Γάτα και... υγεινομικό

ΓΙΟΥΛΗ

Επιφανές μέλος

Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
Βάσια, πες μου κάτι σε παρακαλώ, γιατί το σόι του άντρα μου θα με σκάσει εμένα...
Ο μικρός αδελφός του Μάριου έχει μανάβικο. Μιλάμε όμως και για μεγάλο γατόφιλο και γατομπαμπά!
'Εχει λοιπόν 3-4 γατόνια τα οποία τριγυρνούν ευτυχισμένα και ενίοτε ανεβαίνουν και σε κανένα πάγκο!!
Ο μεγάλος λοιπόν αδελφός, γίνεται έξαλλος όταν γίνεται αυτό και του λέει όλη την ώρα ότι αργά ή γρήγορα κάποιος πελάτης θα καλέσει το υγειονομικό και θα του κάνουν μήνυση.... Είναι υπεβολικός ή έχει δίκιο?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν περίεργοι πελάτες που θα φύγουν αν το δουν αυτό, αλλά νομοθετικά δεν ξέρω τι γίνεται, αυτό ανήκει στους δημόσιους υπαλληλους , κτηνιατρους και γιατρους που κάνούν έλεγχο, αλλά αλά σου λέω σκέψου πόσοι δεν θα πανε γι αυτό το λόγο, βάλε τη μαμα μου και τη μαμά της Άντας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι υπεβολικός ή έχει δίκιο?? :hmm:

Υπερβολιή! Αφού δεν κολλάει τίποτα ο άνθρωπος από τις γάτες!:hmm:

δεν νομίζω ομως να του πουν κατι γιατι θα πρέπει να βρουν περιττώματα από τις γάτες και τέτοια για να του κάνουν μήνυση, αλλά θα πρέπει να ρωτήσει κάποιον από δημόσια υπηρεσία, εγώ δεν γνωρίζω κάποιον για να ρωτήσω, αλλά στους ελέγχους ξέρω ότι κοιτάνε για θέματα καθαριότητας, τώρα να πετύχουν τη γάτα πάνω εκείνη την ώρα δύσκολο!

Το ζουμί της ερώτησης είναι... ο άνθρωπος κινδυνεύει από τρίχες γάτας πάνω στα φρούτα? (νομίζω ότι δεν τις εμβολιάζει...:()

Βάσια, πες μου κάτι σε παρακαλώ, γιατί το σόι του άντρα μου θα με σκάσει εμένα...
Ο μικρός αδελφός του Μάριου έχει μανάβικο. Μιλάμε όμως και για μεγάλο γατόφιλο και γατομπαμπά!
'Εχει λοιπόν 3-4 γατόνια τα οποία τριγυρνούν ευτυχισμένα και ενίοτε ανεβαίνουν και σε κανένα πάγκο!!
Ο μεγάλος λοιπόν αδελφός, γίνεται έξαλλος όταν γίνεται αυτό και του λέει όλη την ώρα ότι αργά ή γρήγορα κάποιος πελάτης θα καλέσει το υγειονομικό και θα του κάνουν μήνυση.... Είναι υπεβολικός ή έχει δίκιο?? :hmm:

Νομίζω ότι έχει δίκιο!!!:hmm:
Τα ζώα απαγορεύονται σε χώρους με τρόφιμα

Υπερβολιή! Αφού δεν κολλάει τίποτα ο άνθρωπος από τις γάτες!:hmm:

δεν είναι και τόσο υπερβολή γιατί μια αδέσποτη γάτα δεν αποπαρασιτώνεται και φερει παράσιτα, τα οποία δεν ξέρεις να δεν πάνε σε καποιο λαχανικό το οποίο θα το καταναλώσει ωμό ενας άνθρωπος!πάντως στα μανάβικα δεν πάνε κτηνίατροι, οπότε δεν γνωρίζω μωρε!και επίσης καλό είναι να σεβόμαστε και ανθρώπους που δεν θέλουν τα ζώα μέσα στο φαγητό τους:/:

Νομίζω ότι έχει δίκιο!!!:hmm:
Τα ζώα απαγορεύονται σε χώρους με τρόφιμα

κι εγώ έτσι πιστέυω αλλά αυτο το ξέρουν του υγειονομικού καλύτερα1

Το ζουμί της ερώτησης είναι... ο άνθρωπος κινδυνεύει από τρίχες γάτας πάνω στα φρούτα? (νομίζω ότι δεν τις εμβολιάζει...:()

λοιπον είναι ένας μύθος αυτό!το εμβόλιο προστατεύει την ίδια τη γάτα, τα αντιπαρασιτικά προατετεύουν τον άνθρωπο και τη γάτα, μόνο τα παράσιτα μεταφέρονται στον άνθρωπο και μια αδέσποτη γάτα μπορει να έχει και εχινοκοκκο και τοξόπλασμα αλλά σίγουρα ταινίες .

άρα φυσικά και κινδυνεύει, λιγο τραβηγμένο βέβαια, αλλά ένα μικρό παιδί μπορει να μην δει κάποια τρίχα ή ακόμα και το πλύσιμο με το νερο το απλό δεν αφαιρεί τα παράσιτα!

'Εχει δίκιο ο Μάριός μου:inlove:... θα του το πω... και θα μου πει...έπρεπε να σου το πουν οι φίλοι σου για να το καταλάβεις?!! :mad:
:lol::lol::lol:
Εγώ βλέπετε υποστήριζα το δόλιο το μαναβάκι... :(

εμ κάτι ξέρει και αυτος, εμείς τα αγαπάμε τα γατσόνια αλλά πρεπει να σκεφτόμαστε και τη δημόσια υγεία αλλά και να σεβόμαστε τους άλλους που δεν θέλουν τα ζώα!

εμ κάτι ξέρει και αυτος, εμείς τα αγαπάμε τα γατσόνια αλλά πρεπει να σκεφτόμαστε και τη δημόσια υγεία αλλά και να σεβόμαστε τους άλλους που δεν θέλουν τα ζώα!
Σωστά... :redface:

ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back