Γάτα και ταξί

να σε ρωτησω και κατι....την τελευταια φορα που επιχειρησα να παρω τα3ι τσακω8ηκα γιατι ο ελεεινος η8ελε να την βαλουμε στο πορτ μπαγκαζ (25 χρονων αντρας!!!!ελεος...:down:)... μπαινοντας λοιπον στον επομενο και εχοντας τα απιστευτα νευρα του ε3ηγω τι εγινε και μου ειπε οτι τα κατοικιδια συμφωνα με τον νομο πρεπει να μπαινουν στο πορτ μπαγκαζ...φυσικα και τον εβγαλα τρελο, αλλα μηπως ισχυει...??? και τι γινεται αν καποιος τα3ιτζης εχει αλεργια στα αγαπημενα μας αιλουρακια????
εννοειται βεβαια οτι ο επομενος που 8α με χρεωσει εστω και 1 ευρω παραπανω 8α φαει αναφορα, μην πω και τι 8α γινει με αυτον που 8α αρνη8ει να με παρει...:cool:σκεφτομαι να ρωτησω και δικηγορο βεβαια ωστε να 3ερω ολα τα δικαιωματα μου αφου σκοπευω να κινη8ω ως τα ακρα, αλλα γνωριζετε εσεις αν κατι τετοιο ισχυει??? (σχετικα με κατοικιδια-πορτ μπαγκαζ)

με τιποτα δεν λεει ο νομος οτι πρεπει να μπαινουν τα κατοικιδια στο πορτ μπαγκαζ...ιδιαιτερα ο καινουργιος νομος.....αυτο θα ηταν δολοφονικο!!!!!! για σκεψου,το καλοκαιρι,ειναι δυνατον να μπει ζωντανο μεσα στο πορτ μπαγκαζ???????:blink::blink::blink::blink:........δεν θα υπηρχε περιπτωση να βγει ζωντανο...οχι,σιγουρα οχι.απλα φροντισε να βρεις τον νομο...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τιποτα δεν λεει ο νομος οτι πρεπει να μπαινουν τα κατοικιδια στο πορτ μπαγκαζ...ειδιαιτερα ο καινουργιος νομος.....αυτο θα ηταν δολοφονικο!!!!!! για σκεψου,το καλοκαιρι,ειναι δυνατον να μπει ζωντανο μεσα στο πορτ μπαγκαζ???????:blink::blink::blink::blink:........δεν θα υπηρχε περιπτωση να βγει ζωντανο...οχι,σιγουρα οχι.απλα φροντισε να βρεις τον νομο...:D
ασε! εχω βαλει την αδερφη μου να μου τα βρει ολα (η οποια ειναι δικηγορος!!)!!! δεν 8α με τρελανουν εμενα οι ταριφες!!!:D εννοειται οτι ποτε δεν 8α την εβαζα ποτε στο πορτ μπαγκαζ, απλα μπορει να ειχα λιγοτερο 8ρασος στον τα3ιτζη!!!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε! εχω βαλει την αδερφη μου να μου τα βρει ολα (η οποια ειναι δικηγορος!!)!!! δεν 8α με τρελανουν εμενα οι ταριφες!!!:D εννοειται οτι ποτε δεν 8α την εβαζα ποτε στο πορτ μπαγκαζ, απλα μπορει να ειχα λιγοτερο 8ρασος στον τα3ιτζη!!!!:cool:

ααααααα....εχεις αδελφη δικηγορο???????? καλε μου ανθρωπε!!!!!!:lol::lol::lol:..πολυ τυχερη εισαι!!!!!!!!:D:D:D

ααααααα....εχεις αδελφη δικηγορο???????? καλε μου ανθρωπε!!!!!!:lol::lol::lol:..πολυ τυχερη εισαι!!!!!!!!:D:D:D
με 3 μεταπτυχιακα στον τοπιχο παρακλαω!!! (καμαρωνω!!!) εγω το 3ερω οτι ειμαι τυχερη...οι αλλοι βεβαια που μπλεκουν μαζι μου δεν εχουν διαπιστωσει την ατυχια τους....ακομα.....:lol::lol:

με 3 μεταπτυχιακα στον τοπιχο παρακλαω!!! (καμαρωνω!!!) εγω το 3ερω οτι ειμαι τυχερη...οι αλλοι βεβαια που μπλεκουν μαζι μου δεν εχουν διαπιστωσει την ατυχια τους....ακομα.....:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

εγω οταν πηγαινω στον κτηνιατρο παιρνω ταξι παντα, δεν ειναι καθολου μακρια αλλα δεν μπορω να την κουβαλω 10 λεπτα με τα ποδια...κανενας δεν μου ειπε οτι δεν με παιρνει, αρκετοι ενδιαφερθηκαν, αλλα πετυχα ενα μλκα που συνεχεια γυρνουσε πισω και την εβλεπε, και μου λεει" δεν φανταζομαι να κανει εμετο ε?" και του ειπα εγω οχι..τεσπα κανεις ομως ουτε περισσοτερα λεφτα μου πηρε, και ολα τα ταξι απο τον δρομο τα πηρα, δεν καλεσα ποτε..

Κι εγώ δεν έχω καλέσει ως τώρα ραδιοταξί. Πάντα στη διασταύρωση βγαίνω και όποιος με δεχθεί. Φυσικά έχει τύχει να περιμένω μέχρι και ένα τέταρτο για να βρεθεί κάποιος που δε θα φύγει τρέχοντας όταν με δει με τη γατοφόρο στα χέρια ούτε θα απαιτήσει να βάλω τη γατοφόρο στο πορτ-μπαγκάζ. Ήταν ένας τύπος πέρυσι το καλοκαίρι που με 40 βαθμούς θερμοκρασία ήθελε να βάλω τη γάτα μου πίσω! :down::down: Εξαρτάται σε τι ταρίφα θα πέσεις... πάντως, οι περισσότεροι ως τώρα ήταν οι ίδιοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων (γάτες - σκύλοι) και μια κατανόηση τη δείχνουν.. Κάποια στιγμή πέτυχα και δύο "απίθανους" ταξιτζήδες που σε όλη τη διαδρομή ως τον κτηνίατρο μου έκαναν κύρηγμα που πηγαίνω τη γάτα μου σε γιατρό τόσο μακριά από το σπίτι μου, ενώ στη γειτονιά μου υπάρχουν εξίσου καλοί γιατροί:blink: Αν δεν φοβόμουν μην με κατεβάσουν κάτω, θα τους είχα βάλει στη θέση τους:mad:
Μια φορά είχα χρησιμοποιήσει και το Pet taxi που κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα. Ο τύπος απλά απαράδεκτος:down:

Κι εγώ δεν έχω καλέσει ως τώρα ραδιοταξί. Πάντα στη διασταύρωση βγαίνω και όποιος με δεχθεί. Φυσικά έχει τύχει να περιμένω μέχρι και ένα τέταρτο για να βρεθεί κάποιος που δε θα φύγει τρέχοντας όταν με δει με τη γατοφόρο στα χέρια ούτε θα απαιτήσει να βάλω τη γατοφόρο στο πορτ-μπαγκάζ. Ήταν ένας τύπος πέρυσι το καλοκαίρι που με 40 βαθμούς θερμοκρασία ήθελε να βάλω τη γάτα μου πίσω! :down::down: Εξαρτάται σε τι ταρίφα θα πέσεις... πάντως, οι περισσότεροι ως τώρα ήταν οι ίδιοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων (γάτες - σκύλοι) και μια κατανόηση τη δείχνουν.. Κάποια στιγμή πέτυχα και δύο "απίθανους" ταξιτζήδες που σε όλη τη διαδρομή ως τον κτηνίατρο μου έκαναν κύρηγμα που πηγαίνω τη γάτα μου σε γιατρό τόσο μακριά από το σπίτι μου, ενώ στη γειτονιά μου υπάρχουν εξίσου καλοί γιατροί:blink: Αν δεν φοβόμουν μην με κατεβάσουν κάτω, θα τους είχα βάλει στη θέση τους:mad:
Μια φορά είχα χρησιμοποιήσει και το Pet taxi που κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα. Ο τύπος απλά απαράδεκτος:down:

Καλα μην το ψαχνεις..:/::/: ειναι σε ποιον θα πεσεις..εχει τυχει να μπω σε ταξι και επειδη εκλαιγε να μου λεει ''καν'το να σταματησει'' εχε χαρει που δεν ηθελα να κανω ιστορια και με κατεβασει κατω αλλιως θα του ελεγα ''ναι τωρα περιμενε να του βγαλω τις μπαταριες'':mad::mad:

με το pet taxi τι εγινε και το λες αυτο??:hmm:

Καλα μην το ψαχνεις..:/::/: ειναι σε ποιον θα πεσεις..εχει τυχει να μπω σε ταξι και επειδη εκλαιγε να μου λεει ''καν'το να σταματησει'' εχε χαρει που δεν ηθελα να κανω ιστορια και με κατεβασει κατω αλλιως θα του ελεγα ''ναι τωρα περιμενε να του βγαλω τις μπαταριες'':mad::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω παιρνω ραδιοταξι...το λεω απο το τηλ οτι θα μεταφερω γατο...
και δεν εχω προβλημα..απλα σε χρεωνουν κατι ψιλακια παραπανω....αυτο ειναι το μονο ασχημο της υποθεσης..αλλα γενικα με εχουν απορριψει πολλοι λογο του γατοφορου...στο δρομο τουλαχιστον!!!τι να πεις..ελλαδα ειναι..οτι θελει ο καθεις κανει!!

