NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχθές το απογευματάκι βγήκα από το σπίτι μου για να κάνω κάποιες δουλειές που είχα. Περνώντας λοιπόν απέναντι να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο, βλέπω κάτι κουλουριασμένο στο καπό ενός αυτοκινήτου …. Πλησίασα και αντίκρισα μια πανέμορφη γάτα που πρέπει να ήταν Σιάμ … Μεγαλούτσικη και μάλλον παρατημένη τα τελευταία 24ωρα μιας και ήταν χοντρούλα και αρκετά καθαρή. Άπλωσα το χέρι μου κ άρχισε να τρίβεται και να με γλύφει. Εν τω μεταξύ τα σκουπίδια άρχισαν να με βαραίνουν οπότε είπα να τα πετάξω ένα λεπτό στον κάδο δίπλα και να γυρίσω να πάρω την γατούλα. Για κακή μου τύχη πέρασε ένα αμάξι , η γατούλα μάλλον τρόμαξε και αποφάσισε να την κοπανήσει από εκεί . Την έψαξα , φωνάζοντας την εκεί γύρω και την βρήκα ανάμεσα σε δυο πολυκατοικίες στο μοναδικό άκτιστο κομμάτι γης εκεί κοντά… καθόταν και με κοιτούσε να που την φώναζα και τις μιλούσα αλλά δεν ερχόταν κοντά μου και το οικόπεδο αυτό είναι άβατο για να μπω να την πιάσω (μεγάλα χόρτα, ανηφορικό κ συν του ότι είχε βρέξει κ το χώμα βούλιαζε) Πήγα και έφερα λίγες κροκέτες, αλλά είχε σκοτεινιάσει κ μες στα χόρτα δεν μπορούσα να την δω, οπότε άφησα τις κροκέτες εκεί κ έφυγα στεναχωρεμένη κ απογοητευμένη. Καμιά ιδέα τι να κάνω να την βρω κ να την πλησιάσω. Είναι κρίμα μια τέτοια γάτα να είναι έξω στο κρύο και αν έχει φύγει από σπίτι θα δυσκολευτεί να τα βγάλει πέρα το χειμώνα. Επίσης εκεί που μένω φυσάει τρελά, είναι άκρη της πόλης και αν περάσει το άκτιστο αυτό τμήμα που κρύβετε θα βγει στον Περιφερειακό… τι να κάνω????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μ_ιαμ σε ευχαριστώ. Ας βρώ πρώτα που κρύβετε και μετα θα σε ενημερώσω αν χρειαστώ βοηθεια...
Μακάρι να την βρω....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως τετοια γάτα....τι να πω, ισως και να την εχει μαζέψει καποιος, Σκευτηκα να ρωτήσω και στα μαγαζιά εκει γύρω μήπως την είδαν, γιατι δνε νομίζω να περναει απαρατήρητη

Παντως εγω θα βαζω τροφή καθε μερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool