Γάτα και νόμος

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!
Θα ηθελα να ρωτησω σε ποια ηλικια μπορει ενα γατακι απο το εξωτερικο να μπει στη χωρα,ποια εμβολια χρειαζονται,και τι προϋποθεσεις πρεπει να πληρει.
Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα αδέσποτα

Πρίν λίγους μήνες βρήκα σε μια τοπική εφημερίδα της περιοχής μου τη νομοθεσία που καλύπτει όλους όσους φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια στον χώρο που ζουν,κατα κανόνα στους δρόμους.Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας. Βάσει των νόμων 2017 3017 και 3070/2003 που θέλουν τα ζώα να ζουν ελευθερα σε χώρο που αυτά επιλέγουν και πάντα με την φροντίδα των πολιτών που τα προστατεύουν και σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας με την Ευρωπαική ένωση. Οι ποινές για κακοποίηση ζώων είναι μη εξαγοράσιμες ενώ αυτοί που παρενοχλούν τους πολίτες που φροντίζουν τα ζώα διώκονται με μια απλή καταγγελία και τιμωρούνται βάσει των παραπάνω νόμων. Την επόμενη φορά που θα μου την πει κάποιος επειδή φροντίζω τα ζώα θα χαρώ να του τρίψω το νόμο στη μούρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο....ειναι πολυ καλο να ξερουμε τα δικαιωματα των ζωων και αυτων που τα φροντιζουν!!:D

:up::up::up::up::up::up::up:

Πρίν λίγους μήνες βρήκα σε μια τοπική εφημερίδα της περιοχής μου τη νομοθεσία που καλύπτει όλους όσους φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια στον χώρο που ζουν,κατα κανόνα στους δρόμους.Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας. Βάσει των νόμων 2017 3017 και 3070/2003 που θέλουν τα ζώα να ζουν ελευθερα σε χώρο που αυτά επιλέγουν και πάντα με την φροντίδα των πολιτών που τα προστατεύουν και σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας με την Ευρωπαική ένωση. Οι ποινές για κακοποίηση ζώων είναι μη εξαγοράσιμες ενώ αυτοί που παρενοχλούν τους πολίτες που φροντίζουν τα ζώα διώκονται με μια απλή καταγγελία και τιμωρούνται βάσει των παραπάνω νόμων. Την επόμενη φορά που θα μου την πει κάποιος επειδή φροντίζω τα ζώα θα χαρώ να του τρίψω το νόμο στη μούρη.

Είναι δυνατό να έχουμε αυτόν τον νόμο με μορφή pdf ή κάτι άλλο, για να τον κατεβάσουμε και εμείς?:hmm:

Αν δεν κάνω λαθος είναι ο γνωστός νόμος... που σαν ζώα ονομάζει μόνο τα σκυλιά.. για γατιά δεν λέει τίποτα...:hmm:
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-και-νόμος.219029/

Είναι δυνατό να έχουμε αυτόν τον νόμο με μορφή pdf ή κάτι άλλο, για να τον κατεβάσουμε και εμείς?:hmm:

Εψαξα στο internet αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. Η μόνη αναφορά ήταν στο site του Εθνικού Τυπογραφίου όπου πρέπει να είσαι συνδρομιτής ...
Θα συνεχίσω μήπως είμαι πιο τυχερή ...

Εψαξα στο internet αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. Η μόνη αναφορά ήταν στο site του Εθνικού Τυπογραφίου όπου πρέπει να είσαι συνδρομιτής ...
Θα συνεχίσω μήπως είμαι πιο τυχερή ...

Συγχωνεύτηκαν τα θέματα και ολόκληρος ο νόμος σε pdf
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf
:redface:

Συγχωνεύτηκαν τα θέματα και ολόκληρος ο νόμος σε pdf
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf:redface:

Julia δυστυχώς δεν ανοίγει:(... ή κάτι εγώ κάνω λάθος:hmm:

Julia δυστυχώς δεν ανοίγει:(... ή κάτι εγώ κάνω λάθος:hmm:

κόλλησε το smilies, το έφτιαξα.:redface:

https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf
Ετσι είναι καλύτερα νομίζω;)

οντως πολυ καλυτερα !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back