Ήρθε με ένα φορτηγάκι και αναγκάστηκα να στριμώξω τη γατοφόρο στα πόδια μου - έτσι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ειρωνευόταν τη γάτα μου που νιαούριζε ενώ αυτός ήθελε να ακούσει τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο. Είχε να πάει ραντεβού μετά αλλά παρόλα αυτά δέχθηκε να πάει κι εμένα στον γιατρό και καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα όσο διήρκεσε η εξέταση (παραπάνω από όσο περίμενε). Έτσι όταν πήραμε το δρόμο της επιστροφής ξανά μανά ειρωνία για τη γάτα μου και έτρεχε και σαν παλαβός να προλάβει και μου πήρε και περισσότερα από όσα είχαμε κανονίσει καθότι από τη βιασύνη του - ξέχασε; - να μου δώσει ρέστα...:down:
Επιπλέον ο κύριος θέλει να κλείνει τα ραντεβού του πριν από 10 μέρες - δηλ. αν εσύ έχεις ένα έκτακτο που επείγει για γιατρό και τον πάρεις τηλέφωνο να έρθει, μπορεί μεν να το κάνει αλλά θα έχει να πάει κι αλλού μετά οπότε θα κάνει όπως παραπάνω ή δε θα έρθει και 'συ θα ψάχνεσαι με ταξί και ταρίφες... Και αυτό που "μου την έδωσε" ήταν το ψώνιο: όταν του είπα ότι δεν τον είχα ακουστά, παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου αραδιάζει όλες τις εκπομπές που τον έχουν προβάλει και τα περιοδικα στα οποία διαφημίζεται...

Για όόόόλααα αυτά λοιπόν κι εγώ, όταν είναι να πάμε στον κτηνίατρο (μάλλον πάμε στον ίδιο, aporw), τον προτιμώ πάντα και κλείνω το ραντεβού μου μαζί του ένα μήνα πριν:down:

Ήρθε με ένα φορτηγάκι και αναγκάστηκα να στριμώξω τη γατοφόρο στα πόδια μου - έτσι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ειρωνευόταν τη γάτα μου που νιαούριζε ενώ αυτός ήθελε να ακούσει τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο. Είχε να πάει ραντεβού μετά αλλά παρόλα αυτά δέχθηκε να πάει κι εμένα στον γιατρό και καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα όσο διήρκεσε η εξέταση (παραπάνω από όσο περίμενε). Έτσι όταν πήραμε το δρόμο της επιστροφής ξανά μανά ειρωνία για τη γάτα μου και έτρεχε και σαν παλαβός να προλάβει και μου πήρε και περισσότερα από όσα είχαμε κανονίσει καθότι από τη βιασύνη του - ξέχασε; - να μου δώσει ρέστα...:down:
Επιπλέον ο κύριος θέλει να κλείνει τα ραντεβού του πριν από 10 μέρες - δηλ. αν εσύ έχεις ένα έκτακτο που επείγει για γιατρό και τον πάρεις τηλέφωνο να έρθει, μπορεί μεν να το κάνει αλλά θα έχει να πάει κι αλλού μετά οπότε θα κάνει όπως παραπάνω ή δε θα έρθει και 'συ θα ψάχνεσαι με ταξί και ταρίφες... Και αυτό που "μου την έδωσε" ήταν το ψώνιο: όταν του είπα ότι δεν τον είχα ακουστά, παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου αραδιάζει όλες τις εκπομπές που τον έχουν προβάλει και τα περιοδικα στα οποία διαφημίζεται...

Για όόόόλααα αυτά λοιπόν κι εγώ, όταν είναι να πάμε στον κτηνίατρο (μάλλον πάμε στον ίδιο, aporw), τον προτιμώ πάντα και κλείνω το ραντεβού μου μαζί του ένα μήνα πριν:down:

η αληθεια ειναι οτι απο το τηλεφωνο μου φανηκε και μενα ειρωνικος!:mad::mad:
τον ρωτησα αν μπορει για την ιδια μερα και μου απανταει με υφος ''κοπελα μου αυτα τα κανονιζουμε εγκαιρος!!'' του λεω ''δεν το ηξερα'' και μου απανταει ειρωνικα ''δεν ρωταγες??'' :mad::mad: και μου ειπε να τον παρω σε 15 λεπτα και οταν τον ξαναπηρα του λεω ''ειμαι η κοπελα που τηλεφωνησα πριν και μου λεει ποια κοπελα με εχουν παρει εκατονταδες απο το πρωι'':rolleyes::rolleyes: ελεοοος!!

και εν πασι περιπτωσι μου φανηκαν πολλα 18 euro για μια σχετικα μικρη διαδρομη και μαλιστα χωρις επιστροφη..:down::down:

απο περιεργεια αν θες μου λες ποσα σου ζητησε εσενα??:redface:

Υπάρχει κι αυτή εδώ η εταιρεία ραδιοταξί που, ανάμεσα σε διάφορες υπηρεσίες που παρέχει, λέει ότι αναλαμβάνει και μεταφορά κατοικιδίων. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει όμως ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη.

Υπάρχει κι αυτή εδώ η εταιρεία ραδιοταξί που, ανάμεσα σε διάφορες υπηρεσίες που παρέχει, λέει ότι αναλαμβάνει και μεταφορά κατοικιδίων. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει όμως ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη.

δεν ανοιγει...:/::/:

η

απο περιεργεια αν θες μου λες ποσα σου ζητησε εσενα??:redface:

Δε θυμάμαι, πάει και 1,5 χρόνος από τότε... πήγαιν- 'ελα νομίζω περίπου 25-30 ευρώ:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back