moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ηθελα να ρωτησω σε ποια ηλικια μπορει ενα γατακι απο το εξωτερικο να μπει στη χωρα,ποια εμβολια χρειαζονται,και τι προϋποθεσεις πρεπει να πληρει.
Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρίν λίγους μήνες βρήκα σε μια τοπική εφημερίδα της περιοχής μου τη νομοθεσία που καλύπτει όλους όσους φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια στον χώρο που ζουν,κατα κανόνα στους δρόμους.Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας. Βάσει των νόμων 2017 3017 και 3070/2003 που θέλουν τα ζώα να ζουν ελευθερα σε χώρο που αυτά επιλέγουν και πάντα με την φροντίδα των πολιτών που τα προστατεύουν και σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας με την Ευρωπαική ένωση. Οι ποινές για κακοποίηση ζώων είναι μη εξαγοράσιμες ενώ αυτοί που παρενοχλούν τους πολίτες που φροντίζουν τα ζώα διώκονται με μια απλή καταγγελία και τιμωρούνται βάσει των παραπάνω νόμων. Την επόμενη φορά που θα μου την πει κάποιος επειδή φροντίζω τα ζώα θα χαρώ να του τρίψω το νόμο στη μούρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πρίν λίγους μήνες βρήκα σε μια τοπική εφημερίδα της περιοχής μου τη νομοθεσία που καλύπτει όλους όσους φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια στον χώρο που ζουν,κατα κανόνα στους δρόμους.Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας. Βάσει των νόμων 2017 3017 και 3070/2003 που θέλουν τα ζώα να ζουν ελευθερα σε χώρο που αυτά επιλέγουν και πάντα με την φροντίδα των πολιτών που τα προστατεύουν και σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας με την Ευρωπαική ένωση. Οι ποινές για κακοποίηση ζώων είναι μη εξαγοράσιμες ενώ αυτοί που παρενοχλούν τους πολίτες που φροντίζουν τα ζώα διώκονται με μια απλή καταγγελία και τιμωρούνται βάσει των παραπάνω νόμων. Την επόμενη φορά που θα μου την πει κάποιος επειδή φροντίζω τα ζώα θα χαρώ να του τρίψω το νόμο στη μούρη.
Είναι δυνατό να έχουμε αυτόν τον νόμο με μορφή pdf ή κάτι άλλο, για να τον κατεβάσουμε και εμείς?

julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-και-νόμος.219029/
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι δυνατό να έχουμε αυτόν τον νόμο με μορφή pdf ή κάτι άλλο, για να τον κατεβάσουμε και εμείς?![]()
Εψαξα στο internet αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. Η μόνη αναφορά ήταν στο site του Εθνικού Τυπογραφίου όπου πρέπει να είσαι συνδρομιτής ...
Θα συνεχίσω μήπως είμαι πιο τυχερή ...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εψαξα στο internet αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. Η μόνη αναφορά ήταν στο site του Εθνικού Τυπογραφίου όπου πρέπει να είσαι συνδρομιτής ...
Θα συνεχίσω μήπως είμαι πιο τυχερή ...
Συγχωνεύτηκαν τα θέματα και ολόκληρος ο νόμος σε pdf
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συγχωνεύτηκαν τα θέματα και ολόκληρος ο νόμος σε pdf
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf:redface:
Julia δυστυχώς δεν ανοίγει
... ή κάτι εγώ κάνω λάθος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia δυστυχώς δεν ανοίγει... ή κάτι εγώ κάνω λάθος
![]()
κόλλησε το smilies, το έφτιαξα.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool