
θέλει συνέχεια παρέα και νιαουρίζει γκρινιάζοντας όταν δεν της δίνουμε για μόλις δυο λεπτά σημασία.
Το μπεμπέ δεν το έχει αγγίξει ακόμα...μένει εκστασιασμένη μυρίζοντας το κ χαζεύοντας το.
Το ότι δε φεύγει όταν πλησιαζει το μπεμπέ πιστεύω είναι δείγμα θετικής μελλοντικής εξέλιξης..
προς το παρόν επειδή είναι πολύ μπεμπέ δεν έχει πρόσβαση εύκολη κοντά του.είναι ή σε καροτσάκι, που αποκλείω παντελώς να μπει μέσα η παμαμπού..
ή σε αγκαλιά..
όμως πραγματικά τα βλέμματα που του ρίχνει...κ δη στα μικιά ποδαράκια του που κινούνται διαρκώς είναι δείγμα πως σύντομα θα ορμήξει!
απλά η παμαμπου είναι σοφή...πολύ..κ μάλλον ξέρει..πως δεν είναι ακόμα η ώρα.προς το παρόν έχουμε έναν έρωτα που μένει στα βλέμματα!
εις αναμονή...

Πραγματικά, κανείς δεν ξέρει.
Η παμαμπού,είναι σε αναμονή, μη αμελώντας πάντα να διεκδικήσει τα κεκτημένα της, ενώ ο μπεμπούλης πολύ μωρούλι ακόμα για να ασχοληθεί μαζί της.
Παρολ'αυτά τα μηνύματα αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας οτι κάποια στιγμή οι δυο τους θα... επανασυστηθούν και θ'αρχίσουν τα παιχνίδια.
mini-graphics-cats-036909.gif
smileys-baby-659473.gif
Κι όταν αυτό συμβεί, εμείς απαιτούμε φωτο, ή (ακόμα καλύτερα) βίντεο ;)

Πραγματικά κανείς δεν ξέρει αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε πολύ καλά!! Λογική και αναμενόμενη η αντίδρασή της και χαίρομαι που το αντιμετωπίζετε ήρεμα και με υπομονή! Εξάλλου μόνο αυτό χρειάζεται στην παρούσα φάση και η εξέλιξη είμαι βέβαιη πως θα είναι πολύ καλή! σύντομα θα κοιμούνται μαζί απλά πάντα θα θέλει κάτι παραπάνω, εξάλλου ήρθε πρώτη, το δικαιούται!!:P Το ίδιο έχουμε και εμείς με τον Ιντεφίξ....ζηλεύει αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν....απλά θέλει αγάπη, χάδια και έρχεται με παράπονο και τα ζητάει....δεν μας πειράζει καθόλου να τον χαιδεύουμε πολύ όλοι μας...εξάλλου τι να πειράξει....μεγαλώνοντας και το παιδί μου κατάλαβε πως τα ζωάκια μας είναι αγάπη για όλους μας και όταν υπάρχει αγάπη όλα είναι υπέροχα!!!
Θα περιμένουμε φωτο, πολλές.....;):D

αγαπημένοι συνγατοφιλοι καλό μας μήνα...
σας γράφω από τον..τόπο του εγκλήματος. βρίσκομαι αυτόπτης μάρτυρας στη συνύπαρξη μπεμπέ και παμαμπού.δυστυχώς τα νέα δεν είναι κ τόσο καλά...η παμαμπού δεν πλησιάζει το μπεμπέ ουτε για πλάκα. το μπεμπέ μας είναι 2 μηνών..δε ζει στο σπίτι με την παμαμπού αλλά έρχεται πολύ συχνά.έχει κι αυτό τα θεματάκια του με κολικούς κτλ..έκλαιγε συχνά κτλ..όλοι πάνω του..καταλαβαίνετε.η παμαμπού παρόλες τις προσπάθειες όλων μας δεν το πλησιάζει.μάλιστα κάποια στιγμή που τους έφερα σε επαφή..με το που τον μύρισε έφυγε σαν ηλεκτρισμένη.φυσικά δεν το συζητώ καν..πως δεν υπάρχει περίπτωση να το βλάψει..δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα..χώρια που μια μέρα που έγινε μια αλλαγή κρεββατιών..μπερδεύτηκε η χαζή κ κοιμήθηε κατα λάθος στο κρεβάτι με το μπεμπε κ τη μαμα του!!αυτό όντως είχε πλάκα...είναι αναστατωμένη το βλέπω..προφανώς ζηλεύει..ή ενοχλείται..απλά να μωρέ...στενοχωριόμαστε όλοι...τι γατί κι αυτή η παμαμπού!
αραγε θα υπάρξει κάποια στιγμή προσέγγιση ή αδίκως ελπίζουμε?τι λέει η πολύτιμη εμπειρία σας?

Καλώς τους! νομίζω πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο....απ' όσο έχω καταλάβει οι γάτες είναι πολύ ιδιαίτερες στον τρόπο που "αισθάνονται" το περιβάλλον τους....γιατί ντε και με ντε θα πρέπει να σας δείχνει ότι είναι "ευτυχισμένη" με την παρουσία του μωρού....για εκείνη είναι κάτι νέο, εισβολέας, όπως θα ήταν και ένα οποιοδήποτε άλλο ζώο της φέρνατε...πολύ περισσότερο τώρα που βλέπει πόσο "ενδιαφέρεστε" για το μωρό.... Σας το είπα και σας το λέω και πάλι ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του....η Παμπαμπού ενδεχομένως να ζηλεύει, ενδεχομένως να νοιώθει άβολα γιατί δεν ξέρει τι είναι αυτό το "πράμα" που κινείται, τσιρίζει και παίρνει το χρόνο σας....αφού δεν συμπεριφέρεται άσχημα αφήστε τη να φεύγει....όταν θα νοιώσει ήρεμη, ασφαλής και θα χει γνωρίσει το μπεμπέ σας θα "βγει" και θα ασχοληθεί μαζί του....Αυτό πιστεύω εγώ και γι αυτό σας το λέω.
Το έζησα με τις δύο μου γάτες...περάσαμε πολλά - 6 μήνες - για να μπορέσει να δεχθεί η μία ότι ήρθε κάτι άλλο στο σπίτι - όταν όμως ένοιωσε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο όλα βρήκαν το δρόμο τους.

Ετσι θα γίνει και με σας, αλλά χαλαρώστε για να απολαύσετε αυτή τη σχέση που είμαι βέβαιη ότι με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει και θα δώσει μια άλλη πνοή στο σπιτικό σας!

Υ.Γ. Εχει αλλάξει περιβάλλον η Παμαμπού...;; γιατί αυτό είναι κάτι που δεν διευκρινίζεις....γιατί κι αυτό είναι παράγοντας άγχους....

οχι...η παμαμπου παραμενει στο σπιτι..το μπεμπε ερχεται πολυ συχνα...

οχι...η παμαμπου παραμενει στο σπιτι..το μπεμπε ερχεται πολυ συχνα...

Λίγο με μπερδεύεις....εννοείς ότι το μωράκι ζει αλλού από εσάς;;; γιατί αυτό από μόνο του είναι σίγουρα παράγοντας που δημιουργεί επιπλοκές....η Παμαμπού δεν το δέχεται γιατί έρχεται σαν επισκέπτης ουσιαστικά....είναι το σπίτι της, ο χώρος της, οι μυρωδιές της οπότε όλα αυτά της φαίνονται κάπως και οι γάτες όπως έχουμε δει είναι ζώα της ρουτίνας δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές....και η "επίσκεψη" του μωρού είναι μια αλλαγή...δεν είναι κάτι μόνιμο το οποίο πρέπει να αποδεχθεί, οπότε βλέπω πολύ πιο δύσκολο να το δεχθεί, θα χρειαστεί δηλαδή περισσότερο χρόνο!

Δεν ξέρω τις συνθήκες που έχετε διαμορφώσει για όλους σας και δεν υπάρχει και λόγος. Αυτό που μπορώ να πω με σαφήνεια έχοντας δύο γάτες, ένα σκύλο και ασχολούμενη αρκετά μαζί τους ότι τα ζώα για να αποδεχθούν καταστάσεις θα πρέπει πρώτα απ' όλα ΕΜΕΙΣ να έχουμε αποδεχθεί ότι θέλουμε να ζήσουμε όλοι μαζί. Εμείς αποφασίζουμε ποιος θα μπει σπίτι μας και με ποιον θα ζήσουμε, όχι τα ζώα μας. Αυτό πρέπει να είναι σαφές. Τώρα εάν διευκολύνουμε την όλη κατάσταση για να είμαστε και νοιώθουμε καλύτερα ή για να κυλήσει πιο ομαλά η προσαρμογή όλων είναι άλλο θέμα.

Ηρεμήστε, χαλαρώστε και πιστεύω πως όλα θα βρουν το δρόμο τους. Κι αν ακόμα η Παμπαμπού δεν πεθαίνει από αγάπη για το μωρό μην τρελαίνεστε....κι αυτό μπορεί να συμβεί αρχικά και να αλλάξει όσο μεγαλώνει το μωρό και επικοινωνούν καλύτερα :) Επιπλέον να σου πω ότι όταν πήρα τις γατούλες επειδή είχα την κόρη μου μικρή, όχι μωρό βεβαίως, μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην τρώει εντόσθια κλπ. Οπότε ηρέμησα, ξεαγχώθηκα και άφησα το χρόνο να δουλέψει. Ολα βρίσκουν το δρόμο τους και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι ανάγκη να αγαπιούμαστε τρελά όλοι :) αρκεί να μπορούμε να ζήσουμε ομαλά σε ένα σπίτι και όλα είναι μια χαρά!!:D

την καλημέρα μας σε όλους σας!!:D

να εισαι καλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back