Γάτα και τριχόπτωση;...

• Thread starter Thread starter MIKAELA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

MIKAELA

Νεοφερμένο μέλος

Η MIKAELA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Λοιπον εχω ενα προβλημα με την μικρη μ γατουλα!Η γάτα μου ειναι μολις 1 χρονού...και αυτες τις μερες παρουσιαζει πολυ τριχόπτωση.....:( Δεν ξερω πολλά απο γατες γιατι μολις περσυ απεκτησα αυτην την γατουλα (που την ειχα βρει στον δρομο..)
Το θέμα δεν ειναι το οτι μαδαει αλλα το οτι μαδάει πολυ περισσοτερο απο οτι πριν....Δεν ξερω αν αυτό ειναι φυσιολογικό για την ηλικία της:/: η αν εχει καποιο πρόβλημα.....(ελπιζω να ειναι φυσιολογικο)
:greycat:.................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG0157A.jpg
    IMG0157A.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 66
Είναι της εποχής, θα χάσουν το περισσότερο τρίχωμα, για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ζέστη.:)

Αν δεν κάνει κενά, τρύπες και πέφτει απο παντού και ομοιόμορφα είναι φυσιολογικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τι τραβαω και εγω ο φουκαρας με αυτη την τριχοπτωση των γατιων μου. βιοτεχνια γουνας θα ανοιξω

χαχαχα...και εγω τα ιδια τραβαω αυτη την εποχη με την γατουλα μου...ρωτησα την κτηνιατρο μου για αυτο το προβλημα και μου ειπε να:παρω μια βουρτσα να την χτενισω λιγο,μετα να τραβιξω τις τριχες τις με τα χερια μου και μετα να βρεξω μια πετσετα με νερο και να κανω οτι τη σκουπιζω με την βρεμενη πετσετα...αλλα μπορεις να την(σκουπισεις)και με τα βρεγμενα χερια...ελπιζω να πιασει...και οταν βλεπεις οτι μαδαει παλι οπως στην αρχη ξανα καντο...(καντο και πες αν επιασε):)

μπορείς επίσης να την χτενίσεις και μετά να την μπανιάρεις. θα μαζευτούν μισό κιλό τρίχες μέσα στην μπανιέρα... μετά φυσικά στέγνωμα και πάλι χτένισμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back